35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
myślisz, że Cię zwolnią? czy obetną "premie"?
no jestem ciekawa co Ci powie.. abaaardzoSimba wrote:Odpisalam wczoraj swojemu ginowi i ten w odpowiedzi zaprosil mnie dzisiaj na pogadanke. Czuje sie, jakbym zostala wezwana do dyrektora...Simba, peppapig, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pusur, nie odpuszczaj, walcz. To Ty rodzisz a nie szanowny pan doktor. Trzeba z nimi stanowczo.
Alis, bardzo współczuję. Niestety warunki w szpitalach w PL pozostawiają wiele do życzenia nawet na oddziałach pediatrii. A co dopiero chirurgia...
Znów wstałam z lekko opuchniętymi dłońmi. Na szczęście ciśnienie dziś z rana ok.Sabina, peppapig, malgos741, Alis, Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziewczyny jak dobrze do Was zerknąć
Internet na wakacjach miał być gratis...
Jest tylko sam gratis bez tego netu..
Za cholerę nie można dłużej posiedzieć bo się wyłącza. Stęskniłam się za Wami będę czytać na ile wifi pozwoli,pozdrawiam w domu będę dopiero 14,ale potem znowu wyruszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:42
kapturnica, Sabina, Simba, malgos741, Bozia3, ania.g, moremi, Bliska 77, mysza1975, Pusurek, iwcia77, Mango, Mega, samira, mama78, caffe lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny jak dobrze do Was zerknąć
Internet na wakacjach miał być gratis...
Jest tylko sam gratis bez tego netu..
Za cholerę nie można dłużej posiedzieć bo się wyłącza. Stęskniłam się za Wami będę czytać na ile wifi pozwoli,pozdrawiam w domu będę dopiero 14,ale potem znowu wyruszam
Baw sie dobrzepeppapig, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki nareszcie chłodniej:-)
Simba powodzenia.Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzizas, dopiero wstalam. I jak spalam to dzwonil do mnie ginekolog, zapraszajac mnie na rozmowe z przelozona. Jedziemy zatem albo dzis jak sie chlop z pracy urwie, albo jutro. Chlop juz ostrzy kose... a jednak jutro.
Niestety, dyskryminacja albo wlasnie rasism to jedyne co dziala w No. Nie wyobrazam sobie zreszta na jakiej inne podstawie mozna podwazyc komentarze lekarza w stosunku do innego, mowiac "Ci lekarze ze wschodniej Europy " i ze nie bierze pod uwage wystawionego przez niego zaswiadczenia, podwazajac tym samym jego kompetencje. Bo nie lubi wschodu? Czy nie lubi okulistow?
Pracujac w szkole wiem jak to jest, kiedy matka gangstera Czeczena, ktory wlasnie pobil inne dziecko leci na skarge mowiac, ze jej syn jest bity, bo nie moze odnalesc sie w srodowisku. Wystarczy magiczne slowo " dyskryminacja" i wszyscy wlaza ze strachu rodzinie w tylek.
Jak mam pisac skarge, to ma to byc najgrubszy kaliber. Raz a dobrze. Nie bede pisac, ze byl niesympatyczny, bo byl chamski. Pojechal w bardzo nieprzyjemnych slowach po polskich lekarzach, a to jest wg mnie nieprofesjonalne i niewybaczalne. A wg mnie polskim ginekologom do piet nie siega...
Ide cos zjesc, bo mi cukier spadl.
Simbaa, trzymam kciuki! Walcz jak lwica.
Alis, zrob afere, mala myc w zlewie?? Dobrze, ze nie wiadrze...A ty skulona w paragraf po cesarce...
Trzymajcie sie laski, milego dnia.Bliska 77, Simba, Alis, mysza1975, Sabina, ania.g, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry.
Pusur walcz, ale ta skarga musi być wyważona. Rasizm jest fatalnym pomysłem. Napiszcie krótko i rzeczowo, tak jak opisałaś tutaj: jakie badania wykonano, jakie masz obawy itp.
Wlasnie chodzi o to, ze w kraju, gdzie lekarz jest bogiem, ja nie moge podwazac jego kompetencji. Odpowiedza w 1 zdaniu, ze sie na tym nie znam i wszystko bylo zrobione zgodnie z najlepsza wiedza medyczna posiadana przez lekarza. Ja sie moge tylko przyczepic jego zachowania w stosunku do mnie jako do pacjenta, braku szacunku i jego komentarzy dotyczacych innych lekarzy.
On mi juz powiedzial, ze okulista sie nie zna na ginekologii przeciez, wiec co tym bardziej ja, biedny zuczek...
Wczoraj mi tlumaczyl, co to pepowina, na moja prosbe, zeby zopbaczyl czy jest ciagle wokol szyi ( jest taka bardzo gruba i daje rade, nawet jak sie pozawija, bo jakby nie, to bysmy sie wszyscy podusili... ) Ja juz nie mam sily ani ochoty na bycie milutka i uwazaniu na to co mowie i pisze. Jestem do cholery w 9 miesiacu ciazy i mam budyn w mozgu, czy nie?moremi, Simba, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
witajcie
Alis, trzymaj sie, niestety warunki jakie mamy, wszyscy widza, mam nadzieje ze chociaz jest fachowa pokoc
Pusur, to wszystko to jakis koszmar, jak czytam Twoje "przygody" to wlosy deba staja, okazuje sie ze jednak w pl nie jest tak zle, badz dzielna i powodzenia
Simba, to samo! trzymam za Was kciukiAlis, Pusurek, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni, jestem w Centrum Zdrowia Matki Półki... I tylko nie wiem skąd to zdrowie w nazwie. Radzę każdej, która ma wybór jechać gdzie indziej. Może wrzuce wam później zdjecia. Maz się teraz zakwaterowal tu w hostelu i jest ze mną. Tylko dlatego jeszcze żyję. Jest cień nadziei na wyjście w piątek.
Pusurek, mysza1975, Sabina, Reni, Simba, EwaT, iwcia77, samira, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Reni, jestem w Centrum Zdrowia Matki Półki... I tylko nie wiem skąd to zdrowie w nazwie. Radzę każdej,która ma wybór jechać gdzie indziej. Może wrzuce wam później zdjecia. Maz się teraz zakwaterowal tu w hostelu i jest ze mną. Tylko dlatego jeszcze żyję. Jest cień nadziei na wyjście w piątek.
Trzymaj sie kobieto, jeszcze moze pare dni i zapomnisz o szpitalnym syfie cieszac sie malutka. Trzymam kciuki!mysza1975, Sabina, Alis lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mIalam nosa!!! prolaktyne mialam 9 normalna po obciazeniu dzis wynik 133 czyli prawie 15razy przekroczona po tabsie!!!
CHYBa mam winowajce nie pekania pecherzykow.. Polarku pisalas juz kiedys ale zabij nie pamietam..Jak to u ciebie bylo i inne dziewczyny jesli mozna prosic o wasze wyniki badan i jakie dawki bromka zescie braly???Castagnus troche pomoze tak na zas???Gin dopiero za 2tygodnie ehhhmoremi, EwaT, Pusurek, mandragora, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Pusur, jak masz możliwość nagrania rozmowy to działaj. Nigdy nie wiesz kiedy może się przydać.
Ania nagrywanie innych osob bez ich zgody i wiedzy podchodzi pod paragraf , przynajmniej u nas.Nagrywa sie tylko za zgoda i wiedza policji....
Nie wiem jak w Norwich , Wiem ,ze mozna za to beknac..Znam taki przypadek osobiscie.. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny mIalam nosa!!! prolaktyne mialam 9 normalna po obciazeniu dzis wynik 133 czyli prawie 15razy przekroczona po tabsie!!!
CHYBa mam winowajce nie pekania pecherzykow.. Polarku pisalas juz kiedys ale zabij nie pamietam..Jak to u ciebie bylo i inne dziewczyny jesli mozna prosic o wasze wyniki badan i jakie dawki bromka zescie braly???Castagnus troche pomoze tak na zas???Gin dopiero za 2tygodnie ehhhZ reguly lekarz proponuje pol tabletki ( pamietaj, na noc ) czyli 1,25 mg bromokryptyny ( lamiesz sobie tableteczke na pol ). Jak nie dziala to 1 tab ( 2,5mg) i patrzymy dalej co sie dzieje. Oczywiscie mozesz sobie robic badania z krwi, nie ma znaczenia w ktorym dniu cyklu, jesli organizm juz sie wysycil. Ja osobiscie biore 1 tab, walczylam z zajsciem prawie 2 lata, zaszlam na zwiekszonej przeze mnie dawce 1,5 tabletki. Jak juz rozkminisz sprawe, to bedziesz sama wiedziala co i jak. Ale ja bym na Twoim miejscu zaczela od 1 tab.
A, dowiedz sie koniecznie, co jest przyczyna PRL, niech da lekarz skierowanie na TK albo rezonans czaszki, jesli nie wpadnie na inna przyczyne.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I jeszcze jedna prosba dla czytajacych babeczek..
Potrzebuje na gwalt bromergon..Ma ktoras z Was odsprzedac??Zaplace bez problemu za priorytetowa przesylke..Plisss kobitki-poratujciekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość