35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Samira ja przeczytalam
A jutro jeszcze pogadamy
Ide zaraz do wyrka bo mdlosci mnie meczaniech sobie beda byle by bylo wsio ok , bo jednak troche sie martwie znieczuleniem , szczepieniem i tabsami
oj pogadamy na pewnoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na wakacje jadę w październiku.
Samuela, ja też wszędzie widzę brzuchy. Moja fryzjerka rodzi za dwa tygodnie, w labo to już pisałam, a i dzisiaj okazało się, że nasza korepetytorka ma brzuszek. Teraz taka pora, że mniej ciuchow to widaćsamira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi - bardzo dobrze odpowiedziałaś tej babie w ciąży - brawo
paszcza - trzymam mocno kciuki - oby się udało i za kkisią pociągniesz zieloną falę
kkisia - gratulacje..
Ewa - jeśli masz możliwość i lepsze warunku w UK to się nie zastanawiaj, tylko zwiewajcie stąd...moremi, kapturnica, EwaT, samira, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ciagne tego kto chce
Jeszcze nie dowierzam , kurde lipiec imprezowy , tu rozcieta lapka , tabletek przeciwbolowych masa
I juz wiem ze te mdlosci i zmeczenie to nie po szczepieniu na tezeciwcia77 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Estradiol swiadczy ze jedno jajko dojrzewa , lh faktycznie niskie ale ono jest wysokie raz kiedy osiaga szczyt a ten szczyt ma w ciagu ok 24 godz a potem znowu raptownie spada. Moze zrob jeszcze testy lh i kiedy bedzie dodatni dla wiedzy zrob jeszcze raz badanie lh z krwi.
kapturnica, polarmiś lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny