35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja juz po czopku( must have), zaraz przyjdzie anastezjolog zalozyc znieczulenie i podadza oksytocyne. Plan jest urodzic do 22
bede pisac dzieki laski za wsparcie
uuuu to Cie pogoni po oksytocynie
no ale bedziesz miała znieczulenie....czuje że Adamek sie uwinie i przytuli do mamusi szybkomoremi, Mega, Pusurek, mysza1975, malgos741, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
moremi lubi tę wiadomość
-
Pusur i jak? Jak?
No przecież ja nawet bzyknac swego małża nie mogę, bo myślę tylko o tym, że Pusurek urodzi jak tylko odejdę na chwilę.
I znowu z innej beczki. Mój małż zrobił mi do pracy kanapki z ogórkiem pokrojonym w plasterki. Dwa plasterki. Z jednego ogórka wyszły DWA plasterkimama78, Mega, Simba, mysza1975, mandragora, Bozia3, malgos741, samira, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mama78 wrote:
Wrzuć w sygnaturke
Jeszcze brzuszka nie mogę się doczekać
mama78, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusur pamiętaj o oddechach: wdech, wydech, wdech, wydech...
Ewa a rozmawiałaś z gina o swoich rozterkach?
Widzę że coraz więcej dziewczynek sie zaczyna pojawiać
Mysza prosimy o aktualizację brzuszkamama78, Pusurek, moremi, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoże wiecie mnie brzuch boli. Ja wciąż pamiętam jak to jest na oksytocynie. Normalnieczuie się jakbym leżała z Pusurkiem
Trzymaj się mała, zaraz wypchniesz Adasia! Jeszcze chwila cierpliwości i będzie pi wszystkimo matko...
mysza1975, Pusurek, moremi, Mega, malgos741, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Leze i czekam na oksytocyne. W kregoslupie rureczka ze znieczuleniem.Dalej nuda.
Sabina, moremi, Pusurek, kapturnica, malgos741, samira, iwcia77, Mango, Alis, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Pusur pamiętaj o oddechach: wdech, wydech, wdech, wydech...
Ewa a rozmawiałaś z gina o swoich rozterkach?
Widzę że coraz więcej dziewczynek sie zaczyna pojawiać
Mysza prosimy o aktualizację brzuszka
rozmawiałam i nic to w sumie nie zmieniło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja juz po czopku( must have), zaraz przyjdzie anastezjolog zalozyc znieczulenie i podadza oksytocyne. Plan jest urodzic do 22
bede pisac dzieki laski za wsparcie
mysza1975, Bozia3, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość