X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    spoko luzik pusur, mozemy miec odmienne zdania.. nikt cie nie atakuje..

a i jak znajdziesz prace wktorej beda dobrze pracic za lezenie/ogladanie filmow/czytanie ksiazek/opalanie/pluskanie sie w morzu i okazjonalne podejmowanie gosci, to daj znac.. bo to jest cos, co chcialabym robic w zyciu.. ;)
    to musisz być utrzymanką starego bogatego oblecha

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    spoko luzik pusur, mozemy miec odmienne zdania.. nikt cie nie atakuje..

a i jak znajdziesz prace wktorej beda dobrze pracic za lezenie/ogladanie filmow/czytanie ksiazek/opalanie/pluskanie sie w morzu i okazjonalne podejmowanie gosci, to daj znac.. bo to jest cos, co chcialabym robic w zyciu.. ;)
    Czekaj czekaj, bylo cos takiego. Jakis straznik wyspy gdzies na oceanie. Ale juz kogos tam zatrudnili. Ale moze go zwolnia? ;)

Cos takiego pasi?
    http://podroze.onet.pl/przyroda/jak-wyglada-najlepsza-praca-na-swiecie-zdjecia-laureatow-konkursu-the-best-job-in-the/597f2

Moze byc milusio! :)

paszczakin, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mogabyś sieknąć jutro Samueli za to, że zamilkła? masz bliżej ręce :-)

Spoko nie ma sprawy , jeszcze jakes zyczenie ? :P

Reni, iwcia77, nick nieaktualny, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Daj spokój. Pusur jest w niej zakochana ;-)
    Jak już pisałam mnie ina ani grzeje ani ziebi. Jest to jest jak zniknie nawet nie zauwaze ;-)

ciekawe co by sie tało z Chodakowską gdyby zamiast pracy musiała sie zając dzieckiem i przestac zarabiać? czy ten jej leniwy Grek dalej byłby tak zakochany? looool

Bozia3, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Daj spokój. Pusur jest w niej zakochana ;-)
    Jak już pisałam mnie ina ani grzeje ani ziebi. Jest to jest jak zniknie nawet nie zauwaze ;-)
    Zakochana jestem na maxa! :D
    Oprocz tego kocham Benedicta Cumberbutcha, mam jego plakat nad lozkiem, zaraz obok kalendarza z Chodakowska. ;)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest dzis w klasie Iwka?
    Iwka, dostalam megnesiki dzis! Boskie sa! Maska wenecka miazdzy, male Wietnamczyki sa rozkoszne, a swiety Antoni z Padwy bedzie pilnowal, zeby mi rzeczy nie ginely, do czasu, kiedy budyn odejdzie. ;)

Kochana jestes, dziekuje! :)

nick nieaktualny, moremi, Reni, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja miałam strasznego dola tak do 3 miesiąca życia młodej. Za cholerę nie mogłam sobie poradzić ze sobą. KaŻdy wyjazd męża to była histeria. Nie chce się rozpisywać i uzalać nad sobą, ale nieco wiem jak możesz się czuć. Będzie lepiej, już niedługo, zobaczysz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:40

moremi, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Paszczak... Normalnie prawie takie cudne, jak kota w czapce kury! :D
    Se wydrukuje i kolo kalendarza powiesze. Albo na lodowce... ;)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ciekawe co by sie tało z Chodakowską gdyby zamiast pracy musiała sie zając dzieckiem i przestac zarabiać? czy ten jej leniwy Grek dalej byłby tak zakochany? looool
    Nie chcialo mi sie odpowiadac, ale odpowiem, bo mam dobry humor. ;)
    Musialabys widziec, jak on zapierdacza na treningach, bo to on ciagnie ta ich fitness maszyne, ona daje nazwisko.
    Ale najprosciej napisac: leniwy Grek...
    Zwalam to na twoje hormony...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    na utrzymanke sie pisze.. i na bogatego... ale starego i oblecha to juz nie, bo po zastanowieniu seks moglabym tez do obowiazkow dodac ;)

edit:

byle nie prokreacyjny!
    hmm młodzi i przystojni za to nie płaca no chyba że maja jakies specjalne wymagania na przykład żeby sie na nich wykupać :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie chcialo mi sie odpowiadac, ale odpowiem, bo mam dobry humor. ;)
    Musialabys widziec, jak on zapierdacza na treningach, bo to on ciagnie ta ich fitness maszyne, ona daje nazwisko.
    Ale najprosciej napisac: leniwy Grek...
    Zwalam to na twoje hormony...
    no wlasnie dzieki niej tez ma swoje 5min

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa...jak ktoś zobaczy,że biegnę.. to znaczy, że uciekam ;-)
    Ostatni raz biegałam 17 lat temu. Teraz tylko chodzę. Nie będą mi się wątłe cycki o zęby obijać.

nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O, Paszczak... Normalnie prawie takie cudne, jak kota w czapce kury! :D
    Se wydrukuje i kolo kalendarza powiesze. Albo na lodowce... ;)
    Pusur Ty jednak nie wyrosłaś jeszcze z maloletnosci :-P, po córce bym.się spodziewała, ale po Tobie ;-) plakaty nad łóżkiem B-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pusur Ty jednak nie wyrosłaś jeszcze z maloletnosci :-P, po córce bym.się spodziewała, ale po Tobie ;-) plakaty nad łóżkiem B-)
    To wy juz nie zbieracie plakatow??
    Z konmi i psami tez nie??
    Ops! ;) :D

kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie ;-)
    Ale Ty zbieraj zbieraj. Kiedyś wyrośniesz ;-)

nick nieaktualny, Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejny z panteonu ładnawych ;-)
    Pusurek wrote:
    Zakochana jestem na maxa! :D
    Oprocz tego kocham Benedicta Cumberbutcha, mam jego plakat nad lozkiem, zaraz obok kalendarza z Chodakowska. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kolejny z panteonu ładnawych ;-)
    Trzeba byc konsenwentnym, nie?
    Nie sztuka kochac Leo di Caprio... :P

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajecie czadu , ze normalnie gumka w majtkach wymieka =D

Mnie tam chodakowska rowniez ani nie ziebi ani nie grzeje..Fakt ,ze ruszyla baby do cwiczen i bije na tym niezly interes-(trafila w nisze i niezle ja zagospodarowala ).....
    Nie dala bym ani zlocisza ,zeby ja na live ogladac...Nie jestem jej fanka , ale tez nie jestem jej przeciwniczka....
    Nie cwicze z nia mimo ,ze wiem ,ze na jej punkcie wiele dziewczyn i kobitek zeswirowalo i maja ja za guru zarowno zywieniowego jak i od cwiczen , schudniecia i innych dupereli.....
    Wole rower i kilka km na nim posmigac , wtedy jak po dobrej silce czuje kazdy miesien a i endorfiny dzialaja =D...

moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ..my na tych słomianych matach nad łóżkiem wieszamy makatki własnoręcznie haftowane..
    Pusurek wrote:

mysza1975, moremi, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ja myślę że Pusur ma racje tu nie chodzi o podważanie kompetencji lekarza, zadaniem dobrego lekarza jest tłumaczyć rozwiewać wątpliwości uspokajać wyjaśniać ale nie na zasadzie będzie dobrze bo zazwyczaj jest. Zazwyczaj. Takie podejście mo nie odpowiada i też zrobiłabym dym.
    Ewa doskonale rozumiem twoje rozterki, pogadaj ze swoją gina.
    Dziewczyny udanego spotkania w Kato :D

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4089 4090 4091 4092 4093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ