X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, tak w ogole i czemu jeszcze spicie? ;)

moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Jutro jest piątek, weekendu początek, oł yeah! ;)

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :-)

Moremi masz rację! jeszcze tylko dzień i panujemy się i wyjazd na weekend!
    Paszczak o Tobie będę pamiętać i trzymać mocno kciuki :-)

kapturnica, paszczakin, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry, tak w ogole i czemu jeszcze spicie? ;)
    Ja nie śpię, popijam kawę.
    Dzień dobry :)

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)
    Ja "znalazłam" winowajcę mojego szaleństwa w cyklach.
    Uchodowałam sobie 4,5 cm torbiel i 1 cm polipa.
    Torbiel to jeszcze rozumiem ale polip???!!!!
    W każdym razie mam prać dupka przez 5 dni, później @ i kontrola czy pogineły te cholerstwa. A jak nie to czeka mnie hiestrocośtam.
    Co do inofoliku to mogę sobie go brać jak mam tylko taką ochotę. Gin powiedziała że to nie jest lek na receptę więc spoko.

kkisia - gratulacje :-)
    paszcza - trzymam za Was zacisniete wszystkie palce ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:01

Simba, kapturnica, paszczakin, Sabina, ania.g, Mango, moremi lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wcześnie z rana, a to tylko dlatego, że muszą mnie pokłuć.

Pusurek, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia gratulacje :) :) :)

Dzien dobry laseczki - mam pytanie za sto punktów bo nie moge wystartować do pracy. Wczoraj wieczorem zaczął mi sie bol z lewej strony pępka a w nocy ten bol sie tak nasilil ze sie budziłam z bólu bo nie mogłam sie przekręcić na bok. Rano ledwie wstałam z łóżka i mam wrażenie ze juz wszystko mnie ciągnie. Chodzę zgięta w pół. Czy to normalne? Czy to rozciąganie sie wszystkiego moze dawać takie objawy, czy lepiej iść do lekarza. Na razie łyknelam buscopan i leże.

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski ja po 1szej nocy z polowka bromka..Moje odczucia..---zero efektow ubocznych...
    Wiec jest git...
    Tylko teraz pytanie brac cala czy polowke..Jak po pol nic mi nie jest?..to moze cala zapodac na noc ,szybciej zbije to sukinsynstwo moze...Ok wiem ,ze moze nie zadzialac tak szybko..Ale moze warto zaryzykowac , tym bardziej ,ze rosnie mi po droznej stronie pecherzyk..A jak pomysle ,ze nie peknie ...Wrrr nie chce myslec...

Pozdrowko

Pusurek lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym
    nie masz bardzo złej prl więc po co się faszerować a i tak trochę musi potrwać zanim się wszystko unormuje..
    według mnie ten cykl będzie na zbicie a w następnym starania
    aaa i przy bromku nie wolno pić alkoholu

no ale zrobisz jak uważasz..

ps. witam się
    kapturnica wrote:
    Haj laski ja po 1szej nocy z polowka bromka..Moje odczucia..---zero efektow ubocznych...
    Wiec jest git...
    Tylko teraz pytanie brac cala czy polowke..Jak po pol nic mi nie jest?..to moze cala zapodac na noc ,szybciej zbije to sukinsynstwo moze...Ok wiem ,ze moze nie zadzialac tak szybko..Ale moze warto zaryzykowac , tym bardziej ,ze rosnie mi po droznej stronie pecherzyk..A jak pomysle ,ze nie peknie ...Wrrr nie chce myslec...

Pozdrowko

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym
    nie masz bardzo złej prl więc po co się faszerować a i tak trochę musi potrwać zanim się wszystko unormuje..
    według mnie ten cykl będzie na zbicie a w następnym starania
    aaa i przy bromku nie wolno pić alkoholu

no ale zrobisz jak uważasz..

ps. witam się

Reni zebym to ja mogla miec starania w przyszlym miechu to by byla gitara i zero cisnienia ale u mnie pewnie kolejne starania w grudniu..Bo w listopadzie chlop na3dni jedynie zjedzie :(
    .Wiec wiesz, cisnienie jest na ten cykl by go wykorzystac poki co .....
    Tym bardziej ,ze na cyklu naturalnym sobie ladnie cos rosnie a jak znow bedzie torbiel to ...ehhh..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:45

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest juz w wieku prokreacyjnym z tego co pamiętam ;-)
    ale byłyby jaja jak i on spodziewałby się dziecka w tym samym czasie co mama ;-)
    paszczakin wrote:
    ile twoj syn ma lat Samirka?

samira, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak nie pękają pęcherzyki to może trzeba by sieknąć jakiś zastrzyk.. coś tu dziewczyny wspominały..
    chyba pregnyl.. ale to i tak za zgodą lekarza
    kapturnica wrote:
    Reni zebym to ja mogla miec starania w przyszlym miechu to by byla gitara i zero cisnienia ale u mnie pewnie kolejne starania w grudniu..Bo w listopadzie chlop na3dni jedynie zjedzie :(
    .Wiec wiesz, cisnienie jest na ten cykl by go wykorzystac poki co .....
    Tym bardziej ,ze na cyklu naturalnym sobie ladnie cos rosnie a jak znow bedzie torbiel to ...ehhh..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:47

• mandragora Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Dzien dobry laseczki - mam pytanie za sto punktów bo nie moge wystartować do pracy. Wczoraj wieczorem zaczął mi sie bol z lewej strony pępka a w nocy ten bol sie tak nasilil ze sie budziłam z bólu bo nie mogłam sie przekręcić na bok. Rano ledwie wstałam z łóżka i mam wrażenie ze juz wszystko mnie ciągnie. Chodzę zgięta w pół. Czy to normalne? Czy to rozciąganie sie wszystkiego moze dawać takie objawy, czy lepiej iść do lekarza. Na razie łyknelam buscopan i leże.
    Simba zawsze jak coś niepokoi to lepiej do lekarza. Pobolewanie brzucha jest normalne ale tak silne? ...może sprawdź to.
    Witam się ;)

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, telefon do nowo nabytego przyjaciela gina nie zaszkodzi- zadzwon, on raczej bedzie wiedzial tym razem o kogo chodzi..
    i do pracy nie idz!
    Iść? Ja nie moge wstać.
    No tak, zadzwonię do niego. Chciałam tylko zeby sie ciężarówki wypowiedziały czy miały cos takiego, ale oczywiscie wstać o 5ej rano na wafla to jest komu, ale potem to juz sobie człowieku zdychaj w samotności.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

paszczakin, kapturnica, Pusurek, malgos741, moremi, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba zawsze jak coś niepokoi to lepiej do lekarza. Pobolewanie brzucha jest normalne ale tak silne? ...może sprawdź to.
    Witam się ;)
    Jedna chociaż sie zlitowala

kapturnica, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pregnyl jest na recepte i trzeba go brac przy monitoringu- +/-36 godzin przed planowana owu..

chcialam zaproponowac ci nielegalny import z Belgii (bo mam recepty) ale potem mi sie przypomnialo, ze pregnyl lodowkowy jest i 4 dni na poczcie nie wchodza w gre..
    U mnie nawet jeden miedzy serem żółtym i masłem zalega ;)

Sabina, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni zastrzyki juz tez przetestowane ;) podwojne dawki 10tys pregnyl nie pomagal :-/ przez to szukalam przyczyne cholerstwa dalej...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Ja zawsze wybieram opcję wizyty u lekarza. Sprawdzi, uspokoisz się a nie będziesz snuć domysły. Każda ciąża przebiega inaczej i trudno to odnieść do swoich odczuć.

kapturnica, Sabina, moremi, mandragora lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pregnyl jest na recepte i trzeba go brac przy monitoringu- +/-36 godzin przed planowana owu..

chcialam zaproponowac ci nielegalny import z Belgii (bo mam recepty) ale potem mi sie przypomnialo, ze pregnyl lodowkowy jest i 4 dni na poczcie nie wchodza w gre..
    Mam pregnyl i ovitke w domu.Zakupione w lodowce..Ale skoro guzik z petelka dzialaly przy kilku pecherzykach na clo to w tym miesiacu ide na naturalsie...Moze jeden sobie poradzi..I z tego co popytalam to dziewczyny przy 15krotnej przebitce braly caleg bromka..Wiec pewnie na noc zapodam..Moze sie nie przekrece ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja zawsze wybieram opcję wizyty u lekarza. Sprawdzi, uspokoisz się a nie będziesz snuć domysły. Każda ciąża przebiega inaczej i trudno to odnieść do swoich odczuć.
    Chodzi tez o to ze mnie to jakoś nie niepokoi a nie chce mi sie z byle pierdoła do lekarza ganiąc, tym bardziej ze byłam 1 sierpnia i było ok. Moze mi wyobraźni brakuje?

kapturnica lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4096 4097 4098 4099 4100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ