35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:No to sie nalezalo jak nic.
Kurka, pizze z Pizza Hut tez bym wciagnela. Ah, ten spieczony, gruby brzezek. Mniam.Mega, Pusurek, mandragora, samira, moremi, kapturnica, Reni, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sie nie przejmuje sie.
Co bedzie to bedzie. Ja moje Twixy kocham jak swoje
Wspolczuje Ci jazd psychicznych - chyba kazda nowka matka je ma. Ciekawe czy bede miec do kwadratu? Yghgh
nie wiem czy kazda
ja urodziłam chore dziecko w PL
nie bede Ci opisywać jak to państwo o takie dzieci dba bo to nudne dla kogos kto nie ma takich problemów, w kazdym razie powaznie myslimy z mężem o powrocie do UKSimba, Pusurek, iwcia77, samira, Sabina, kapturnica, polarmiś, Bozia3, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie ! ale nikt nie napisze :" usciskaj Iwcie ode mnie bo bedziesz miala rece blizej
"
kkisia wrote:Spoko nie ma sprawy , jeszcze jakes zyczenie ?Simba, Pusurek, samira, kkisia, moremi, kapturnica, Bozia3, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie wiem czy kazda
nie bede Ci opisywać jak to państwo o takie dzieci dba bo to nudne dla kogos kto nie ma takich problemów, w kazdym razie powaznie myslimy z mężem o powrocie do UK
Czlowiek z branzy ci to mowi...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie wiem czy kazda
nie bede Ci opisywać jak to państwo o takie dzieci dba bo to nudne dla kogos kto nie ma takich problemów, w kazdym razie powaznie myslimy z mężem o powrocie do UK
Nie mam pojecia, moge sobie tylko wyobrazic. Powiem Ci, ze ostatnio bardzo duzo roznych stron i forow na temat ZD przekopalam. Wydaje sie, ze inni rodzice moga byc w PL najwiekszym wsparciem. Ale tak tylko z boku to widze. Nie mam pojecia jak jest w rzeczywistosci i wcale Wam sie nie dziwie, ze rozwazacie wyjazd.kapturnica, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny mIalam nosa!!! prolaktyne mialam 9 normalna po obciazeniu dzis wynik 133 czyli prawie 15razy przekroczona po tabsie!!!
CHYBa mam winowajce nie pekania pecherzykow.. Polarku pisalas juz kiedys ale zabij nie pamietam..Jak to u ciebie bylo i inne dziewczyny jesli mozna prosic o wasze wyniki badan i jakie dawki bromka zescie braly???Castagnus troche pomoze tak na zas???Gin dopiero za 2tygodnie ehhhkapturnica lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie wiem Ewka, czy znasz ich.
http://staszek-fistaszek.pl/
Mama Staszka ma leb na karku, tyle ile ona wykreca od urodzenia zajec ruchowych i innych dla malego, to sie w pale nie miesci. Wszystko na NFZ.
z ruchowej samam bede mu robic NDT Bobath, chodzi mi o reszte lekarzy, no i o ten smieszny zasiłek pod warunkiem ze sie rezygnuje z pracybeates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:z ruchowej samam bede mu robic NDT Bobath, chodzi mi o reszte lekarzy, no i o ten smieszny zasiłek pod warunkiem ze sie rezygnuje z pracy
Chociaz co do edukacji, to w Pl nie mamy i tak co narzekac, mamy duzo dobrych pedagowog specjalnych, nie wiem jak jest w UK; bo w No to porazka, niestety.
Jest tez kwestia finansowa i doskonale to rozumiem. No i co dalej, kiedy dziecko jest juz duze/ dorosle.EwaT, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale na dluzsza mete nie dasz rady zasuwac sama. Potem dojda inne wyzwania - trening mowy, moze logopeda. Na przedszkole nie masz raczej co liczyc, zajecia przy dobrych ukladach 2 razy w tygodniu po 10 min - zenada.
Chociaz co do edukacji, to w Pl nie mamy i tak co narzekac, mamy duzo dobrych pedagowog specjalnych, nie wiem jak jest w UK; bo w No to porazka, niestety.
Jest tez kwestia finansowa i doskonale to rozumiem. No i co dalej, kiedy dziecko jest juz duze/ dorosle.
o wszystko trzeba walczyć, szkoda słowPusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa podziwiam Cie , a to ze trzeba walczyc to niestety nasza rzeczywistosc i nie tylko w przypadku chorych dzieci niestety
Niesmialo chyba rozpoczynam nastepna zielona faleEwaT, moremi, Mega, mandragora, Simba, ania.g, Pusurek, Bozia3, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, Mango, malgos741, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa świadczenie pielęgnacyjne jest wtedy gdy dziecko wymaga stałej i calodobowej opieki i wtedy gdy jedno z rodziców rezygnuje z pracy na rzecz opieki nad chorym dzieckiem. Jesteś zdecydowana zrezygnować z pracy czy na razie będziesz próbowała łączyć pracę z rehabilitacja Tomka?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:
Niesmialo chyba rozpoczynam nastepna zielona fale
Ojacie jacie!!!
Gratuluję
Ciekawe kogo za sobą pociągniesz
kkisia, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Ewa świadczenie pielęgnacyjne jest wtedy gdy dziecko wymaga stałej i calodobowej opieki i wtedy gdy jedno z rodziców rezygnuje z pracy na rzecz opieki nad chorym dzieckiem. Jesteś zdecydowana zrezygnować z pracy czy na razie będziesz próbowała łączyć pracę z rehabilitacja Tomka?
rehabilitować go bede niezaleznie od pracy, co do reszty to wiem ze nic nie wiem, chyba wyjedziemy stądBozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny