35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde ale akcja porodowa live , brakuje tylko podgladu na porodowke normalnie
,,
Pusur przyj mocno i Adamek bedzie na swiecie...
Mysza sliczny brzusio !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:27
Sabina, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, mysza1975, Pusurek, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:malgos, mam nadzieje, ze sie nie przyda, ale wtedy bedziesz musiala mnie odwiedzic z lodowka.. Kieruj sie na niemcow i jak sie skoncza to potem jeszcze kawalek, jakes 120 km..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Ja niestety procha wzielam - z tych dozwolonych - bo niewyrobka.
Dobrze wiedziec o tym uciskaniu tylko nie moge sobie tego miejsca zwizualizowac.
Spróbuję wytłumaczyć obrazowo. Skup się.
Oko. Brew. Brew jest nad okiem i znajduje się na łuku brwiowym. To taka kość. Pod nią jest dziura na oko. Jak jest oko to dziury nie zobaczysz. Spróbuj przeciągnąć kciukiem od strony nosa po tym łuku mniej więcej w miejscu gdzie się powieka załamuje. Łuk nie jest idealnie okrągły tylko ma w okolicach połowy oka taką szczerbe "trójkącik". Właśnie tam pasują kciuki.
Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o kurcze akcja porodowa trwa prawie jak na żywo
samira, iwcia77, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyhejka ale jazda a my nic z Kesią i Iwcią nic nie wiemy
Pasurku trzymaj się ,choć myślę ze już tulisz Adasia
właśnie podałam niusa Iwci
my tam we trzy plotkowałyśmy a tu się dzieci rodzą nooo hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:54
malgos741, moremi, kapturnica, iwcia77, megan8, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja w 99,99% przypadków też łykam. A paracetamol to dla mnie porażka. Niestety reszta może zablokować owulacje. Dlatego te metody alternatywne.
Spróbuję wytłumaczyć obrazowo. Skup się.
Oko. Brew. Brew jest nad okiem i znajduje się na łuku brwiowym. To taka kość. Pod nią jest dziura na oko. Jak jest oko to dziury nie zobaczysz. Spróbuj przeciągnąć kciukiem od strony nosa po tym łuku mniej więcej w miejscu gdzie się powieka załamuje. Łuk nie jest idealnie okrągły tylko ma w okolicach połowy oka taką szczerbe "trójkącik". Właśnie tam pasują kciuki.
Wydaje nie sie ze znalazłam chociaż mam wrażenie ze u mnie te wgłębienia sa bliżej nosa niż na środku.
I co mam dalej robić? Masować? Uciskać?moremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Niezły patent
Wydaje nie sie ze znalazłam chociaż mam wrażenie ze u mnie te wgłębienia sa bliżej nosa niż na środku.
I co mam dalej robić? Masować? Uciskać?
To jak masz to lecimy dalej. Kciuki wkladasz w te wglebienia i to tak dość głęboko, ale uważaj żeby oczu nie wydlubac
Pozycja rąk: kciuki skierowane w stronę nosa, a małe palce na zewnątrz. Taki łoś. Uciskasz ciągnąc w kierunku czubka głowy. To musi być dosyć silny ucisk.
Po pewnym czasie sama się zorientujesz jaki nacisk przynosi ulgę. Układ rąk też sam wyjdzie.
Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja z 9 i tez fajna dziewczyna ze mnie
Pusur- ale wiesci! uwijaj sie tam szybko i zdrowo i bezpieczniewiedzialam ze bedzie Lew
EwaT wrote:mój brat jest z 7mego sierpnia
fajny chłopmoremi, samira, kapturnica, Dorka1979, megan8, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Może byc w okolicach
To jak masz to lecimy dalej. Kciuki wkladasz w te wglebienia i to tak dość głęboko, ale uważaj żeby oczu nie wydlubac
Pozycja rąk: kciuki skierowane w stronę nosa, a małe palce na zewnątrz. Taki łoś. Uciskasz ciągnąc w kierunku czubka głowy. To musi być dosyć silny ucisk.
Po pewnym czasie sama się zorientujesz jaki nacisk przynosi ulgę. Układ rąk też sam wyjdzie.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny