35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiagne tego kto chce
Jeszcze nie dowierzam , kurde lipiec imprezowy , tu rozcieta lapka , tabletek przeciwbolowych masa
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezecEwaT, Sabina, moremi, Mega, kapturnica, samira, mandragora, Pusurek, Bozia3, mysza1975, Dorka1979, mama78, iwcia77, Mango, megan8, Niuta, caffe lubią tę wiadomość
-
To jeszcze ja. Będę żale wylewać.
Jakieś dwa dni przed owulacja, więc z polecenia dr Misi Polar poszłam do labo zrobić lh i estradiol. A tam baba w ciąży i pyta mnie czy wcześniejsze były złe, że powtarzam. Jak dziecku spokojnie tłumaczę jej, że robię profil hormonalny i lh mam trochę za nisko. A ona mi na to, że taki problem to nie problem i kobiety mają gorzej. Wqrw mnie chwycił (jakoś fala mnie dogoniła) i powiedziałam jej, że nie wiem jakie problemy mają inne kobiety, ja nie mogę uregulować cyklu po poronieniu. I zamilkła. O! Możecie teraz na mnie krzyczeć, że źle potraktowałam kobietę w ciąży.
9 dc
Lh 3,550 mIU/ml (ff 2,4-12,60; fo 14-95,60; fl 1-11,40)
Estradiol 234,8 pg/ml (ff 25-195; fo 66-411; fl 40-261)
W 2dc (normy te same co wyżej)
Lh 2,180
Estradiol 121,6kapturnica, Sabina, ania.g, Bozia3, mysza1975, Dorka1979, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Ciagne tego kto chce
Jeszcze nie dowierzam , kurde lipiec imprezowy , tu rozcieta lapka , tabletek przeciwbolowych masa
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezecwspaniale! To zabieraj nas że sobą!
kkisia, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
No i sie udalo lekarka rodzinna znow mnie nie zawiodla..
Zalatwilam sobie recepte
Nie wiem jak wy placicie ale ja za bromka 30szt zaplacilam cale 4zeta
Od dzis zaczne po pol brac moze ten tydz do ovu cos to da..Watpie no ale pociesszam sie ze ta wyjsciowa jest niska... -
kkisia wrote:Ciagne tego kto chce
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezec
Powiem tak: ja chcę! Ja! Ja! Ale postoje w kolejce
kapturnica, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Ciagne tego kto chce
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezeckkisia, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:9 dc
Lh 2,180
Estradiol 121,6
KURDE rzeczywiscie lh slabiutko....Kurcze wiem ,ze prolaktyna wpl uposledzajaco na wysokosc lh..ale co ejszcze???Moze polarek bedzie wiedziala..moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ciagne tego kto chce
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezecto jutro świętujemy kawką albo lodami
kkisia, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kkisia wielkie gratulacje
zielona fala jest suuuper
ciągnij resztę
Moremi nie będziemy krzyczeć bo to nie była tylko baba w ciąży to była WSCIBSKA baba i przez przypadek w ciąży. A na takie trzeba krzyczeć! Następnym razem się zastanowi zanim wsciubi nos w nie swoje sprawy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:07
kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:To jeszcze ja. Będę żale wylewać.
Jakieś dwa dni przed owulacja, więc z polecenia dr Misi Polar poszłam do labo zrobić lh i estradiol. A tam baba w ciąży i pyta mnie czy wcześniejsze były złe, że powtarzam. Jak dziecku spokojnie tłumaczę jej, że robię profil hormonalny i lh mam trochę za nisko. A ona mi na to, że taki problem to nie problem i kobiety mają gorzej. Wqrw mnie chwycił (jakoś fala mnie dogoniła) i powiedziałam jej, że nie wiem jakie problemy mają inne kobiety, ja nie mogę uregulować cyklu po poronieniu. I zamilkła. O! Możecie teraz na mnie krzyczeć, że źle potraktowałam kobietę w ciąży.
9 dc
Lh 2,180
Estradiol 121,6Matka fantastycznej 4