35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Pusur ja nie jestem przeliczającym Polakiem złotówek na funty - więc wyluzuj proszę... - nawet gdyby to miało być 65 zł - to za co miałabym zapłacić? - Że popatrzę na CHodakowską? A co mi to da? Gdyby w tej cenie był karnet na trening z nią np. przez 2 tygodnie to co innego...No chyba, że dla takich fanatyczek jak Ty, co będą piszczeć pod sceną i mdlać na jej widok, jak małolaty - to jest to wydarzenie atrakcyjne..
Ja wolałabym za 65 zł zjeść dobrą kolację w knajpie z moim chłopem przy winie, a potem przespacerować się ..co kto lubi...
Ja chce do Krakowa!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa, glowa do gory, powaznie, np dwa dni temu mloda miala bardzo ciezki dzien a ja z nia az sie poplakalam a starsza razem ze mna...., powiem Ci, ze z pierwsza corka mialam bardzo czesto takie doly ze szok a mialam zaledwie 32 rok swojego zycia, takze to chyba nie tylko o wiek chodzi ale glownie o psyche, pamietam ze momentami ledwo psychicznie dawalam sobie rade sama ze soba...
nie martw sie, mam nadzieje ze jutro bedziesz miala lepszy dzienEwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Tera ja
Wrocilam od gina - nadal jestesmy friendsami.
Bylo tak: imebcyl w labo zgubil opis drugiego twixa i zadzwonil do mojego gina, zeby spytac, czy to normalne, ze jest tylko jeden. Gin akurat wycinal macice jakiejs babie z nowotworem, a ze prowadzi akurat inna kobite ktora jest w ciazy blizniaczej ale jedno z dzieci w 7-ym tygodniu obumarlo, myslal ze to chodzi o nia i powiedzial tamtemu, ze tak, ze normalne. I stad caly pasztet.
Ale labo sie spielo, takze juz dzisiaj dostalam opis na dwa twixy (dla drugiego ryzyko tez wyszlo 1/1251) a zanim zdazylam dojechac do biura, to gin mi sie nagral na tel, ze test PAPPA tez dobry wyszedl i ryzyko jest powyzej 1000.
Oczywiscie to jest wszystko wrozenie z fusow, bo opowiedzial mi tez, ze laska w ciazy blizniaczej, miala USG + przeziernosc, wszystko pieknie, ciaza bez zarzutow, a jednak jedno dziecko sie z ZD urodzilo.
Czyli jedna loteria, jak to Andzej powiedzial.
A Simba zeby to uczcic, wrocila do biura i otworzyla sobie piwko. O!
Wasze zdrowie
EwaT, Mega, iwcia77, samira, Sabina, moremi, Niuta, kapturnica, Reni, ania.g, mysza1975, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Tera ja
Wrocilam od gina - nadal jestesmy friendsami.
Bylo tak: imebcyl w labo zgubil opis drugiego twixa i zadzwonil do mojego gina, zeby spytac, czy to normalne, ze jest tylko jeden. Gin akurat wycinal macice jakiejs babie z nowotworem, a ze prowadzi akurat inna kobite ktora jest w ciazy blizniaczej ale jedno z dzieci w 7-ym tygodniu obumarlo, myslal ze to chodzi o nia i powiedzial tamtemu, ze tak, ze normalne. I stad caly pasztet.
Ale labo sie spielo, takze juz dzisiaj dostalam opis na dwa twixy (dla drugiego ryzyko tez wyszlo 1/1251) a zanim zdazylam dojechac do biura, to gin mi sie nagral na tel, ze test PAPPA tez dobry wyszedl i ryzyko jest powyzej 1000.
Oczywiscie to jest wszystko wrozenie z fusow, bo opowiedzial mi tez, ze laska w ciazy blizniaczej, miala USG + przeziernosc, wszystko pieknie, ciaza bez zarzutow, a jednak jedno dziecko sie z ZD urodzilo.
Czyli jedna loteria, jak to Andzej powiedzial.
A Simba zeby to uczcic, wrocila do biura i otworzyla sobie piwko. O!
Wasze zdrowie
A.iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i gites wiesci, Simba. Rozwazasz jeszcze jakies badania, czy juz tylko piwko?
Nie moglam nie wypic, bo wracajac od gina napatoczyla sie Pizza Hut i wciagnelam 5 kawalkow pizzy, to mnie zaczelo suszycPusurek, EwaT, Mega, samira, Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Wojtek, nie pszejmuj sie i tak wszyscy umżemy
A.
Co bedzie to bedzie. Ja moje Twixy kocham jak swoje
Wspolczuje Ci jazd psychicznych - chyba kazda nowka matka je ma. Ciekawe czy bede miec do kwadratu? YghghEwaT, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Juz tylko piwko.
Nie moglam nie wypic, bo wracajac od gina napatoczyla sie i wciagnelam 5 kawalkow pizzy, to mnie zaczelo suszyc
Kurka, pizze z Pizza Hut tez bym wciagnela. Ah, ten spieczony, gruby brzezek. Mniam.Simba, EwaT, Mega lubią tę wiadomość