35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja "znalazłam" winowajcę mojego szaleństwa w cyklach.
Uchodowałam sobie 4,5 cm torbiel i 1 cm polipa.
Torbiel to jeszcze rozumiem ale polip???!!!!
W każdym razie mam prać dupka przez 5 dni, później @ i kontrola czy pogineły te cholerstwa. A jak nie to czeka mnie hiestrocośtam.
Co do inofoliku to mogę sobie go brać jak mam tylko taką ochotę. Gin powiedziała że to nie jest lek na receptę więc spoko.
kkisia - gratulacje
paszcza - trzymam za Was zacisniete wszystkie palceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:01
Simba, kapturnica, paszczakin, Sabina, ania.g, Mango, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Kkisia gratulacje
Dzien dobry laseczki - mam pytanie za sto punktów bo nie moge wystartować do pracy. Wczoraj wieczorem zaczął mi sie bol z lewej strony pępka a w nocy ten bol sie tak nasilil ze sie budziłam z bólu bo nie mogłam sie przekręcić na bok. Rano ledwie wstałam z łóżka i mam wrażenie ze juz wszystko mnie ciągnie. Chodzę zgięta w pół. Czy to normalne? Czy to rozciąganie sie wszystkiego moze dawać takie objawy, czy lepiej iść do lekarza. Na razie łyknelam buscopan i leże. -
Haj laski ja po 1szej nocy z polowka bromka..Moje odczucia..---zero efektow ubocznych...
Wiec jest git...
Tylko teraz pytanie brac cala czy polowke..Jak po pol nic mi nie jest?..to moze cala zapodac na noc ,szybciej zbije to sukinsynstwo moze...Ok wiem ,ze moze nie zadzialac tak szybko..Ale moze warto zaryzykowac , tym bardziej ,ze rosnie mi po droznej stronie pecherzyk..A jak pomysle ,ze nie peknie ...Wrrr nie chce myslec...
PozdrowkoPusurek lubi tę wiadomość
-
ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym
nie masz bardzo złej prl więc po co się faszerować a i tak trochę musi potrwać zanim się wszystko unormuje..
według mnie ten cykl będzie na zbicie a w następnym starania
aaa i przy bromku nie wolno pić alkoholu
no ale zrobisz jak uważasz..
ps. witam siękapturnica wrote:Haj laski ja po 1szej nocy z polowka bromka..Moje odczucia..---zero efektow ubocznych...
Wiec jest git...
Tylko teraz pytanie brac cala czy polowke..Jak po pol nic mi nie jest?..to moze cala zapodac na noc ,szybciej zbije to sukinsynstwo moze...Ok wiem ,ze moze nie zadzialac tak szybko..Ale moze warto zaryzykowac , tym bardziej ,ze rosnie mi po droznej stronie pecherzyk..A jak pomysle ,ze nie peknie ...Wrrr nie chce myslec...
Pozdrowkokapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym
nie masz bardzo złej prl więc po co się faszerować a i tak trochę musi potrwać zanim się wszystko unormuje..
według mnie ten cykl będzie na zbicie a w następnym starania
aaa i przy bromku nie wolno pić alkoholu
no ale zrobisz jak uważasz..
ps. witam się
Reni zebym to ja mogla miec starania w przyszlym miechu to by byla gitara i zero cisnienia ale u mnie pewnie kolejne starania w grudniu..Bo w listopadzie chlop na3dni jedynie zjedzie
.Wiec wiesz, cisnienie jest na ten cykl by go wykorzystac poki co .....
Tym bardziej ,ze na cyklu naturalnym sobie ladnie cos rosnie a jak znow bedzie torbiel to ...ehhh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:45
-
jest juz w wieku prokreacyjnym z tego co pamiętam
ale byłyby jaja jak i on spodziewałby się dziecka w tym samym czasie co mamapaszczakin wrote:ile twoj syn ma lat Samirka?samira, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to jak nie pękają pęcherzyki to może trzeba by sieknąć jakiś zastrzyk.. coś tu dziewczyny wspominały..
chyba pregnyl.. ale to i tak za zgodą lekarzakapturnica wrote:Reni zebym to ja mogla miec starania w przyszlym miechu to by byla gitara i zero cisnienia ale u mnie pewnie kolejne starania w grudniu..Bo w listopadzie chlop na3dni jedynie zjedzie
.Wiec wiesz, cisnienie jest na ten cykl by go wykorzystac poki co .....
Tym bardziej ,ze na cyklu naturalnym sobie ladnie cos rosnie a jak znow bedzie torbiel to ...ehhh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:47
-
Simba wrote:Kkisia gratulacje
Dzien dobry laseczki - mam pytanie za sto punktów bo nie moge wystartować do pracy. Wczoraj wieczorem zaczął mi sie bol z lewej strony pępka a w nocy ten bol sie tak nasilil ze sie budziłam z bólu bo nie mogłam sie przekręcić na bok. Rano ledwie wstałam z łóżka i mam wrażenie ze juz wszystko mnie ciągnie. Chodzę zgięta w pół. Czy to normalne? Czy to rozciąganie sie wszystkiego moze dawać takie objawy, czy lepiej iść do lekarza. Na razie łyknelam buscopan i leże.
Witam się
Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, telefon do nowo nabytego przyjaciela gina nie zaszkodzi- zadzwon, on raczej bedzie wiedzial tym razem o kogo chodzi..
i do pracy nie idz!
No tak, zadzwonię do niego. Chciałam tylko zeby sie ciężarówki wypowiedziały czy miały cos takiego, ale oczywiscie wstać o 5ej rano na wafla to jest komu, ale potem to juz sobie człowieku zdychaj w samotności.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuupaszczakin, kapturnica, Pusurek, malgos741, moremi, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pregnyl jest na recepte i trzeba go brac przy monitoringu- +/-36 godzin przed planowana owu..
chcialam zaproponowac ci nielegalny import z Belgii (bo mam recepty) ale potem mi sie przypomnialo, ze pregnyl lodowkowy jest i 4 dni na poczcie nie wchodza w gre..Sabina, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kkisia gratulacje
Dzien dobry laseczki - mam pytanie za sto punktów bo nie moge wystartować do pracy. Wczoraj wieczorem zaczął mi sie bol z lewej strony pępka a w nocy ten bol sie tak nasilil ze sie budziłam z bólu bo nie mogłam sie przekręcić na bok. Rano ledwie wstałam z łóżka i mam wrażenie ze juz wszystko mnie ciągnie. Chodzę zgięta w pół. Czy to normalne? Czy to rozciąganie sie wszystkiego moze dawać takie objawy, czy lepiej iść do lekarza. Na razie łyknelam buscopan i leże.kapturnica, Sabina, moremi, mandragora lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:pregnyl jest na recepte i trzeba go brac przy monitoringu- +/-36 godzin przed planowana owu..
chcialam zaproponowac ci nielegalny import z Belgii (bo mam recepty) ale potem mi sie przypomnialo, ze pregnyl lodowkowy jest i 4 dni na poczcie nie wchodza w gre.. -
ania.g wrote:Ja zawsze wybieram opcję wizyty u lekarza. Sprawdzi, uspokoisz się a nie będziesz snuć domysły. Każda ciąża przebiega inaczej i trudno to odnieść do swoich odczuć.
kapturnica lubi tę wiadomość