35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie zachęcam do picia coli ona też nie tylko różne kobiety mają dziwne zapotrzebowania w czasie ciąży

A manti to się dziwie ale spytaj lekarza o to !!!
Mango zielonej wiosny w Twoim serduszku i w brzuszku życzę. Wszystkim dobrej spokojnej i długiej nocy życzę
megan8, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Iwka ,a ty sama tu w Polsce mieszkasz?
a nio sama mam na pięterku siostrę ale nie mamy wspolnego języka i wiecznie tylko sprzeczki , bo tylko się pojawię to zaraz woła kasę hiihhii .Rodzice nie żyją a młodsza siostra w niemczech nio o moj czekolada też w niemczech .Więc siedze tu sama jak palec terazWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 21:09
megan8, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja nie zachęcam do picia coli ona też nie tylko różne kobiety mają dziwne zapotrzebowania w czasie ciąży

A manti to się dziwie ale spytaj lekarza o to !!!
Mango zielonej wiosny w Twoim serduszku i w brzuszku życzę. Wszystkim dobrej spokojnej i długiej nocy życzę

ja wiem kochana ze nie zachęcasz tylko pisałam jaki ja i tatuś mamy podejście do tych slodkich gazowanych napoi w czasie ciąży
megan8, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:Iwka ,a ty sama tu w Polsce mieszkasz?
a nio sama mam na pięterku siostrę ale nie mamy wspolnego języka i wiecznie tylko sprzeczki , bo tylko się pojawię to zaraz woła kasę hiihhii .Rodzice nie żyją a młodsza siostra w niemczech nio o moj czekolada też w niemczech .Więc siedze tu sama jak palec teraz
jak bym mogła to bym wpadła
"
kochana ty już wpadłaś hihihii a mnie odwiedzic zawsze możesz Zapraszam
megan8, Bursztyn, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki nadrobilam wreszcie caly post i jestem na bierzaco uff duzo tego bylo, ale ile sie nauczylam !!!Dziekuje, jestescie kopalnia wiedzy i bardzo kochane. Patrzac na Wasze wykresiki postanowilam tez badac temperature od przyszlego cyklu, ogladalam pare programow na Youtube na ten temat i mozna sie naprawde duzo dowiedziec z takiego badania, nawet czy mamy niedobor jakiegos hormonu. Juz sie nie moge doczekac az sie zacznie nowy cykl, ale jeszcze z jakis tydzien czekania przede mna. Ineska kiedy usuwanie tego miesniaka, zeby wiedziec kiedy kcioki trzymac?
Pozdrowienia !!!
Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Aga, dziekuje
Ale sie boje, bo mam wrazenie ze ide na egzamin z medycyny a nie psych. 
Nie bój się na pewno pójdzie ci dobrze przecież się uczyłaś i zostało ci w głowie dużo mądrości
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Witam dziewczynki nadrobilam wreszcie caly post i jestem na bierzaco uff duzo tego bylo, ale ile sie nauczylam !!!Dziekuje, jestescie kopalnia wiedzy i bardzo kochane. Patrzac na Wasze wykresiki postanowilam tez badac temperature od przyszlego cyklu, ogladalam pare programow na Youtube na ten temat i mozna sie naprawde duzo dowiedziec z takiego badania, nawet czy mamy niedobor jakiegos hormonu. Juz sie nie moge doczekac az sie zacznie nowy cykl, ale jeszcze z jakis tydzien czekania przede mna. Ineska kiedy usuwanie tego miesniaka, zeby wiedziec kiedy kcioki trzymac?
Pozdrowienia !!!
tak ja tutaj też cały czas się dokształcam ( między innymi hehehe) normalnie teścik z wiedzy fasolkowej możemy sobie zrobić
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki!!!Bursztynku trzymam kciuki,nie martw sie zdasz.z takim wsparciem jak tu wow-egzamin zaliczony:) Grosza masz rację my na 6 zdałybysby egzamin z wiedzy fasolkowej hehehe
Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

i jej marzenie