X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak trzymam kciuki, zabierz nas ze soba ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    blee, tez nie jest ladny..

najfajniejszym aktorem aktualnie dla mnie jest Sasha Roiz..

a dla mnie Tusk ;)

kapturnica, Reni, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur ja nie jestem przeliczającym Polakiem złotówek na funty - więc wyluzuj proszę... - nawet gdyby to miało być 65 zł - to za co miałabym zapłacić? - Że popatrzę na CHodakowską? A co mi to da? Gdyby w tej cenie był karnet na trening z nią np. przez 2 tygodnie to co innego...No chyba, że dla takich fanatyczek jak Ty, co będą piszczeć pod sceną i mdlać na jej widok, jak małolaty - to jest to wydarzenie atrakcyjne..:) Ja wolałabym za 65 zł zjeść dobrą kolację w knajpie z moim chłopem przy winie, a potem przespacerować się ..co kto lubi...:)
    Za 65 sie nie da kolacji. Chyba ze w groszku i marchewce ;)
    Ja chce do Krakowa!!!!

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja chce do Krakowa!!!!
    Helouuu, z winem jeszcze. ;)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ..my na tych słomianych matach nad łóżkiem wieszamy makatki własnoręcznie haftowane..
    Ale pocztowki tez, nie?

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ w makdonaldzie da ;-) całą rodziną ;-)
    Simba wrote:
    Ja chce do Krakowa!!!!

Bliska 77, Mega, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Historyjki po gumach donald =D

megan8 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wlasciwie w moim barze mlecznym tez. Zupe i drugie,i moze jeszcze na budyn styknie. Wino mozna siebie przyniesc z Biedro, bo jest obok. ;)

kapturnica, Mega, Reni, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dokladnie i jeszcze taki rodzinny niedzielny obiad zaraz po zakupach w markecie to tak zamiast spacerow lub innych wycieczek rodzinnych :)

kapturnica, Pusurek, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tez mysle że mało byłoby amatorów na jej kościsty tyłek i nogi patyczki
    gdyby nie silikon to zamiast cycków miałaby dwie rodzyny...ale to rzecz gustu

za 65zł wybieram dębową i sledzia
    Sleeeeedz

Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a dla mnie Tusk ;)
    no piękny to on moze nie jest ale fakt aktor z niego pierwsza klasa ;)

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, glowa do gory, powaznie, np dwa dni temu mloda miala bardzo ciezki dzien a ja z nia az sie poplakalam a starsza razem ze mna...., powiem Ci, ze z pierwsza corka mialam bardzo czesto takie doly ze szok a mialam zaledwie 32 rok swojego zycia, takze to chyba nie tylko o wiek chodzi ale glownie o psyche, pamietam ze momentami ledwo psychicznie dawalam sobie rade sama ze soba...
    nie martw sie, mam nadzieje ze jutro bedziesz miala lepszy dzien

EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to w pracy ;-)
    Pusurek wrote:
    Ale pocztowki tez, nie?

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy ciążowe w gratisie ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1b481103422.jpg

EwaT, Mega, samira, moremi, kapturnica, ania.g, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera ja
    Wrocilam od gina - nadal jestesmy friendsami.
    Bylo tak: imebcyl w labo zgubil opis drugiego twixa i zadzwonil do mojego gina, zeby spytac, czy to normalne, ze jest tylko jeden. Gin akurat wycinal macice jakiejs babie z nowotworem, a ze prowadzi akurat inna kobite ktora jest w ciazy blizniaczej ale jedno z dzieci w 7-ym tygodniu obumarlo, myslal ze to chodzi o nia i powiedzial tamtemu, ze tak, ze normalne. I stad caly pasztet.
    Ale labo sie spielo, takze juz dzisiaj dostalam opis na dwa twixy (dla drugiego ryzyko tez wyszlo 1/1251) a zanim zdazylam dojechac do biura, to gin mi sie nagral na tel, ze test PAPPA tez dobry wyszedl i ryzyko jest powyzej 1000.
    Oczywiscie to jest wszystko wrozenie z fusow, bo opowiedzial mi tez, ze laska w ciazy blizniaczej, miala USG + przeziernosc, wszystko pieknie, ciaza bez zarzutow, a jednak jedno dziecko sie z ZD urodzilo.
    Czyli jedna loteria, jak to Andzej powiedzial.
    A Simba zeby to uczcic, wrocila do biura i otworzyla sobie piwko. O!
    Wasze zdrowie :)
    praca.jpg

EwaT, Mega, iwcia77, samira, Sabina, moremi, Niuta, kapturnica, Reni, ania.g, mysza1975, megan8, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gites wiesci, Simba. Rozwazasz jeszcze jakies badania, czy juz tylko piwko? :)

Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tera ja
    Wrocilam od gina - nadal jestesmy friendsami.
    Bylo tak: imebcyl w labo zgubil opis drugiego twixa i zadzwonil do mojego gina, zeby spytac, czy to normalne, ze jest tylko jeden. Gin akurat wycinal macice jakiejs babie z nowotworem, a ze prowadzi akurat inna kobite ktora jest w ciazy blizniaczej ale jedno z dzieci w 7-ym tygodniu obumarlo, myslal ze to chodzi o nia i powiedzial tamtemu, ze tak, ze normalne. I stad caly pasztet.
    Ale labo sie spielo, takze juz dzisiaj dostalam opis na dwa twixy (dla drugiego ryzyko tez wyszlo 1/1251) a zanim zdazylam dojechac do biura, to gin mi sie nagral na tel, ze test PAPPA tez dobry wyszedl i ryzyko jest powyzej 1000.
    Oczywiscie to jest wszystko wrozenie z fusow, bo opowiedzial mi tez, ze laska w ciazy blizniaczej, miala USG + przeziernosc, wszystko pieknie, ciaza bez zarzutow, a jednak jedno dziecko sie z ZD urodzilo.
    Czyli jedna loteria, jak to Andzej powiedzial.
    A Simba zeby to uczcic, wrocila do biura i otworzyla sobie piwko. O!
    Wasze zdrowie :)
    praca.jpg
    Wojtek, nie pszejmuj sie i tak wszyscy umżemy
    A. ;)

iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No i gites wiesci, Simba. Rozwazasz jeszcze jakies badania, czy juz tylko piwko? :)
    Juz tylko piwko.
    Nie moglam nie wypic, bo wracajac od gina napatoczyla sie Pizza Hut i wciagnelam 5 kawalkow pizzy, to mnie zaczelo suszyc :)

Pusurek, EwaT, Mega, samira, Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Wojtek, nie pszejmuj sie i tak wszyscy umżemy
    A. ;)
    Sie nie przejmuje sie.
    Co bedzie to bedzie. Ja moje Twixy kocham jak swoje ;)
    Wspolczuje Ci jazd psychicznych - chyba kazda nowka matka je ma. Ciekawe czy bede miec do kwadratu? Yghgh :-/

EwaT, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Juz tylko piwko.
    Nie moglam nie wypic, bo wracajac od gina napatoczyla sie i wciagnelam 5 kawalkow pizzy, to mnie zaczelo suszyc :)
    No to sie nalezalo jak nic.
    Kurka, pizze z Pizza Hut tez bym wciagnela. Ah, ten spieczony, gruby brzezek. Mniam. :)

Simba, EwaT, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4090 4091 4092 4093 4094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ