35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam takie pytanko dla ciężarówek bo wszystkie jesteście w wyższej ciąży niż ja wiec pytanko, czy Was też w pewnym momencie przestały boleć piersi i być takie nabrzmiałe ? Bo mi się tak od przedwczoraj zrobiło a nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dokładnie to samo nasunęło mi się pytanie? Dlaczego nie ma mamusi na zdjęciu?
Odpowiem klasycznie, ze klisza pekla.
Mamusia wlasnie wyszla od nas, kiedy zaczelismy ostentacyjnie ziewac, a juz lecial pasjonujacy temat operacji przepukliny...Bozia3, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A ja mam takie pytanko dla ciężarówek bo wszystkie jesteście w wyższej ciąży niż ja wiec pytanko, czy Was też w pewnym momencie przestały boleć piersi i być takie nabrzmiałe ? Bo mi się tak od przedwczoraj zrobiło a nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach
tak, to chyba normalne miałam tak samo -
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A ja mam takie pytanko dla ciężarówek bo wszystkie jesteście w wyższej ciąży niż ja wiec pytanko, czy Was też w pewnym momencie przestały boleć piersi i być takie nabrzmiałe ? Bo mi się tak od przedwczoraj zrobiło a nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no kurde , jeszcze nie dojechalam na spotkanie zeby was zawirusowac a ty juz zarazona
wow! jutro stawiasz mi soczek z marchwi
kkisia wrote:Dzieki dziewczyny
Wszystkie ciagne za co chcecie
Samirka chyba soczek albo woda bo kawa mi smierdzi a lodow nie lubiesamira, moremi, kapturnica, Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dorka mnie jakieś dwa tyg temu przestały boleć a teraz znów szaleją i juz musiałam cyckonosze większe ciążowe zarzucić.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no i "piłka" jeszcze w grze...
na twoim miejscu nie bałabym się rodzić sn ,jak piszesz jesteś wysportowana ,mięśnie wytrenowane więc sądzę że nie będziesz miała komplikacji przy porodzie
ja też ćwiczyłam i po porodzie dopiero okazało się że dziecko było okręcone pępowiną tak jak u ciebie
zrobisz jak uważasz oczywiście
ja bym nie chciała mieć blizny na brzuchu ,ale ja to jakapturnica, mandragora, megan8 lubią tę wiadomość