X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek ja tez trzymam mocno w kciuki coby cie pokroili po Twojej mysli a nie musialas rodzic sama.. =D

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdziu nie było mnie pare godzin zaglądam a tu Pusurek zaczyna rodzić aż mi się ręce trzęsą. Pusurek szybkiego rozwiązania :-) <3
    Mam nadzieję że błędów nie narobilam bi z komory piszę..

Pusurek, ania.g, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, moremi, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przepowiadam Pusurek urodzi a Paszczakin zajdzie ;-)

Bozia3, Pusurek, ania.g, Sabina, mandragora, paszczakin, kapturnica, Mega, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    No to przepowiadam Pusurek urodzi a Paszczakin zajdzie ;-)
    i niech się tak stanie - niech się tu zacznie coś w końcu znowu dziać...:)

po pusurku została już tylko gosia i potem ja...o mój Boże..już się boję:)

malgos741, Pusurek, ania.g, Sabina, mandragora, kapturnica, mysza1975, Simba, moremi, mama78, polarmiś, samira, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze. Nuda. Skurczy brak. Dali pyszny obiad z deserem. Dalej nuda. Teściowa siedzi w kantynie, chce tu do mnie przyjsc, wiec jak sie wkurwie to zaraz skurczy dostane. A, i mamy niechcacy polozna Polke.

Bozia3, Sabina, Viv78, mandragora, Reni, Mega, mysza1975, Simba, ania.g, moremi, mama78, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    ja - jeśli już myślałam o swoim dziecku, bo późno mi się to włączyło - to widziałam przy swoim boku syna, wiec tutaj miałam kilka imion już dawno wymyślonych, a tu taka sytuacja.
    teraz co pomyślę o jakimś imieniu to z kimś mi sie kojarzy, z reguły słabo, no i odpada. no i tym sposobem na dłużej w głowie mi została Róża albo Mira, ale to jeszcze chyba nie to. Podobała mi się Jagoda, ale mój Luby stwierdził że równie dobrze dajmy jej na imię Jarzynka i o zgrozo troche sie to przyjmuje, wiec nie wiem co to będzie :)
    a cała rodzina obstawia chłopaka (Rodzice najpierw chcieli zeby koniecznie trzymać płeć w tajemnicy przed nimi - a teraz powoli zaczynają sie ukradkiem podpytywać) i nazwali go sobie roboczo Filipkiem, tudzież Onuczkiem.
    Mówisz Jagoda, to w wiosce w której mieszkałam mieszkała kobieta o nazwisku Leśna i jak urodziła córkę to dala jej na imię Jagoda, co dało razem Jagoda Leśna :)

Viv78, Mega, mysza1975, ania.g, moremi, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Leze. Nuda. Skurczy brak. Dali pyszny obiad z deserem. Dalej nuda. Teściowa siedzi w kantynie, chce tu do mnie przyjsc, wiec jak sie wkurwie to zaraz skurczy dostane. A, i mamy niechcacy polozna Polke.
    a na ile miałaś rozwarcie? może ona po prostu przy padaniu Cię trochę poruszyła i stąd ta krew....jeszcze kto wie, czy nie puszczą Cię do domu - chyba, że dostaniesz prowokację....
    i jaki deser - o czym Ty piszesz..Chodakowska byłaby zgorszona taką postawą...na dodatek cukrzyca....rety, rety...;)

Pusurek, kapturnica, Mega, mysza1975, Simba, moremi, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ej Pusur wytlumacz się no! ZacZęłam się bać :-O
    Musieli ją tak wkurwić ,że zaczęła rodzic ;)

Pusurek, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mnie nigdzie nie puszcza, amniotomie mi zrobili. Rodze dzis i juz.

Dorka1979, kapturnica, Mega, mysza1975, Simba, ania.g, Bozia3, moremi, mama78, polarmiś, Sabina, MartaDidinio, malgos741, samira, iwcia77, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za pięcio minutowy poród

Pusurek, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polozna jest tylko dla mnie, pojdzie do domu jak urodze. Milusio. I nie szepcze mi do uszka.

kapturnica, Dorka1979, Mega, mysza1975, Bozia3, moremi, mandragora, mama78, Sabina, malgos741, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak
    moja koleżanka miała na nazwisko Kiełbasa i jej kuzynka też.. i ta wyszła za faceta o nazwisku Żywiecki
    zostawiła sobie dwuczłonowe
    ;-)
    paszczakin wrote:
    zabic takich rodzicow to malo..
    u mnie w pracy byla babka, ktora na nazwisko miala Benze (czytane Benz), a rodzice jej dali Mercedes.

ja nie wiem, gdzie rodzice mozgi maja czasami po porodach.. no beka moze i jest, ale potem dziecko musi z tym zyc..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 15:56

kapturnica, Viv78, mysza1975, ania.g, moremi, mandragora, Sabina, MartaDidinio, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny popłakałam sie ze śmiechu, Reni kiełbasa żywiecka wymiata, ale faktycznie rodzice czasem tracą rozum przy wyborze imienia a dzieciak potem w szkole ma przechlapane.
    Pusur trzymam kciuki, myślałam ze żartujesz a tu taka sytuacja, nie chce cię martwic ale jak dali ci jeść to cc nie biorą pod uwagę, bądź dzielna
    PS dzień dobry

Reni, kapturnica, mysza1975, Simba, Pusurek, Sabina, malgos741, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz. dopiero co się zalogowałam a tu takie wieści!

Pusurku, niech gładko pójdzie!

Viv i Mama, gratuluję córeczek!

Pusurek, mama78, Mega, Bozia3, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a gdzie nowe zdjęcie brzuszka?

moremi lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku badz dzielna, bedzie dobrze, myśle o Was!

wrocilam od ginki, podwozie w porzadku

ania.g, Pusurek, Pusurek, moremi, polarmiś, Sabina, mysza1975, Reni, Bozia3, malgos741, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Gratulacje mama dziewczynka super :-)
    Masz już imię?
    Tak będzie Nadia Margarita:-)))

moremi, Mega, mysza1975, kapturnica, malgos741, samira, megan8, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    gratuluję, u mnie też dziewczynka :)
    termin też styczniowy, ale ciągle się przesuwa (ile Twoja ma "wzrostu"?), i przyrost wagowy tez mam zblizony, zaczynam sie niepokoić :)
    no ja wczoraj swojego zabrałam po raz pierwszy na usg zeby mogl sobie bardziej zwizualizować Małą, a ten się głównie zaineresował sprzętem do USG i pyta lekarza jak on zmienia ten obraz na 3d...
    w domu sie go zapytałam czy ma jakieś uczucia, bo mi wszystko opadło,
    nie wiem czy go "zapraszać" na poród
    Nie wiem ile mierzy nie powiedział:-(

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Tak będzie Nadia Margarita:-)))

jak ładnie :)

mama78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po czopku( must have), zaraz przyjdzie anastezjolog zalozyc znieczulenie i podadza oksytocyne. Plan jest urodzic do 22 ;-) bede pisac dzieki laski za wsparcie :-)

moremi, mandragora, mama78, Mega, mysza1975, Dorka1979, kapturnica, Bozia3, malgos741, samira, iwcia77, megan8, Mango, Viv78, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 4100 4101 4102 4103 4104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ