35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:spoko luzik pusur, mozemy miec odmienne zdania.. nikt cie nie atakuje..
a i jak znajdziesz prace wktorej beda dobrze pracic za lezenie/ogladanie filmow/czytanie ksiazek/opalanie/pluskanie sie w morzu i okazjonalne podejmowanie gosci, to daj znac.. bo to jest cos, co chcialabym robic w zyciu.. -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:spoko luzik pusur, mozemy miec odmienne zdania.. nikt cie nie atakuje..
a i jak znajdziesz prace wktorej beda dobrze pracic za lezenie/ogladanie filmow/czytanie ksiazek/opalanie/pluskanie sie w morzu i okazjonalne podejmowanie gosci, to daj znac.. bo to jest cos, co chcialabym robic w zyciu..
Cos takiego pasi?
http://podroze.onet.pl/przyroda/jak-wyglada-najlepsza-praca-na-swiecie-zdjecia-laureatow-konkursu-the-best-job-in-the/597f2
Moze byc milusio!paszczakin, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Daj spokój. Pusur jest w niej zakochana
Jak już pisałam mnie ina ani grzeje ani ziebi. Jest to jest jak zniknie nawet nie zauwaze
ciekawe co by sie tało z Chodakowską gdyby zamiast pracy musiała sie zając dzieckiem i przestac zarabiać? czy ten jej leniwy Grek dalej byłby tak zakochany? loooolBozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Daj spokój. Pusur jest w niej zakochana
Jak już pisałam mnie ina ani grzeje ani ziebi. Jest to jest jak zniknie nawet nie zauwaze
Oprocz tego kocham Benedicta Cumberbutcha, mam jego plakat nad lozkiem, zaraz obok kalendarza z Chodakowska.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy jest dzis w klasie Iwka?
Iwka, dostalam megnesiki dzis! Boskie sa! Maska wenecka miazdzy, male Wietnamczyki sa rozkoszne, a swiety Antoni z Padwy bedzie pilnowal, zeby mi rzeczy nie ginely, do czasu, kiedy budyn odejdzie.
Kochana jestes, dziekuje!Sabina, moremi, Reni, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa ja miałam strasznego dola tak do 3 miesiąca życia młodej. Za cholerę nie mogłam sobie poradzić ze sobą. KaŻdy wyjazd męża to była histeria. Nie chce się rozpisywać i uzalać nad sobą, ale nieco wiem jak możesz się czuć. Będzie lepiej, już niedługo, zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:40
moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ciekawe co by sie tało z Chodakowską gdyby zamiast pracy musiała sie zając dzieckiem i przestac zarabiać? czy ten jej leniwy Grek dalej byłby tak zakochany? looool
Musialabys widziec, jak on zapierdacza na treningach, bo to on ciagnie ta ich fitness maszyne, ona daje nazwisko.
Ale najprosciej napisac: leniwy Grek...
Zwalam to na twoje hormony... -
paszczakin wrote:na utrzymanke sie pisze.. i na bogatego... ale starego i oblecha to juz nie, bo po zastanowieniu seks moglabym tez do obowiazkow dodac
edit:
byle nie prokreacyjny! -
Pusurek wrote:Nie chcialo mi sie odpowiadac, ale odpowiem, bo mam dobry humor.
Musialabys widziec, jak on zapierdacza na treningach, bo to on ciagnie ta ich fitness maszyne, ona daje nazwisko.
Ale najprosciej napisac: leniwy Grek...
Zwalam to na twoje hormony... -
Reni wrote:aaa...jak ktoś zobaczy,że biegnę.. to znaczy, że uciekam
Sabina, kapturnica, mysza1975, samira, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPusurek wrote:O, Paszczak... Normalnie prawie takie cudne, jak kota w czapce kury!
Se wydrukuje i kolo kalendarza powiesze. Albo na lodowce..., po córce bym.się spodziewała, ale po Tobie
plakaty nad łóżkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kolejny z panteonu ładnawychPusurek wrote:Zakochana jestem na maxa!
Oprocz tego kocham Benedicta Cumberbutcha, mam jego plakat nad lozkiem, zaraz obok kalendarza z Chodakowska.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dajecie czadu , ze normalnie gumka w majtkach wymieka
Mnie tam chodakowska rowniez ani nie ziebi ani nie grzeje..Fakt ,ze ruszyla baby do cwiczen i bije na tym niezly interes-(trafila w nisze i niezle ja zagospodarowala ).....
Nie dala bym ani zlocisza ,zeby ja na live ogladac...Nie jestem jej fanka , ale tez nie jestem jej przeciwniczka....
Nie cwicze z nia mimo ,ze wiem ,ze na jej punkcie wiele dziewczyn i kobitek zeswirowalo i maja ja za guru zarowno zywieniowego jak i od cwiczen , schudniecia i innych dupereli.....
Wole rower i kilka km na nim posmigac , wtedy jak po dobrej silce czuje kazdy miesien a i endorfiny dzialaja...
moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nie ..my na tych słomianych matach nad łóżkiem wieszamy makatki własnoręcznie haftowane..
Pusurek wrote:To wy juz nie zbieracie plakatow??
Z konmi i psami tez nie??
Ops!mysza1975, moremi, Mega, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
witajcie
Ja myślę że Pusur ma racje tu nie chodzi o podważanie kompetencji lekarza, zadaniem dobrego lekarza jest tłumaczyć rozwiewać wątpliwości uspokajać wyjaśniać ale nie na zasadzie będzie dobrze bo zazwyczaj jest. Zazwyczaj. Takie podejście mo nie odpowiada i też zrobiłabym dym.
Ewa doskonale rozumiem twoje rozterki, pogadaj ze swoją gina.
Dziewczyny udanego spotkania w Katomoremi, Sabina, Pusurek, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość