X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    na kolejna pare twixow trzymasz? ;)

a nie, wiem, masz za duzo miejsca w lodowce i pudelko wiatr ma zatrzymywac..
    Hhahahahahahaha :)
    Nie, tylko jakoś szkoda mi wyrzucić. Menopur mi tez tak zalega. Moze to mozna do apteki zwrócić?

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja przeczytalam ;) wakacje super
    ile twoj syn ma lat Samirka?

witam się i ja ale zaraz zmykam do kiesi i iwci :)

paszczaczku mój syn ma 18 lat (skończone w październiku 2013)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jest juz w wieku prokreacyjnym z tego co pamiętam ;-)
    ale byłyby jaja jak i on spodziewałby się dziecka w tym samym czasie co mama ;-)
    oj Reni jesteś u Dyrektora :P
    no jaja by były także lepiej niech się wstrzyma bo babciom mogę być po 50tce ;)
    a teraz to bym chciała jeszcze raz mamą zastać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:19

kapturnica, Reni, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mam nadzieję ze to tylko chwilowy ból i przejdzie wkrótce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Iść? Ja nie moge wstać.
    No tak, zadzwonię do niego. Chciałam tylko zeby sie ciężarówki wypowiedziały czy miały cos takiego, ale oczywiscie wstać o 5ej rano na wafla to jest komu, ale potem to juz sobie człowieku zdychaj w samotności.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Dzwon na lezaco, zostan w domu na razie. Pamietaj, ze Twixy sa bardziej wymagajace niz pojedyncze ciaze. I informuj nas!

ania.g, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haj laski ja po 1szej nocy z polowka bromka..Moje odczucia..---zero efektow ubocznych...
    Wiec jest git...
    Tylko teraz pytanie brac cala czy polowke..Jak po pol nic mi nie jest?..to moze cala zapodac na noc ,szybciej zbije to sukinsynstwo moze...Ok wiem ,ze moze nie zadzialac tak szybko..Ale moze warto zaryzykowac , tym bardziej ,ze rosnie mi po droznej stronie pecherzyk..A jak pomysle ,ze nie peknie ...Wrrr nie chce myslec...

Pozdrowko
    No i gites majonez! Mowilam, ze trza brac prawidlowo i nic sie dziac nie bedzie. Jak to powiedziala kiedys moja endo: Jak pani wezmie B i polozy sie, to raczej pani nie zemdleje chyba? ;)
    Wysycenie bromkiem nastepuje po okolo 2 tyg, moze nie byc skuteczny tak od razu, ze zajdziesz w ciaze, ale na pewno juz zacznie zbijac PRL. Jak Ci szkoda czasu, to siekaj cala tebletke - a noz pomoze? :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, gin jest po to żeby mu zawracać głowę "pierdołami". Zadzwoń chociaż do niego.

Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Hhahahahahahaha :)
    Nie, tylko jakoś szkoda mi wyrzucić. Menopur mi tez tak zalega. Moze to mozna do apteki zwrócić?
    Witam dziewczynki :-)
    Simba ja menopur kupywałam z internetu więc możesz sprzedać bo nierozrobiony nie trzeba trzymać w lodówce tylko rozrobiony trzeba trzymać. płaciłam 100zł za jeden zastrzyk więc to jest kasa. Ja na insymkę wybieram się w pażdzierniku lub listopadzie więc mi się przyda. :-)

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba dzwoń do lekarza .

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Kisia gratuluję!Paszcza trzymam kciuki żeby udało się za pierwszym razem jak u Simby:-)Simba zadzwoń do gina lepiej dmuchać na zimne!

malgos741, paszczakin, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan, usuniesz moja focie ze swojego posta? Dzieks! :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A u mnie znoszenie jajek w piątek potwierdzone- kciuki od 8.30 poprosze, ale najbardziej na 11.00 na samo pobranie..
    trzymam kciuki :-)

paszczakin lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie,DZIEWCZYNKA potwierdzona!:-)na ten moment wszystko ok mała waży 200gram a ja przytyłam 4kg przez 5tyg.!mąż był ze mną na usg i jest pod wielkim wrażeniem:-))pozdrawiam Was

kapturnica, Sabina, Pusurek, paszczakin, megan8, Mango, Bozia3, moremi, ania.g, mandragora, Dorka1979, Mega, mysza1975, polarmiś, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ewa podziwiam Cie , a to ze trzeba walczyc to niestety nasza rzeczywistosc i nie tylko w przypadku chorych dzieci niestety :)

Niesmialo chyba rozpoczynam nastepna zielona fale :)
    Kkisia moje gratulacje :-)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Ja po wizycie,DZIEWCZYNKA potwierdzona!:-)na ten moment wszystko ok mała waży 200gram a ja przytyłam 4kg przez 5tyg.!mąż był ze mną na usg i jest pod wielkim wrażeniem:-))pozdrawiam Was
    Gratulacje mama dziewczynka super :-)
    Masz już imię?

mama78 lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No i gites majonez! Mowilam, ze trza brac prawidlowo i nic sie dziac nie bedzie. Jak to powiedziala kiedys moja endo: Jak pani wezmie B i polozy sie, to raczej pani nie zemdleje chyba? ;)
    Wysycenie bromkiem nastepuje po okolo 2 tyg, moze nie byc skuteczny tak od razu, ze zajdziesz w ciaze, ale na pewno juz zacznie zbijac PRL. Jak Ci szkoda czasu, to siekaj cala tebletke - a noz pomoze? :)

No tez mam taka nadzieje , ze raczej mnie nie wyglebi ;)

Wiem ,ze nie zadziala od razu to nie magiczna tabletka Ale moze chociaz troszku zacznie zbijac sie w dol..Do owulki jeszcze pare dni to zawsze cos tam zamiesza....
    Jak to mowia kto nie ryzykuje nie pije szampana...Bede brala po calej na noc... Dzieki :)

malgos741, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba lepiej?

Mama jakie imię dostanie córka? :-)

Simba, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:38

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro ciężarne akurat odpoczywają to ja wypowiem się co myślę o inofoliku ;-). Popieram to co pisały Mega i Moremi. Czuje że mam jajniki. Dosłownie. A w okresie przedowulacyjnym to tak bolą że jeju. To co mnie zaskoczyło najbardziej to rewelacyjny śluz. Normalnie cudo. Jak u 20latki ;-) żadne wspomaganie mi tak nie podrasowaly jak inofolik. Czy mi to pomoże powiem Wam kiedyś ¡:-P

Jeszcze jedno, mam objawy jak Misiek -idzie owulka, bo mam takiego wqrwa od wczoraj że masakra! A tak nie miałam wcześniej :-P

Mango, kapturnica, moremi, mandragora, malgos741, Mega, polarmiś, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie odpoczywam, ja mam stresa, zaraz mi czacha eksploduje. Mamy o 12 spotkanie z lekarka w szpitalu o cc, chlop juz po mnie jedzie, pewnie z siatka granatow i przeladowanym kalachem. Jakbym sie nie zameldowala na ovu do wieczora, to znaczy, ze nas zamkneli. ;)
    Trzymajcie kciuki! :)

paszczakin, Simba, Bozia3, Sabina, kapturnica, moremi, ania.g, malgos741, Dorka1979, Mega, mysza1975, mama78, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 4097 4098 4099 4100 4101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ