35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa ale zadręczasz się tym ze względu na kolejną ciążę? czy chodzi o Tomaszka?
EwaT wrote:w dodatku znajoma mnie zdołowała ze amnio tez tylko niektóre genetyczne wady wykrywa nie wszystkiekapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:idź do higienistki niech Ci jakieś krople da.. a i zmocz gąbkę po drodze
a to w innych krajach norm nie dają?!
dla mnie to dziwne jak ktoś ma wyniki w normie co widać na papierze a pisze posty czy wszystko w porządku
w szkole podstawowej były na matmie zadania na zbiorach
więc jeśli coś się zawiera to chyba jest dobrze
Pusur będziesz prowadziła zajęcia wyrównawcze
O, psze pani, o zawieraniu to ostatnio byly urodziny Venna, tego od zbiorow!Takie doodle byly ladne.
Ja pojde zmoczyc gabke i jeszcze krede wezme po drodze. A higienistki nie ma w gabinecie, podobno jest u dyrektora.Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusur, to nie to, ze zawisci- Ciebie ona kreci, nas (w wiekszosci) nie, fajnie ze zmobilizowala baby, zeby sie poruszac i ma z tego kase.. Ale gapic tez bym sie na nia nie chciala, nie jest dla mnie ani atrakcyjna, ani seksualna,(tak, moge oceniac atrakcyjnosc seksualna kobiet) ani kobieca i wole miec moje kraglosci niz takie kanty, jesli juz mialabym wybierac..
za 65 PLN.. hmm.. wybieram flaszke wina na plazyReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusur, to nie to, ze zawisci- Ciebie ona kreci, nas (w wiekszosci) nie, fajnie ze zmobilizowala baby, zeby sie poruszac i ma z tego kase.. Ale gapic tez bym sie na nia nie chciala, nie jest dla mnie ani atrakcyjna, ani seksualna,(tak, moge oceniac atrakcyjnosc seksualna kobiet) ani kobieca i wole miec moje kraglosci niz takie kanty, jesli juz mialabym wybierac..
za 65 PLN.. hmm.. wybieram flaszke wina na plazy
Mnie ona ani ziebi ani grzeje. Niech żyje q spokojukapturnica, mysza1975, mandragora lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pusur, to nie to, ze zawisci- Ciebie ona kreci, nas (w wiekszosci) nie, fajnie ze zmobilizowala baby, zeby sie poruszac i ma z tego kase.. Ale gapic tez bym sie na nia nie chciala, nie jest dla mnie ani atrakcyjna, ani seksualna,(tak, moge oceniac atrakcyjnosc seksualna kobiet) ani kobieca i wole miec moje kraglosci niz takie kanty, jesli juz mialabym wybierac..
za 65 PLN.. hmm.. wybieram flaszke wina na plazy
tez mysle że mało byłoby amatorów na jej kościsty tyłek i nogi patyczki
gdyby nie silikon to zamiast cycków miałaby dwie rodzyny...ale to rzecz gustu
za 65zł wybieram dębową i sledziapaszczakin, kapturnica, Reni, moremi, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Mega, mandragora, Bliska 77, Simba, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A byłaś już u gin?
Ewa wrócisz do starej lekarki czy poszukasz kogoś innego?
A jak tam synek? Napisz co u niego
lekarka chyba ta sama co mi da zmiana na inna? mam kontrole podwozia jutroSabina, moremi, mysza1975, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjoj, napadlyscie na mnie! Czuje sie zagrozona!
Ratunku i tak dalej.
Laski, nie napisalam dzis ani razu, ze jest piekna, boska i kocham jej sztuczne cycki.Luzu troche!
Pisze juz dzis ktorys raz, ze podziwiam jej umietnosc robienia tego co kocha z zarabianiem naprawde duzej kasy.
No chyba, ze takich jak ona jest wiecej na forum.
Jesli kazda z was uwielbia swoja prace, do ktorej leci jak na skrzydlach, ma flexi czas pracy, zarabia kupe kasy, podrozuje ( ale w delegacjach nie siedzi na nudnych szkoleniach czy zebraniach ), otoczona jest ludzmi w nia wpatrzonych, no to szacun i dla was.Ja uwielbiam moja prace, ale bywam tez czasem zmeczona, jak kazdy. I kurcze, chyba mi troche mniej placa, niz jej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:synek ok wisi na cycu i udaje że jest głodny
lekarka chyba ta sama co mi da zmiana na inna? mam kontrole podwozia jutronie ma.kolek?
O gina pytałam, bom ciekawa. Zapytaj ją o amniopunkcje. Ją się nie znam. I jak w tym tempie będę zachodZić to ten temat mnie ominie.
Mam nadzieję że szybko dostaniesz zielone światło.
Ewa nie jesteś zmęczona? Ją na początku tak się bałam bo wszystko nowe, dziecko malusie, że bałam wykończona na maksakapturnica, moremi, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ojoj, napadlyscie na mnie! Czuje sie zagrozona!
Ratunku i tak dalej.
Laski, nie napisalam dzis ani razu, ze jest piekna, boska i kocham jej sztuczne cycki.Luzu troche!
Pisze juz dzis ktorys raz, ze podziwiam jej umietnosc robienia tego co kocha z zarabianiem naprawde duzej kasy.
No chyba, ze takich jak ona jest wiecej na forum.
Jesli kazda z was uwielbia swoja prace, do ktorej leci jak na skrzydlach, ma flexi czas pracy, zarabia kupe kasy, podrozuje ( ale w delegacjach nie siedzi na nudnych szkoleniach czy zebraniach ), otoczona jest ludzmi w nia wpatrzonych, no to szacun i dla was.Ja uwielbiam moja prace, ale bywam tez czasem zmeczona, jak kazdy. I kurcze, chyba mi troche mniej placa, niz jej.