35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur, wymieszaj budyn!Pusurek wrote:Nie wierz w takie glupoty!
libido obnizaja tabsy. Przy bromku bedziesz sie chciala bzykac jak krolica 
no przeciez wlasnie napisalam, ze jesli bromek mi obnizy prolaktyne to tym samym wzrosnie mi libido, a wtedy maz mnie nie pozna bo go zajezdze na smierc
moremi, kapturnica, Bozia3, Reni, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no dobra, niech bedziePusurek wrote:Sie nie da teraz sie no! Kazdego posta z kom pisze po 2 razy, bo cos sie zawsze spieprzy, a przy pisaniu o mamusi beda dodatkowe emocje, rozumisz! Oszczedz mi stresu!

kupie piwo i poczekam
Simba, moremi, Pusurek, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Badania hormonalne i monitorowanie cyklu się nie wykluczają. W dziale badania jest sporo informacji, a ja wieczorem może dorzuce spis od doktoressy Polarmisia (sobie do dokumentów zarzuciłambeaa wrote:Właśnie wybieram się do gina żeby porobić badania hormonalne ale nie wiem czy lepiej pójść przed @ i od nowego cyklu robic już hormony czy poczekać i monitorować owulacje najpierw.
)
mysza1975, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dzięki za wszystkie rady ja jestem w tych badaniach zielona,nie wiem co kiedy.W tej ostatnie ciąży wszystkie badania były super:),a w poprzedniej byłam 19 lat temu wiec i podejście lekarzy było inne.moremi wrote:Badania hormonalne i monitorowanie cyklu się nie wykluczają. W dziale badania jest sporo informacji, a ja wieczorem może dorzuce spis od doktoressy Polarmisia (sobie do dokumentów zarzuciłam
)
Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
bea -
nie czytaj, statystyki klamiaEwaT wrote:czytałam sobie wczoraj angielskie fora dla staraczek po 40stce i dowiedziałąm sie że prawdopodobienstwo zaciążenia w 42rż wynosi 3% ....ja pierdole
to byly nierzetelne badania
moremi, mysza1975, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Angielki maja takie szanse, bo tylko 3% z nich ma szanse na seksBursztyn wrote:nie czytaj, statystyki klamia
to byly nierzetelne badania
mama78, EwaT, mysza1975, kapturnica, moremi, Bozia3, Reni, Alis, ania.g, polarmiś, Bursztyn, paszczakin, Sabina, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
albo ja jestem już całkiem szurnięta - albo nic nie kumam...dlaczego kibel SImba? Toy boy to chyba chłopcy do wynajęcia dla starych bab po czterdziestce? czy nie?Simba wrote:No - czyli kibel

No wiem, wiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:46
Simba, moremi, samira, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ewka ja zaciążyłam w wieku 43 lat naturalnie - Ty też w tym wieku...i Pusur prawie...i inne - więc cosik to naciągane.....to tak jak ta przerażająca 4 % towa morofologia u chłopów - a jak widać i z taką da się normalnie...EwaT wrote:czytałam sobie wczoraj angielskie fora dla staraczek po 40stce i dowiedziałąm sie że prawdopodobienstwo zaciążenia w 42rż wynosi 3% ....ja pierdole
Albo miałam cholerne szczęscie z tym zajściem w tym wieku, albo statystyki psu na budę...
Pusurek, mysza1975, moremi, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pudding.Bozia3 wrote:albo ja jestem już całkiem szurnięta - albo nic nie kumam...dlaczego kibel SImba? Toy boy to chyba chłopcy do wynajęcia dla starych bab po czterdziestce? czy nie?

Zart mi sie nie udal. Jak Andzej napisal toyboy - to mi sie to od razu z ToiToi skojarzylo a potem poszlo to wszystko w gowniana strone...
Pusurek, mysza1975, moremi, Bozia3, Bursztyn, paszczakin, Sabina, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH