35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Simba kochana nie ignoruj niczego i wyobraźni miej jak najwięcej. U mnie 17 wieczorem było Oki a 20 wydarzyła się tragedia. Nie ma w ciąży głupich pytań ani niepotrzebnych niestety...
A ty jak sie czujesz?moremi, mandragora, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jeju Pusur! No i jak ja mam teraz pracować? A później jeszcze godzinę do domu jechać? No jak?
Trzymam kciuki z całych sił! I pjerdziochy wysyłam coby lekko poszło
Viv, Jarzynka jest fantastycznatoż on już kocha to malenstwo
wypisz wymaluj jak mój małż
mi również podoba się Jagoda, Róża i jeszcze Lidia, a on nie i nie. Ale wpisuje do swojego kalendarza imiona, które pasują obojgu
ma nawet zaznaczona stronę
a może niech on poszuka imienia, zaangażuje się. Ty za to będziesz mogła pośmiać się z tych pomysłów
Viv78, Pusurek, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Mnie też się podoba i Róża i Jagoda...no i jeszcze Judyta...choć i tak Lenka jest najlepsze.... Z Różą to trochę tak jest, że to imię pasuje do ładnej dziewczyny - kobiety...Bo jak wyrośnie Róża niezbyt urodziwa - to trochę nie teges...
Sabina, moremi, Viv78, malgos741, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No mam juz potwierdzenie ze to te więzadła. Uspokajalo mnie to, ze jak leże to nic mnie nie boli. Ale masz racje, trzeba byc czujnym jak ważka.
A ty jak sie czujesz? -
Bozia3 wrote:Simba, ale na podstawie telefonu masz takie potwierdzenie, czy ktoś Cię pooglądał?
Bozia3, Sabina, megan8, Reni, malgos741, kapturnica, Mango, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No mam juz potwierdzenie ze to te więzadła. Uspokajalo mnie to, ze jak leże to nic mnie nie boli. Ale masz racje, trzeba byc czujnym jak ważka.
A ty jak sie czujesz?w niedziele i pon biegunka , IP i mnie po straszyli szpitalem zakaźnych wiec nastąpiło cudowne ozdrowienie. Ale dzisiaj znów się ze mnie leje. Na razie domowe sposoby woda i elektrolity. Nie wiem jak się sytuacja dalej rozwinie. Ale Staś miewa się mimo tego raczej Oki. Wczoraj to nawet mój M.go wyczuł
Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle macie ubaw, widze.
Lekarka po godzinnej gadce byla na nie dla cc i chciala mnie zbadac. No i zaczelam krwawic, bo szyjka byla juz rozwarta. No to mnie polozyli i leze pod ktg. Jak nie pojdzie gladko to cc. Na razie jest ok, ale nie ma skurczy, dokladnie tak samo jak z corka. Bede pisac, moze nalepke dostane w koncu.
ania.g, Bozia3, mandragora, Sabina, malgos741, kapturnica, Viv78, Dorka1979, paszczakin, Mega, Mango, mysza1975, Simba, moremi, mama78, polarmiś, samira, iwcia77, megan8, Alis, caffe lubią tę wiadomość
-
albo sama się pokroiła i oni muszą dokończyć
Bozia3 wrote:albo zrobiła taką rozpierdówę, że ją zaczęli od razu kroićBozia3, Sabina, Pusurek, Mega, Mango, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nalepka dla Ciebie na zachętę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77dc72411234.jpg
Pusurek wrote:Bede pisac, moze nalepke dostane w koncu.Bozia3, Pusurek, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Mango, mysza1975, Simba, moremi, mama78, polarmiś, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie mozna, pytalam, bo wczoraj kazali wziac nowe 2 opakowania jakby co. A potem monitoring zadzwonil, zeby nie brac, tylko juz pregnyl strzelic.
Wiec moge kogos przystymulowac za darmobo mam nadzieje nie musiec uzywac tego ponownie.. No ale na razie trzymam..
paszczakin lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017