35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Simba, ja też lubię swojego gina. Ale wkurwia mnie jego mega wyluzowanie i znikoma ilość usg. A wydaje mi się że skoro już stwierdzono u mnie tą "cukrzycę" ciążową i ze względu na zbyt małą ilość wód płodowych poprzednim razem w 34 tyg ciąży to powinien częściej zlecać usg. A on na wizycie w zeszłym tygodniu powiedział że następne usg to dopiero ok 35 tyg ciąży bo nie ma potrzeby... No to zapisałam się sama na usg bez jego wiedzy i idę w tą sobotę.
ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiecie co? Mam wrazenie ze zaczynam czuc dzieciaki :)To mozliwe?
A szczuplym latwiej podobno wyczuc.
Ja tez czulam i corke, i teraz Adamka kolo 15 tygodnia, wiec spoko to Twixy!Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahah i tak może być już zawsze
bliźniaczki kumpeli tak właśnie mają
jedna rozrabia jest ustawiana do pionu to zaczyna druga i tak w kółko haha
Simba wrote:No trudno. Bede kochac jak swojeSimba, moremi, mysza1975, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No i mam nadzieje, ze mi to przejdzie, bo doszly do mnie informacje (tajnie przez brata), ze rodzina moze mnie odwiedzic w sierpniowy dlugi weekend. Oni nie wiedza o IV (i sie nie dowiedza, jesli sie uda). I tak juz bede musiala sciemniac pijac Simbowe bezalkoholowe piwka (z cukrem sa, wiec nie powinnam), bo nikt nie uwierzy, ze ja sobie tak z wyboru czegos nie wypije na ogrodowym party, jak do tego dojdzie brzuch wydety, to beda dochodzic co jest.
Mam z rodzina bardzo rozbiezny swiatopoglad...
Zrób mohito party i sama rób drinki. Sobie bez alkoholu. Powinni łyknąć
Simba, mysza1975, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Oj, to bardzo dlugo. Nawet w ciemnogrodzkiej No usg jest co 2 tygodnie przy cukrzycy. To nie jest tak, ze masz widzimisie pogapic sie na dziecko, tylko istnieja ku temu medyczne wskazania.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A tu zero informacji na ten temat. Nawet szukałam w necie i nic nie znalazłam (chyba że źle szukałam)Liczę na to że gin od usg którego tak poprzednio wychwalałam wypowie się na ten temat konkretnie w sobotę.
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/ciaza-u-kobiety-chorej-na-cukrzyce-opieka-w-czasie-ciazy/323.html
Pisza o monitorowaniu biofizycznym plodu co 1 - 2 tygodni, ale brakuje tego artykulu.
Pewnie gdzies sa jakies wytyczne, kopac musisz w necie.ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tylko na chwilę - moja córka jest zdrowa
jupi! Przed chwila dzwonilam do lab
mocz ok.
Chryste a ja tak się bałam. No to zabieram dziś dziecia do fryzjera i potem na lodyBoszsze tak się bałam
No i z nami pojadą 13-letnie bliźniaczki. Córki brata są u nas na wakacjach. I wiedz Simba że zazdroszczę Ci, że moja córka nie będzie mieć brata cży siostry bliźniaka. Widzę jak to jest i jest superkapturnica, ania.g, mysza1975, moremi, paszczakin, malgos741, Mega, mandragora, Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja tylko na chwilę - moja córka jest zdrowa
jupi! Przed chwila dzwonilam do lab
mocz ok.
Chryste a ja tak się bałam. No to zabieram dziś dziecia do fryzjera i potem na lodyBoszsze tak się bałam
mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U mnie oszalało burza za burza sie przewala i sila rzeczy strach odcina mnie od kompa coby mi go nie spalilo-bylby ryjk
Sabcia super ze corka zdrowa..--jednak jakas nie istotna infekcja..uff ulga bier córe na lody w nagrode.,.
Pusur nie rob rozruby dzis..Zostaw sily na dzien porodu ,a chlop bosski daje czadu
Simba zazdroszcze ,ze czujesz ruchy maluchow..Tez chce chociaz z jednego !!
Ania.g dobrze ,ze masz dodatkowe usg gin jednak powinien czesciej spr dzidziolka na usg jak sie rozwija..cukrzyca rowna sie zwiekszona kontrola
Paszczakin powiedz ,zes podpisala deklaracje nie picia alk przez pol roku skoro inni podpisuja deklaracje wiary ty podpisalas deklaracje trzezwosci-a co!!-moze uwierza
A ja zrobilam te prolaktyne po obciazeniu..Jak jutro upal nie bedzie tak rył mi beretki po antenke to moze doczolgam sie do przychodni i dowiem jaki wynik..A jak nie to dopiero 18tego na wizycie..W sumie tylko zaspokoje ciekawosc bo i tak w razie czego lekarstwa dopiero za 2tyg..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:52
mysza1975, Sabina, ania.g, moremi, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość