35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja rasistką nie jestem ale nie lubię jak mi walizka po peronie biega!
Bozia3 wrote:ale ciapaty to też hindus i inny niebiały..a arabusów też nie lubięTylko, ze ja sie do rasizmu raczej przyznaje....
Bozia3, ania.g, kapturnica, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Ja niby nie bylam rasistka ale po 1,5 roku mieszkania w Egiptowie i nastepnym roku w Holandii jestem
Simba fajny brzusio
Paszcza kciuki za jajka
Reni to do domu i molestuj chlopa
Pusurek czekam na relacje
A ja czekam na szanowna @ a jej nie ma
Z reka coraz lepiej sobie radze , chirurg dzis zaliczony i mow ze minimum 14 dni bo w paskudnym miejscu , opatrunki tez juz zmienam sama i nawet nie panikujeBliska 77, kapturnica, Simba, Mega, mandragora, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej wiecie, że nie znam określenia ciapaty!?
poproszę definicjęarabusy, turasy, pakistańczycy czy inni...
Najmniej zastrzeżeń mam do Turków - bardzo podobało mi się w Turcji..są czyści i zorganizowani...no tylko to ich całowanie po gębie między facetami codzienne to trochę śmieszne...
No i biegnąca w czarnych szmatach baba z zakupami za gościem, który ubrany na kolorowo i w dżinsach sobie spaceruje to też niezły widok
kapturnica, Simba, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
www. google.pl
ciapaty szukaj
Pogardliwe określenie Pakistańczyka, Hindusa lub innego ciemnoskórego człowieka (choć nie Murzyna!) przywleczone przez przebywających czasowo w UK. Określenie jest typowe dla emigrantów polskich i pochodzi prawdopodobnie od nazwy hinduskiego pieczywa.
Najczęściej wyraża zawiść bądź przekonanie o nienajwyższych możliwościach intelektualnych określanych tym słowem.
A: Ciapaci mnie z roboty wygryźli...
hm.... ale my nie mówimy przecież pogardliwie więc nie pasuje
Bozia3 wrote:ja to znam z UK, ale może w innych krajach znaczy co innego....ciapaty jak nazwa wskazuje - to niebiałe, a pociapane, pochlapane no taki "ciapaty"arabusy, turasy, pakistańczycy czy inni...
Najmniej zastrzeżeń mam do Turków - bardzo podobało mi się w Turcji..są czyści i zorganizowani...no tylko to ich całowanie po gębie między facetami codzienne to trochę śmieszne...
No i biegnąca w czarnych szmatach baba z zakupami za gościem, który ubrany na kolorowo i w dżinsach sobie spaceruje to też niezły widok
malgos741, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, upał wykańczania mnię a trzeba pracować, najgorsze to te włosy klejace się do cyckow.
kapturnica, Simba, Bliska 77, Bozia3, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia piękna firma na awantarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:37
Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySimba wrote:Wiecie co? Mam wrazenie ze zaczynam czuc dzieciaki :)To mozliwe?
Simba, mandragora lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Simba dopiero przeczytalam o tym calym zamieszaniu i normalnie mnie zatkalo, czasem jednak trzeba byc bojowym i na nic sie nie ogladac
W takich sytuacjach rozumiem dlaczego posiadanie władzy (finansowej, politycznej etc.) jest takie atrakcyjne i pociągające. Kurwa, ile ludzi ja bym juz zwolniłaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzięki Pusurku, w takim razie kopię.
Aniu sprawdź standardy postępowania z kobietą ciężarna. Rozporządzenie ministra zdrowia. A tak w ogóle wydaje mi się ze po 28 tyg to już wizyty powinny być co dwa tyg.
Witam dziewczynyania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam popoludniowa pora, po zakupach i obiadku a przed wieczornym grilem.
Simba nie miej sentymentów, walcz o swoje, matko chyba bym na zawal zeszala po takiej informacji jak przeczytalas, koszmar normalnie.
Ciekawe jak Pusur po wizycie w szpitalu.
Staram sie was podczytywac ale mam tu slaby zasięg niestety. Trzymajcie sie dziewczynkigosia7122, ania.g, kapturnica, Simba, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Co do ruchów to Simba myślę że już możesz czuć. Zwłaszcza przy dwójce. Ja szczerze mówiąc to wydaje mi się ze tez juz coś czuje choć wydaje mi się ze to wcześnie ( dziecko jest starsze o tydzień z usg w porównaniu z terminem miesiączki )
Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Dołączyłam do was niedawno i mam pytanie, bo nigdzie na forum nie mogę znaleźć odpowiedzi, czy istnieją jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? Ja powinnam dostać @ 02.08, a do tej pory nie mam. Robiłam test już ze 3 razy, ostatni dziś rano i wyszły negatywnie. Dodam że mam cykle 32 dniowe i nie mierzyłam w tym cyklu temperatury (to znaczy zaczęłam od 31.07, ale to chyba nie ma znaczenia). Jeżeli któraś z was wie coś o przesunięciu okresu z powodu braku owulacji to proszę o informację. Z góry dziękujęLili