35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Wie chłopak co dobre
nie ma.kolek?
O gina pytałam, bom ciekawa. Zapytaj ją o amniopunkcje. Ją się nie znam. I jak w tym tempie będę zachodZić to ten temat mnie ominie.
Mam nadzieję że szybko dostaniesz zielone światło.
Ewa nie jesteś zmęczona? Ją na początku tak się bałam bo wszystko nowe, dziecko malusie, że bałam wykończona na maksaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Alkoholiczki... Kazda woli flaszke wina, niz brzuszki porobic.
Wolę basen (przepadłam jak tylko kraulem nauczyłam się pływać), stepper 30 minut i od września na joge idę (myślałam, że to nie dla mnie, ale raz poszłam i okazało się, że odpoczywam przy jodze). Jakbym miała ćwiczyć intensywnie, to byłabym kwadratowa. Ćwiczę, a właściwie trenuję od dziecka i przesada nie jest wskazana. Lepiej zachować umiar. Mi siadają stawy od biegania na długie dystanse.
PaszczaSabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwaT wrote:skad wiesz ze ona uwielbia ta prace ??
Widzialam ja tylko raz, jej meza wiecej. Bije od nich oboje taki szczery entuzjazm, zaangazowane, radosc, ze ciezko to chyba przez tyle czasu udawac. Chyba, ze te ostatnie kilka lat leca na prochach. Ale to by chyba tak zdrowo nie wygladali. -
aaa...jak ktoś zobaczy,że biegnę.. to znaczy, że uciekam
moremi wrote:Mi siadają stawy od biegania na długie dystanse.
Paszczakapturnica, mysza1975, moremi, paszczakin, Sabina, kkisia, iwcia77, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
nie wierze Chodakowskiej że uwielbia ten ciagły zapierdol i stres, mysle że chodzi o kase, ma 5 minut, jak nie teraz to kiedy? na czym tyle zarobi kiedy ona potrafi tylko machać tymi swoimi gałązkami?
swoja drogą dziwie sie że kobietom to imponuje,naprawde
no chyba że maja 17 lat i posiadanie o 10 deko za duzo tłuszczyku dyswalifikuje je w oczach księciaSabina, kkisia, Bozia3, moremi, mandragora, Bliska 77, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no właśnie może nic innego nie potrafi
i zagadka wyjaśniona
Umiec tylko jedna rzecz i zarabiac kupe kasy?Znam ludzi, ktorzy potrafia wiele rzeczy i siedza sfrustrowani na zasilku. Albo maja prace, do ktorej chodz z niechecia, bo nie maja innego wyjscia.
Laski, ja o tym caly dzien dzis mowie...
megan8 lubi tę wiadomość
-
jak nie robiła???
a ile dziesiąt procent ludzi pracuje i swojej pracy nie lubi
z tym zdrowym jej wyglądem to nie przesadzaj
Pusurek wrote:Bo by chyba tego nie robila?
...Chyba, ze te ostatnie kilka lat leca na prochach. Ale to by chyba tak zdrowo nie wygladali.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Ja musze powiedziec ze tez wolalabym flaszke
Ewa nie smutaj bedzie dobrze , Tomus wie co dobre
Ja jakos znowu mam dola i dziwnie sie czuje , nic mi sie nie chce tylko bym spala , wstaje o 11 a o 13 juz jestem zmeczona
Choc jutro musze wstac wczesniej bo ide na kawke z Iwka i Samuela
EwaT, moremi, kapturnica, mandragora, Bliska 77, Simba, iwcia77, samira, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
fenomenalne?
było już pare takich przed nią i słuch po nich zaginął..
niech sobie działa.. przyjdzie i na nią pora
Pusurek wrote:No i czy to nie jest fenomenalne?
Umiec tylko jedna rzecz i zarabiac kupe kasy?Znam ludzi, ktorzy potrafia wiele rzeczy i siedza sfrustrowani na zasilku. Albo maja prace, do ktorej chodz z niechecia, bo nie maja innego wyjscia.
Laski, ja o tym caly dzien dzis mowie...kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
mogabyś sieknąć jutro Samueli za to, że zamilkła? masz bliżej ręce
kkisia wrote:Choc jutro musze wstac wczesniej bo ide na kawke z Iwka i Samuelakkisia, paszczakin, mysza1975, moremi, iwcia77, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak nie robiła???
a ile dziesiąt procent ludzi pracuje i swojej pracy nie lubi
z tym zdrowym jej wyglądem to nie przesadzaj
Tak tak, teraz poleca posty, ze jest po 10 botoksach.
Ale powiem wam laski, ze zajebiscie mi dzis pooprawilyscie humor.
Nie ma jak forum na ciezkie dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:26
-
nick nieaktualny
-
mnie sie tam podobaja Żydówki w Londku i ich styl zycia, nie pracują, kupa dzieci, fajne chaty, chłopy pieniadze przynoszą, one sie tylko martwią o dom, figury okragłe, zdrowe baby , te to wiedza że zyją, po cholere sie katować i odchudzac ? przeciez to jest jakas chora ideologia i niezgodna z naturą, skakać męczyc sie i w dodatku wpierdalac to co jakaś chuda imitacja baby napisze, czy to jest godne prawdziwej kobiety??
Reni, ania.g, kkisia, kapturnica, mysza1975, Bozia3, moremi, Bliska 77, samira, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
znowu przesadzasz ona jest 82 rok produkcji więc nie wymagaj worów i zmarszczek!
poza tym mówiąc o jej twarzy .. raczej miałam na myśli jej rysy..
Pusurek wrote:Ja o jej twarzy akurat teraz. Worow pod oczami nie ma, nie ma tez zmarszczek, tylko male zmarszczki smiechu. Mejkapu tez nie miala, bo bym widziala, ze jej po treningu splynal. Na pysku wyglada dziewczeco i zdrowo.
Tak tak, teraz poleca posty, ze jest po 10 botoksach.
Ale powiem wam laski, ze zajebiscie mi dzis pooprawilyscie humor.
Nie ma forum na ciezkie dni.moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:znowu przesadzasz ona jest 82 rok produkcji więc nie wymagaj worów i zmarszczek!
poza tym mówiąc o jej twarzy .. raczej miałam na myśli jej rysy..
Jak już pisałam mnie ina ani grzeje ani ziebi. Jest to jest jak zniknie nawet nie zauwazemoremi lubi tę wiadomość