X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wole serial Kiepskich
    De gustibus non est disputandum... ;)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dodatku znajoma mnie zdołowała ze amnio tez tylko niektóre genetyczne wady wykrywa nie wszystkie

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ale zadręczasz się tym ze względu na kolejną ciążę? czy chodzi o Tomaszka?
    EwaT wrote:
    w dodatku znajoma mnie zdołowała ze amnio tez tylko niektóre genetyczne wady wykrywa nie wszystkie

kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    idź do higienistki niech Ci jakieś krople da.. a i zmocz gąbkę po drodze

a to w innych krajach norm nie dają?!

dla mnie to dziwne jak ktoś ma wyniki w normie co widać na papierze a pisze posty czy wszystko w porządku
    w szkole podstawowej były na matmie zadania na zbiorach
    więc jeśli coś się zawiera to chyba jest dobrze

Pusur będziesz prowadziła zajęcia wyrównawcze :-)
    Nie daja norm w dziwnych krajach. Nie wiem jak u Paszczaka czy Bursztyna, ale u mnie to top secret. I jak mam jednostke, to sobie sprawdzam u wujka google i tyle.

O, psze pani, o zawieraniu to ostatnio byly urodziny Venna, tego od zbiorow! ;) Takie doodle byly ladne. :P
    Ja pojde zmoczyc gabke i jeszcze krede wezme po drodze. A higienistki nie ma w gabinecie, podobno jest u dyrektora. ;)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a to cale NIMF-Y czy jakos tam?
    To nieinwazyjne badanie z krwi, nie daje 100%. Amnio wykryje wiekszosc powaznych wad i to na 100%.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pewnie tam z Simbą u niego siedzą i knują ;-)
    Pusurek wrote:
    A higienistki nie ma w gabinecie, podobno jest u dyrektora. ;)

Pusurek, mysza1975, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewa ale zadręczasz się tym ze względu na kolejną ciążę? czy chodzi o Tomaszka?

o ewentualna ciąże

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny mam doła z powodu wieku..
    Ewa ale Ty nie od wczoraj wiesz ile nasz lat. Jesteś zdrowa, w dodatku masz misję. Dasz radę-kto jak nie Ty?

moremi, mysza1975, iwcia77, Mega, Bliska 77, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm... tu i ja mam często przemyślenia.. :-(
    EwaT wrote:
    o ewentualna ciąże

kapturnica, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusur, to nie to, ze zawisci- Ciebie ona kreci, nas (w wiekszosci) nie, fajnie ze zmobilizowala baby, zeby sie poruszac i ma z tego kase.. Ale gapic tez bym sie na nia nie chciala, nie jest dla mnie ani atrakcyjna, ani seksualna,(tak, moge oceniac atrakcyjnosc seksualna kobiet) ani kobieca i wole miec moje kraglosci niz takie kanty, jesli juz mialabym wybierac..

za 65 PLN.. hmm.. wybieram flaszke wina na plazy ;)
    Alkoholiczki... Kazda woli flaszke wina, niz brzuszki porobic. :P

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusur, to nie to, ze zawisci- Ciebie ona kreci, nas (w wiekszosci) nie, fajnie ze zmobilizowala baby, zeby sie poruszac i ma z tego kase.. Ale gapic tez bym sie na nia nie chciala, nie jest dla mnie ani atrakcyjna, ani seksualna,(tak, moge oceniac atrakcyjnosc seksualna kobiet) ani kobieca i wole miec moje kraglosci niz takie kanty, jesli juz mialabym wybierac..

Amen.
    Mnie ona ani ziebi ani grzeje. Niech żyje q spokoju ;-)

kapturnica, mysza1975, mandragora lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

tez mysle że mało byłoby amatorów na jej kościsty tyłek i nogi patyczki
    gdyby nie silikon to zamiast cycków miałaby dwie rodzyny...ale to rzecz gustu

za 65zł wybieram dębową i sledzia

paszczakin, kapturnica, Reni, moremi, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Mega, mandragora, Bliska 77, Simba, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o ewentualna ciąże
    A byłaś już u gin?
    Ewa wrócisz do starej lekarki czy poszukasz kogoś innego?

A jak tam synek? Napisz co u niego

moremi lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A byłaś już u gin?
    Ewa wrócisz do starej lekarki czy poszukasz kogoś innego?

A jak tam synek? Napisz co u niego
    synek ok wisi na cycu i udaje że jest głodny ;)
    lekarka chyba ta sama co mi da zmiana na inna? mam kontrole podwozia jutro

Sabina, moremi, mysza1975, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życie to jest kurwa loteria i w dodatku niewiadomo po co

Bozia3, Mega, Bliska 77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee wiesz ile brzuszków trzeba zrobić, żeby sięgnąć po drinka czy flaszkę ;-)
    Pusurek wrote:
    Alkoholiczki... Kazda woli flaszke wina, niz brzuszki porobic. :P

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj, napadlyscie na mnie! Czuje sie zagrozona! :P Ratunku i tak dalej. ;) :D
    Laski, nie napisalam dzis ani razu, ze jest piekna, boska i kocham jej sztuczne cycki. :D Luzu troche! :D
    Pisze juz dzis ktorys raz, ze podziwiam jej umietnosc robienia tego co kocha z zarabianiem naprawde duzej kasy.
    No chyba, ze takich jak ona jest wiecej na forum. ;)
    Jesli kazda z was uwielbia swoja prace, do ktorej leci jak na skrzydlach, ma flexi czas pracy, zarabia kupe kasy, podrozuje ( ale w delegacjach nie siedzi na nudnych szkoleniach czy zebraniach ), otoczona jest ludzmi w nia wpatrzonych, no to szacun i dla was. ;) Ja uwielbiam moja prace, ale bywam tez czasem zmeczona, jak kazdy. I kurcze, chyba mi troche mniej placa, niz jej. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeee wiesz ile brzuszków trzeba zrobić, żeby sięgnąć po drinka czy flaszkę ;-)
    To zalezy gdzie stoi flaszka. ;)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    synek ok wisi na cycu i udaje że jest głodny ;)
    lekarka chyba ta sama co mi da zmiana na inna? mam kontrole podwozia jutro
    Wie chłopak co dobre ;-) nie ma.kolek?

O gina pytałam, bom ciekawa. Zapytaj ją o amniopunkcje. Ją się nie znam. I jak w tym tempie będę zachodZić to ten temat mnie ominie.
    Mam nadzieję że szybko dostaniesz zielone światło. :-)

Ewa nie jesteś zmęczona? Ją na początku tak się bałam bo wszystko nowe, dziecko malusie, że bałam wykończona na maksa

kapturnica, moremi, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ojoj, napadlyscie na mnie! Czuje sie zagrozona! :P Ratunku i tak dalej. ;) :D
    Laski, nie napisalam dzis ani razu, ze jest piekna, boska i kocham jej sztuczne cycki. :D Luzu troche! :D
    Pisze juz dzis ktorys raz, ze podziwiam jej umietnosc robienia tego co kocha z zarabianiem naprawde duzej kasy.
    No chyba, ze takich jak ona jest wiecej na forum. ;)
    Jesli kazda z was uwielbia swoja prace, do ktorej leci jak na skrzydlach, ma flexi czas pracy, zarabia kupe kasy, podrozuje ( ale w delegacjach nie siedzi na nudnych szkoleniach czy zebraniach ), otoczona jest ludzmi w nia wpatrzonych, no to szacun i dla was. ;) Ja uwielbiam moja prace, ale bywam tez czasem zmeczona, jak kazdy. I kurcze, chyba mi troche mniej placa, niz jej. ;)
    skad wiesz ze ona uwielbia ta prace ??

‹‹ 4087 4088 4089 4090 4091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ