X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tu daja taki maciupki kubeczek z wywijanym brzegiem, dziecko zlizuje kropelki z niego pracujac jezykiem. Fajny patent.
    O mamusi postaram sie napisac wieczorem. Dzis po 18 wracamy do domu, szykuj duzo coli! ;-)
    To ją jadę po browarka :-) szykuje się romantyczny wieczór :-)

iwcia77, moremi, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tu daja taki maciupki kubeczek z wywijanym brzegiem, dziecko zlizuje kropelki z niego pracujac jezykiem. Fajny patent.
    O mamusi postaram sie napisac wieczorem. Dzis po 18 wracamy do domu, szykuj duzo coli! ;-)
    do 18 mamy czekac na dreszczowca o tesciowej, zartujesz Pusur?! Dawaj teraz, chocby w skrocie :)

Sabina, Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no macie to moje wzdecie gazowe :)nawet sie wypielam...:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:28

moremi, Bursztyn, Sabina, mysza1975, Pusurek, EwaT, Simba, kapturnica, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aha, i robilam badania, m.inn prolaktyne:
    9,15 ng/ml norma 4,79- 23,30
    po obciazeniu: 298,30 ng/ml
    no to chyba trzeba zaczac zrec bromka....
    Reszta badan ok.
    Bromek łelkam tu! ;-) I Natanek na przyszle wakacje jak nic!

moremi, iwcia77, Bursztyn, Sabina, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Caffe- tez mi smaka zrobilas... chyba se gofry zrobie, bo do cukierni nie chce mi sie isc :P . co do glukozy to ja ja bede robic w Italii :), bo to chyba jeszcze za wczesnie :). dzis zamowilam sobie wizyte na 25 sierpnia- polowkowe..., pozniej jak wroce do It to drugie strzele prywatnie u mojej ginki od monitoringu , bo ona jest bardzo skrupulatna a 8 wrzesnia mam na wloski nfz.

troszke mnie przypylilo z tym usg , bo brzuszek taki se...malusi, troche kluje mnie i ruchow jeszcze nie czuje ...troszke sie martwie, wiec stad to polowkowe w polandii :)
    Gdzie na polowkowe?

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, super jeśli wszystko będzie ok.
    no jeszcze pare dni e te trzy tygodnie byly najwazniejsze, oby nic sie nie wydarzylo

moremi, Sabina, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no macie to moje wzdecie gazowe :)nawet sie wypielam...:P
    Iwcia super <3
    U mojej koleżanki takie wzdecie było do 6 miesiąca :)

iwcia77, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Szulc w Swissmedzie na Morenie :)
    Pusurek wrote:
    Gdzie na polowkowe?

Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i juz mi lepiej <3
    moremi wrote:
    Iwcia super <3
    U mojej koleżanki takie wzdecie było do 6 miesiąca :)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wysoka prolaktyna wplywa na libido negatywnie, wiec az sie boje myslec co bedzie po bromku ;)
    Nie wierz w takie glupoty! ;-) libido obnizaja tabsy. Przy bromku bedziesz sie chciala bzykac jak krolica ;-)

iwcia77, Sabina, kapturnica, Żanet lubią tę wiadomość

• beaa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bea, przez kilka pierwszych cykli jest "rozruch", organizm dochodzi do siebie. Nie ma żadnych reguł. Możesz zajść w ciążę zanim zdążysz mrugnac, a może być i tak, że minie trochę czasu.
    Ja miałam zabieg łyżeczkowania w lutym, a kolejne starania od marca. Ponieważ nic się nie dzieje, to robimy wszelkie możliwe badania, faszerujemy się suplementami, żeby podrasowac kijanki i jajeczka. To ostatni "naturalny" cykl starań. Od następnego będzie stymulacja i już mi włos się na głowie jeży jak pomyślę, że przytyje i będę musiała garderobe wymienić.
    Bursztyn, cieszę się, że wiesz o co cho ;) oby bromek szybko działał.
    Bliska, cieszę się, że Agatka zdrowa i nadal trzymam kciuki :

to bardzo pocieszające co napisałaś moremi,bo ja już świruje że ze mną coś nie tak i że może już nie ma szans na zafasolkowanie:(

bea
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no jeszcze pare dni e te trzy tygodnie byly najwazniejsze, oby nic sie nie wydarzylo
    Ale jesteście już spokojniejsi :-) mam.nadzieję że już będzie dobrze :-)

Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, bardzo ladny brzuszek i pamietaj kazdy jest inny, w ciazy ze starsza przytylam ok 8kg a brzuch mialam taaaaki i rozlany na boki, z mlodsza tez na plusie ok 8kg ale brzuch to typowa pilka i z tylu nie bylo widac ze jestem zaciazona i oczywiscie znalazlo zie cale mnostwo wszystko wiedzacych co to wmawiali mi ze z takim brzuszkiem malym to na 100% chlopak i usg sie myli ;)

iwcia77, Sabina, Bursztyn, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    do 18 mamy czekac na dreszczowca o tesciowej, zartujesz Pusur?! Dawaj teraz, chocby w skrocie :)
    Sie nie da teraz sie no! Kazdego posta z kom pisze po 2 razy, bo cos sie zawsze spieprzy, a przy pisaniu o mamusi beda dodatkowe emocje, rozumisz! Oszczedz mi stresu! :-P

iwcia77, Sabina, mysza1975, Reni, kapturnica, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale jesteście już spokojniejsi :-) mam.nadzieję że już będzie dobrze :-)
    no dzieki , to fakt jakos spokojniej juzno tym myslimy, mam nadzieje ze tak pozostanie

dzieki dziewczyny

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• beaa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Witaj :)

A jak stan hormonów po poronieniu? Robiłaś jakieś badania?

Ja po poronieniu miałam wszystko "rozjechane", ale u mnie to norma.
    Właśnie wybieram się do gina żeby porobić badania hormonalne ale nie wiem czy lepiej pójść przed @ i od nowego cyklu robic już hormony czy poczekać i monitorować owulacje najpierw.

caffe lubi tę wiadomość

bea
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, stresu bylo jak cholera. Bromka mam zamiar zapodac sobie dzis wieczorem po raz pierwszy, tez mam brac po calej tablecie, gienek przepisal mi na 3 miesiace. Moze mi sie libido poprawi po tym? ;) po prolaktyna tlumi chyba pozadanie... :P

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, stresu bylo jak cholera. Bromka mam zamiar zapodac sobie dzis wieczorem po raz pierwszy, tez mam brac po calej tablecie, gienek przepisal mi na 3 miesiace. Moze mi sie libido poprawi po tym? ;) po prolaktyna tlumi chyba pozadanie... :P

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja ciocia z Katowic to mi powiedziala ze ona w tym miesiacu ,co ja jestem to juz miala balon a poza tym to ja juz stara na dziecko i dobrze , ze sie mi zdarzylo :) ( ciocia mysli ze to wpadka:), bo tak kiedys sie zachodzilo bez planowania :D)
    Bliska 77 wrote:
    Iwcia, bardzo ladny brzuszek i pamietaj kazdy jest inny, w ciazy ze starsza przytylam ok 8kg a brzuch mialam taaaaki i rozlany na boki, z mlodsza tez na plusie ok 8kg ale brzuch to typowa pilka i z tylu nie bylo widac ze jestem zaciazona i oczywiscie znalazlo zie cale mnostwo wszystko wiedzacych co to wmawiali mi ze z takim brzuszkiem malym to na 100% chlopak i usg sie myli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:42

mysza1975, moremi, Bliska 77, kapturnica, Bozia3, Żanet, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beaa wrote:
    Właśnie wybieram się do gina żeby porobić badania hormonalne ale nie wiem czy lepiej pójść przed @ i od nowego cyklu robic już hormony czy poczekać i monitorować owulacje najpierwt.
    Dziewczyny zrobiły spis wszystkich badań na 35+.zajrzyj, poczytaj :-) mam nadzieję że szybko się Wam uda :-)

iwcia77, moremi, kapturnica, caffe, beaa lubią tę wiadomość

‹‹ 4132 4133 4134 4135 4136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ