35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A u mnie znoszenie jajek w piątek potwierdzone- kciuki od 8.30 poprosze, ale najbardziej na 11.00 na samo pobranie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:23
kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEstradiol swiadczy ze jedno jajko dojrzewa , lh faktycznie niskie ale ono jest wysokie raz kiedy osiaga szczyt a ten szczyt ma w ciagu ok 24 godz a potem znowu raptownie spada. Moze zrob jeszcze testy lh i kiedy bedzie dodatni dla wiedzy zrob jeszcze raz badanie lh z krwi.
moremi lubi tę wiadomość
-
no no no kkisia gratulacje ogromniaste, tak cichaczem, super. Ja też sie zapisuje na zielona fale
Paszczak w piątek moje kciuki będą mocno zaciśnięte
Ale super, lubię takie wiadomościkapturnica, kkisia, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem zmeczona, docieram do domu na 18!!!! Mam samochod i nie jezdze bo nie moge przezwyciezyc strachu przed jazda. Mam motor- skuter i rowniez nie moge sie przelamac, jestem glodna i na glodzie cukrowym - to 6 dzien. Dzisiaj pojawila sie @ Maz wyjezdza jutro i wroci za trzy tygodnie wiec mam spokoj od staran.
Mega, mysza1975, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkisia, super wieści
z resztą od Simby też
Ewa, niestety w PL to jest guzik z pętelką a nie pomoc. Z tego co wiem i widzę w bliskim otoczeniu to tylko dzięki ogromnej pracy i miłości rodziców dzieci z ZD potrafią sobie potem całkiem dobrze w życiu radzić. Od naszego państwa trzeba wszystko na siłę wyciągać. Jeśli lepszą pomoc oferuje inne państwo to ja bym się nie zastanawiała.
Simba, kapturnica, Bozia3, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny, starsza córka się nade mną pastwi! Upiekła kruche cytrynowe ciasteczka... Już mam język do pasa od samego zapachu. Chyba zaraz ucieknę z domu bo mnie wykończy
kapturnica, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja jednak wolałabym stać w ostatnim rzędzie..
nie lubię jednak na nią patrzeć i ta twarz.. a głos jej wyjątkowo mnie irytuje
ja jednak pozostanę przy siłowni.. szybciej widziałam efekty
już sobie załatwiłam karnecik więc od września zaczynam
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni to dla Ciebie ,chciałaś żebym się odezwała to masz
MIŁEGO CZYTANIA
Dobra co u mnie .Byliśmy teraz z G w tym Łapanowie w domku letniskowym M .Pojechaliśmy 18.07 a wróciliśmy 27.08 ,właśnie wtedy byliśmy w Krakowie parę godzin przed wyjazdem do Katowic bo busa mieliśmy o 19:00.Syn mój był z nami przez 4dni potem pojechał pomóc dziadkom w firmie.Byliśmy tam nad zalewem raz w 3jke raz G był z Dawidem .Fajnie zrobione bo otworzony po remoncie ,plaża zrobiona,ratownik jest ,łany widok ,woda czysta ,trzeba tylko długo iść 1km bo domek jest wysoko niestety ,można spalić troszkę kalorii tak kursującjest tez krótsza troszkę droga ,bardziej stroma i tą chodziliśmy do miasta.Byliśmy tez w Bochni dzień przed wyjazdem .
Pracy szukam nadal niestety z Urzędu G się jeszcze nie odezwali ,mam możliwość wziąć w Ajencje kiosk RUCH już babka wstępnie do mnie dzwoniła ,a dziś byłam na rozmowie i chyba zrezygnuję ale on i tak ma jeszcze dzwonić tej pracy muszę założyć firmę ,oni dają towar i i stałą pensję i prowizję od sprzedaży,ale opłat dużo i odpowiedzialność duża
acha kupiliśmy z G na raty (bo wzięliśmy mamie mojej kompa) mikser z misą BOSCH -fajne bo w zestawie jest malutki siekacz elekt. i blender z metalową końcówką wszystko podłącza się do miksera a sam mikser bardzo lekki ,aa robiłam już nim ciasto,no i jeszcze maszynka do mięsa Zelmer z trzema sitkami w tym do maku + szatkownice do warzyw wiórki małe i duże,plastry ,i grube oczka a i jeszcze czajnik Russell Hobs z regulacją i podtrzymywaniem temperatury
ciesze się z tego jak dziecko z zabawki
P>S cały czas mam problem z uszami ,w uszach grzybek więc dała mi laryngo. krople ze srebrem i miedzią ale mało dały,
byłam u lekarza rodzinnego wczoraj bo od miesiąca mam problem z zatokami ,boli czoło i nos i policzek szczególnie prawa strona wcześniej od innej dostałam antybiotyk i dupa ,teraz dała antybiotyk ale najpierw mam brać modafen ,sulfarinol (już go biorę) i takie coś roślinne na zatoki ale to długofalowe branie (na oczyszczenie zatok),i robić inhalacje z soli ,do tego mam ucho przytkane ,ehhh jak nie urok boży to sraczka ...a laryngolog moja dopiero 22.08 :shock: muszę się dowiedzieć czy da mi skierowanie na zabieg prostowania przegrody nosa i wycięcie polipów co może polepszyć funkcjonowanie zatok ,wiem ze da się to zrobić na NFZ
do tego od jakiegoś czasu od szyi w dół mam pieczenia w mięśniach ,potem gorąco i pocenie i nie mam pojęcia od czego ( 3 dni temu w nocy tak mi się słabo zrobiło i kręciło w głowie,serce szalało ze się wystraszyłam) może być od kręgosłupa i to najbardziej prawdopodobne bo badania krwi ok mam ale te od tego ze te zatoki chore albo jeszcze za duża dawka Euthyroxu ale właśnie ta dawka czyli 75 super wyregulowałam TSH ,no chyba ze to menopa...
a my zaczynamy staranka dopiero od września ponownie ,jak nie wyjdzie będziemy się starali o in vitro rządowe czyli za free bo jest u nas w InVimed (ale zawsze tam jakąś kaskę trza mieć) i udowodnione bezskuteczne starania przez rok i wiek w dniu zgłoszenia nie więcej jak 39 lat ,mam czas do kwietnia przyszłego roku jeśli chodzi o mój wiek ..
byłam tez u ginki wczoraj,@ nie mam a to już dziś 42dc ale kazała czekać nie przyspieszać bo endo mam jak nie na @ ,jak powiedziałam ze może się zgłosimy do rządowego in vitro to poparła i napisała skierowanie ile się staramy bezskutecznie i co tam brałam czyli leki ,mam pełno usg w domu ,badania nasienia G ,muszę zrobić to AMH bo od tego wiele zależny bo nie może być poniżej ich tam norm ...
a i mój syn przyszedł kilka dni temu z klubu nad ranem ,to nic ale oko tak podbite ze zamarłam,i nie chce powiedzieć o co poszło ...małe dziecko mały kłopot,duże duży kłopot
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:08
polarmiś, Reni, moremi, Sabina, mysza1975, iwcia77, megan8, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba ciesze sie ze z twixami wszystko ok i z ginem friendujecie sie nadal.
Paszczakin - mocno bede trzymala kciuki za powodzenie za pierwszym razem. Jajek naprodukowalas ze dla nas wszystkich by starczylo.
Pusur - no nie wiem co powiedziec , przykro mi z powodu decyzji doktora oby mial racje ze wszystko pojdzie gladko i bez komplikacji!
Reni - jak widze na ulicach Wawy blond laske na skuterze to od razu mysle ze to Ty! Masz bialo czerwono zielony kask?kapturnica, Simba, Mega, moremi, Pusurek, Bozia3, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamira ja przeczytalam
A jutro jeszcze pogadamy
Ide zaraz do wyrka bo mdlosci mnie meczaniech sobie beda byle by bylo wsio ok , bo jednak troche sie martwie znieczuleniem , szczepieniem i tabsami
EwaT, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość