35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie zachęcam do picia coli ona też nie tylko różne kobiety mają dziwne zapotrzebowania w czasie ciąży
A manti to się dziwie ale spytaj lekarza o to !!!
Mango zielonej wiosny w Twoim serduszku i w brzuszku życzę. Wszystkim dobrej spokojnej i długiej nocy życzęmegan8, Mango, Bursztyn, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Iwka ,a ty sama tu w Polsce mieszkasz?
a nio sama mam na pięterku siostrę ale nie mamy wspolnego języka i wiecznie tylko sprzeczki , bo tylko się pojawię to zaraz woła kasę hiihhii .Rodzice nie żyją a młodsza siostra w niemczech nio o moj czekolada też w niemczech .Więc siedze tu sama jak palec terazWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 21:09
megan8, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja nie zachęcam do picia coli ona też nie tylko różne kobiety mają dziwne zapotrzebowania w czasie ciąży
A manti to się dziwie ale spytaj lekarza o to !!!
Mango zielonej wiosny w Twoim serduszku i w brzuszku życzę. Wszystkim dobrej spokojnej i długiej nocy życzę
ja wiem kochana ze nie zachęcasz tylko pisałam jaki ja i tatuś mamy podejście do tych slodkich gazowanych napoi w czasie ciążymegan8, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:Iwka ,a ty sama tu w Polsce mieszkasz?
a nio sama mam na pięterku siostrę ale nie mamy wspolnego języka i wiecznie tylko sprzeczki , bo tylko się pojawię to zaraz woła kasę hiihhii .Rodzice nie żyją a młodsza siostra w niemczech nio o moj czekolada też w niemczech .Więc siedze tu sama jak palec teraz
jak bym mogła to bym wpadła"
kochana ty już wpadłaś hihihii a mnie odwiedzic zawsze możesz Zapraszammegan8, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki nadrobilam wreszcie caly post i jestem na bierzaco uff duzo tego bylo, ale ile sie nauczylam !!!Dziekuje, jestescie kopalnia wiedzy i bardzo kochane. Patrzac na Wasze wykresiki postanowilam tez badac temperature od przyszlego cyklu, ogladalam pare programow na Youtube na ten temat i mozna sie naprawde duzo dowiedziec z takiego badania, nawet czy mamy niedobor jakiegos hormonu. Juz sie nie moge doczekac az sie zacznie nowy cykl, ale jeszcze z jakis tydzien czekania przede mna. Ineska kiedy usuwanie tego miesniaka, zeby wiedziec kiedy kcioki trzymac?
Pozdrowienia !!!Bursztyn, bliska77, anna maria, samira, iza37, inessa, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Aga, dziekuje
Ale sie boje, bo mam wrazenie ze ide na egzamin z medycyny a nie psych.
Nie bój się na pewno pójdzie ci dobrze przecież się uczyłaś i zostało ci w głowie dużo mądrościbliska77, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Witam dziewczynki nadrobilam wreszcie caly post i jestem na bierzaco uff duzo tego bylo, ale ile sie nauczylam !!!Dziekuje, jestescie kopalnia wiedzy i bardzo kochane. Patrzac na Wasze wykresiki postanowilam tez badac temperature od przyszlego cyklu, ogladalam pare programow na Youtube na ten temat i mozna sie naprawde duzo dowiedziec z takiego badania, nawet czy mamy niedobor jakiegos hormonu. Juz sie nie moge doczekac az sie zacznie nowy cykl, ale jeszcze z jakis tydzien czekania przede mna. Ineska kiedy usuwanie tego miesniaka, zeby wiedziec kiedy kcioki trzymac?
Pozdrowienia !!!
tak ja tutaj też cały czas się dokształcam ( między innymi hehehe) normalnie teścik z wiedzy fasolkowej możemy sobie zrobićbliska77, samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki!!!Bursztynku trzymam kciuki,nie martw sie zdasz.z takim wsparciem jak tu wow-egzamin zaliczony:) Grosza masz rację my na 6 zdałybysby egzamin z wiedzy fasolkowej hehehe
Mango, bliska77, samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny