35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Z innej beki.
Tak sie kreci dile.
http://www.ewachodakowska.co.uk/#div2
Ewa z brygada leci do Londka i kosi kase. Zobaczcie ceny. Teraz juz nawet za focie na fb trzeba zaplacic.
Ma laska leb na karku, normalnie.Ale ja bym tez tak robila - odcina kupony, ale sama z nogami na stole nie lezy, tylko zapieprza.
Ja to byk chyba tez chciala miec taka robote.Sabina, paszczakin, Reni, EwaT, kapturnica, moremi, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja z wiesciami.. mam nadzieje, ze internet nie przekreci rzeczywistosci. otoz, moje jajniki po odpowiedniej reprymendzie zareagowaly!
dzis mialam 16 jajkow, z tego 11 takich, ze mozna by bylo skonczyc stymulacje i zaczynac IVF. Pytanie tylko czy bedziemy czekac na pozostale 5 (12-14 mm maja). No i na krew wyniki czekaja.
W kazdym razie telefon dzis po poludniu. Powiedza co i kiedy- ja obstawiam piatek/sobote.trzymie kciuki za powodzenie całej akcji
będzie majowy dziec jak nic!
paszczakin, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie dostaniesz bo wyniki porównuje się do norm dołączonych a nie do tych na forum
napisałam, że miałam 245 ( a normy 127-637) więc co za różnica jakie jednostki
a jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to będzie musiał powtórzyć rok
po co to przeliczać?
dlatego za każdym razem jak ktoś podaje swoje wyniki ja proszę o podanie swoich norm.. bo jak widać różne laby rózne normy
siadaj
Pusurek wrote:Musze popanikowac, w koncu kto tu ostatnio jest najwieksza panikara na forum?
Ktos nie doczyta norm i sie uspokoi, ze ma super wyniki.
Jakby co , to Pani podala wyniki w mIU/l.
I liczy sie tak:
Przelicznik: 1 ng/ml = 20 mIU/l
Dostane nalepke?Sabina, paszczakin, moremi, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:chyba bym musiała na głowę upaść, żeby zapłacić 65 funtów za to, żeby blisko sceny przez kilka godzin popatrzeć se na CHodakowską...jaja normalnie
A ja chyle czola przed laska, ktora z hobby zrobila maszyne zarabiajaca kupe kasy. I jeszcze ma z tego frajde.
Dla mnie rewelka. -
ja jednak wolałabym stać w ostatnim rzędzie..
nie lubię jednak na nią patrzeć i ta twarz.. a głos jej wyjątkowo mnie irytuje
ja jednak pozostanę przy siłowni.. szybciej widziałam efekty
już sobie załatwiłam karnecik więc od września zaczynam
Bozia3 wrote:chyba bym musiała na głowę upaść, żeby zapłacić 65 funtów za to, żeby blisko sceny przez kilka godzin popatrzeć se na CHodakowską...jaja normalniemoremi, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b2b2d0ef9a3.jpg
paszczakin wrote:MAKO BOSKA JAKIE TO JEST OHYDNE!
Plasuje sie na bank w pierwszej 3 najohydniejszych rzeczy ktore pilam w zyciu, przy czy pozostalych dwoch aktualnie nie pamietam powalona smakiem tegoz..Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie dostaniesz bo wyniki porównuje się do norm dołączonych a nie do tych na forum
napisałam, że miałam 245 ( a normy 127-637) więc co za różnica jakie jednostki
a jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to będzie musiał powtórzyć rok
po co to przeliczać?
dlatego za każdym razem jak ktoś podaje swoje wyniki ja proszę o podanie swoich norm.. bo jak widać różne laby rózne normy
siadaj
Jednostki wazna rzecz, bo mieszkamy w roznych krajach i bada sie roznie. A lasek podajacych wyniki + normy na forum jest moze jakies 2 %Zawsze potem ktoras pisze posta: A jakie normy? A jakie jednostki?
Jestem sfrustrowana i chyba chce zmienic lawke. Wole siedziec dalej od tablicy.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja nie biore tych tablet tylko na prolaktyne.. ok to jedno przy staraniach, ale glownie chodzi o to, zeby gruczolak nie rosl. ja bym jednak chciala wiedziec od czego ta prolaktyna jest taka wywalona w kosmos
sory, tego sobie sama nie skontroluje. dlatego raz w roku laze do endo i nie umieram od tego.. przynajmniej wiem, ze guzek nie rosnie..Z wynikow to niestety to jak wrozenie z fusow przy gruczolaku. Ja mam TK albo rezonans co 2 lata i tylko to badanie jest wiarygodne.
-
Pusurek wrote:Ej no, 65 funciakow dla mieszkajacych w Anglii to nie jest duza kasa. Dla przeliczjacych Polakow owszem tak.
A ja chyle czola przed laska, ktora z hobby zrobila maszyne zarabiajaca kupe kasy. I jeszcze ma z tego frajde.
Dla mnie rewelka.Ja wolałabym za 65 zł zjeść dobrą kolację w knajpie z moim chłopem przy winie, a potem przespacerować się ..co kto lubi...
Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:chyba bym musiała na głowę upaść, żeby zapłacić 65 funtów za to, żeby blisko sceny przez kilka godzin popatrzeć se na CHodakowską...jaja normalnie
tez tak mysle
mnie by musieli zaplacic żeby w ogóle na cos takiego patrzec
wole serial KiepskichBozia3, Sabina, paszczakin, kapturnica, mysza1975, Simba, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
idź do higienistki niech Ci jakieś krople da.. a i zmocz gąbkę po drodze
a to w innych krajach norm nie dają?!
dla mnie to dziwne jak ktoś ma wyniki w normie co widać na papierze a pisze posty czy wszystko w porządku
w szkole podstawowej były na matmie zadania na zbiorach
więc jeśli coś się zawiera to chyba jest dobrze
Pusur będziesz prowadziła zajęcia wyrównawcze
Pusurek wrote:Tja. Jak juz czlowiek sie czegos nauczyl, to i tak dostanie po lapach.
Jednostki wazna rzecz, bo mieszkamy w roznych krajach i bada sie roznie. A lasek podajacych wyniki + normy na forum jest moze jakies 2 %Zawsze potem ktoras pisze posta: A jakie normy? A jakie jednostki?
Jestem sfrustrowana i chyba chce zmienic lawke. Wole siedziec dalej od tablicy.moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Paszcza super wieści...
Więc wszystko zmierza w dobrym kierunku - oby za pierwszym razem in vitro się udało..
I jeszcze, żeby SImba dotrwała w trzypaku do początku stycznia i wszystko ułoży się po Twojej myśli...
Z tą pietruszką mam podobne odczucia....to znaczy - jest to do wypicia chwilę po zrobieniu, z dużą ilością cytryny i bez miksowania - po prostu z listkami pietruchy...natomiast taki odstany, na drugi dzień, gdzie ten sok pietruszkowy już się zupełnie z wodą zmiesza - to syf nieziemski...kapturnica, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny mam doła z powodu wieku..
i dziecko może jeszcze jedno urodzisz...
musisz być silna i młoda jeszcze ze 20 lat...bo dużo masz pracy...
Reni, EwaT, kapturnica, mysza1975, iwcia77, Mega, Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur ja nie jestem przeliczającym Polakiem złotówek na funty - więc wyluzuj proszę... - nawet gdyby to miało być 65 zł - to za co miałabym zapłacić? - Że popatrzę na CHodakowską? A co mi to da? Gdyby w tej cenie był karnet na trening z nią np. przez 2 tygodnie to co innego...No chyba, że dla takich fanatyczek jak Ty, co będą piszczeć pod sceną i mdlać na jej widok, jak małolaty - to jest to wydarzenie atrakcyjne..
Ja wolałabym za 65 zł zjeść dobrą kolację w knajpie z moim chłopem przy winie, a potem przespacerować się ..co kto lubi...
I robie i jedno, i drugie.
Mi sie bardzo podobaly z nia warsztaty, corka jest ciagle pod wrazeniem i cwiczy, a to zdecydowanie fajniejsze niz gdyby miala siedziec w wakacje przy kompie.
Dla mnie to rewelka, kiedy komus udaje sie przekuc pasje w duze pieniadze, niewielu sie to udaje. A jak juz sie komus uda, to zawisci przy tym nieststy duzo. Ot, tacy juz jestesmy.