SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to sie nalezalo jak nic.
    Kurka, pizze z Pizza Hut tez bym wciagnela. Ah, ten spieczony, gruby brzezek. Mniam. :)
    A ja sie zalapalam na lunchowa promocje za 9,50 - "Zryj az oslepniesz" :)

Mega, Pusurek, mandragora, samira, moremi, kapturnica, Reni, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sie nie przejmuje sie.
    Co bedzie to bedzie. Ja moje Twixy kocham jak swoje ;)
    Wspolczuje Ci jazd psychicznych - chyba kazda nowka matka je ma. Ciekawe czy bede miec do kwadratu? Yghgh :-/

nie wiem czy kazda
    ja urodziłam chore dziecko w PL
    nie bede Ci opisywać jak to państwo o takie dzieci dba bo to nudne dla kogos kto nie ma takich problemów, w kazdym razie powaznie myslimy z mężem o powrocie do UK

Simba, Pusurek, iwcia77, samira, Sabina, kapturnica, polarmiś, Bozia3, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja sie zalapalam na lunchowa promocje za 9,50 - "Zryj az oslepniesz" :)
    O zesz Ty w zyciu... Salatkowy bar tez wchodzil w gre?? I picie do oporu?? ;)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ! ale nikt nie napisze :" usciskaj Iwcie ode mnie bo bedziesz miala rece blizej :P"
    kkisia wrote:
    Spoko nie ma sprawy , jeszcze jakes zyczenie ? :P

Simba, Pusurek, samira, kkisia, moremi, kapturnica, Bozia3, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie wiem czy kazda
    nie bede Ci opisywać jak to państwo o takie dzieci dba bo to nudne dla kogos kto nie ma takich problemów, w kazdym razie powaznie myslimy z mężem o powrocie do UK
    Mysle, ze to dobry wybor. Bo to panstwo nie dba wcale. Chociaz rehabilitacje ruchowa taka, jaka mozecie miec w Pl, w UK raczej nie bedzie. Tylko w Pl trzeba miec zaciecie, wypyszczona gebe, znac przepisy i dobre buty do chodzenia od drzwi do drzwi...
    Czlowiek z branzy ci to mowi...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie wiem czy kazda
    Chodzi mi o jazdy hormonalne, ktore chyba ma wiekszosc i ogolny strach czy sobie poradzisz.
    Nie mam pojecia, moge sobie tylko wyobrazic. Powiem Ci, ze ostatnio bardzo duzo roznych stron i forow na temat ZD przekopalam. Wydaje sie, ze inni rodzice moga byc w PL najwiekszym wsparciem. Ale tak tylko z boku to widze. Nie mam pojecia jak jest w rzeczywistosci i wcale Wam sie nie dziwie, ze rozwazacie wyjazd.

kapturnica, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O zesz Ty w zyciu... Salatkowy bar tez wchodzil w gre?? I picie do oporu?? ;)
    E nie, no az takich cudow to nima

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wlasnie ! ale nikt nie napisze :" usciskaj Iwcie ode mnie bo bedziesz miala rece blizej :P"
    Iwcia, sciskam Cie ja! Wirtualnie! :)
    Ale Cie jeszcze wysciskam gdzies w Europie, mam nadzieje! :)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja tu jeszcze robie?
    Do domu WON!

moremi, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Ewka, czy znasz ich.
    http://staszek-fistaszek.pl/
    Mama Staszka ma leb na karku, tyle ile ona wykreca od urodzenia zajec ruchowych i innych dla malego, to sie w pale nie miesci. Wszystko na NFZ.

moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny mIalam nosa!!! prolaktyne mialam 9 normalna po obciazeniu dzis wynik 133 czyli prawie 15razy przekroczona po tabsie!!!
    CHYBa mam winowajce nie pekania pecherzykow.. Polarku pisalas juz kiedys ale zabij nie pamietam..Jak to u ciebie bylo i inne dziewczyny jesli mozna prosic o wasze wyniki badan i jakie dawki bromka zescie braly???Castagnus troche pomoze tak na zas???Gin dopiero za 2tygodnie ehhh
    U mnie 18 razy wiekszy. Jeszcze nie bylam u gina . Na razie biore cAstagnusa.

kapturnica lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie wiem Ewka, czy znasz ich.
    http://staszek-fistaszek.pl/
    Mama Staszka ma leb na karku, tyle ile ona wykreca od urodzenia zajec ruchowych i innych dla malego, to sie w pale nie miesci. Wszystko na NFZ.

z ruchowej samam bede mu robic NDT Bobath, chodzi mi o reszte lekarzy, no i o ten smieszny zasiłek pod warunkiem ze sie rezygnuje z pracy

beates lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z ruchowej samam bede mu robic NDT Bobath, chodzi mi o reszte lekarzy, no i o ten smieszny zasiłek pod warunkiem ze sie rezygnuje z pracy
    Ale na dluzsza mete nie dasz rady zasuwac sama. Potem dojda inne wyzwania - trening mowy, moze logopeda. Na przedszkole nie masz raczej co liczyc, zajecia przy dobrych ukladach 2 razy w tygodniu po 10 min - zenada.
    Chociaz co do edukacji, to w Pl nie mamy i tak co narzekac, mamy duzo dobrych pedagowog specjalnych, nie wiem jak jest w UK; bo w No to porazka, niestety.
    Jest tez kwestia finansowa i doskonale to rozumiem. No i co dalej, kiedy dziecko jest juz duze/ dorosle.

EwaT, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale na dluzsza mete nie dasz rady zasuwac sama. Potem dojda inne wyzwania - trening mowy, moze logopeda. Na przedszkole nie masz raczej co liczyc, zajecia przy dobrych ukladach 2 razy w tygodniu po 10 min - zenada.
    Chociaz co do edukacji, to w Pl nie mamy i tak co narzekac, mamy duzo dobrych pedagowog specjalnych, nie wiem jak jest w UK; bo w No to porazka, niestety.
    Jest tez kwestia finansowa i doskonale to rozumiem. No i co dalej, kiedy dziecko jest juz duze/ dorosle.
    w PL jest dzicz, dosłownie
    o wszystko trzeba walczyć, szkoda słow

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa podziwiam Cie , a to ze trzeba walczyc to niestety nasza rzeczywistosc i nie tylko w przypadku chorych dzieci niestety :)

Niesmialo chyba rozpoczynam nastepna zielona fale :)

EwaT, moremi, Mega, mandragora, Simba, ania.g, Pusurek, Bozia3, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, Mango, malgos741, Viv78, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa świadczenie pielęgnacyjne jest wtedy gdy dziecko wymaga stałej i calodobowej opieki i wtedy gdy jedno z rodziców rezygnuje z pracy na rzecz opieki nad chorym dzieckiem. Jesteś zdecydowana zrezygnować z pracy czy na razie będziesz próbowała łączyć pracę z rehabilitacja Tomka?

kapturnica lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ewa podziwiam Cie , a to ze trzeba walczyc to niestety nasza rzeczywistosc i nie tylko w przypadku chorych dzieci niestety :)

czyzby?? :)

kkisia lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Ojacie jacie!!! :)
    Gratuluję :)
    Ciekawe kogo za sobą pociągniesz ;)

kkisia, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ewa świadczenie pielęgnacyjne jest wtedy gdy dziecko wymaga stałej i calodobowej opieki i wtedy gdy jedno z rodziców rezygnuje z pracy na rzecz opieki nad chorym dzieckiem. Jesteś zdecydowana zrezygnować z pracy czy na razie będziesz próbowała łączyć pracę z rehabilitacja Tomka?

rehabilitować go bede niezaleznie od pracy, co do reszty to wiem ze nic nie wiem, chyba wyjedziemy stąd

Bozia3, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny mam doła z powodu wieku..
    Ja tez!

gosia7122, EwaT lubią tę wiadomość

‹‹ 4091 4092 4093 4094 4095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ