35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Tu daja taki maciupki kubeczek z wywijanym brzegiem, dziecko zlizuje kropelki z niego pracujac jezykiem. Fajny patent.
O mamusi postaram sie napisac wieczorem. Dzis po 18 wracamy do domu, szykuj duzo coli!szykuje się romantyczny wieczór
iwcia77, moremi, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tu daja taki maciupki kubeczek z wywijanym brzegiem, dziecko zlizuje kropelki z niego pracujac jezykiem. Fajny patent.
O mamusi postaram sie napisac wieczorem. Dzis po 18 wracamy do domu, szykuj duzo coli!Sabina, Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aha, i robilam badania, m.inn prolaktyne:
9,15 ng/ml norma 4,79- 23,30
po obciazeniu: 298,30 ng/ml
no to chyba trzeba zaczac zrec bromka....
Reszta badan ok.I Natanek na przyszle wakacje jak nic!
moremi, iwcia77, Bursztyn, Sabina, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Caffe- tez mi smaka zrobilas... chyba se gofry zrobie, bo do cukierni nie chce mi sie isc
. co do glukozy to ja ja bede robic w Italii
, bo to chyba jeszcze za wczesnie
. dzis zamowilam sobie wizyte na 25 sierpnia- polowkowe..., pozniej jak wroce do It to drugie strzele prywatnie u mojej ginki od monitoringu , bo ona jest bardzo skrupulatna a 8 wrzesnia mam na wloski nfz.
troszke mnie przypylilo z tym usg , bo brzuszek taki se...malusi, troche kluje mnie i ruchow jeszcze nie czuje ...troszke sie martwie, wiec stad to polowkowe w polandiiiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no macie to moje wzdecie gazowe :)nawet sie wypielam...
U mojej koleżanki takie wzdecie było do 6 miesiącaiwcia77, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wysoka prolaktyna wplywa na libido negatywnie, wiec az sie boje myslec co bedzie po bromku
libido obnizaja tabsy. Przy bromku bedziesz sie chciala bzykac jak krolica
iwcia77, Sabina, kapturnica, Żanet lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bea, przez kilka pierwszych cykli jest "rozruch", organizm dochodzi do siebie. Nie ma żadnych reguł. Możesz zajść w ciążę zanim zdążysz mrugnac, a może być i tak, że minie trochę czasu.
Ja miałam zabieg łyżeczkowania w lutym, a kolejne starania od marca. Ponieważ nic się nie dzieje, to robimy wszelkie możliwe badania, faszerujemy się suplementami, żeby podrasowac kijanki i jajeczka. To ostatni "naturalny" cykl starań. Od następnego będzie stymulacja i już mi włos się na głowie jeży jak pomyślę, że przytyje i będę musiała garderobe wymienić.
Bursztyn, cieszę się, że wiesz o co chooby bromek szybko działał.
Bliska, cieszę się, że Agatka zdrowa i nadal trzymam kciuki :
to bardzo pocieszające co napisałaś moremi,bo ja już świruje że ze mną coś nie tak i że może już nie ma szans na zafasolkowanie:(bea -
nick nieaktualny
-
Iwcia, bardzo ladny brzuszek i pamietaj kazdy jest inny, w ciazy ze starsza przytylam ok 8kg a brzuch mialam taaaaki i rozlany na boki, z mlodsza tez na plusie ok 8kg ale brzuch to typowa pilka i z tylu nie bylo widac ze jestem zaciazona i oczywiscie znalazlo zie cale mnostwo wszystko wiedzacych co to wmawiali mi ze z takim brzuszkiem malym to na 100% chlopak i usg sie myli
iwcia77, Sabina, Bursztyn, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:do 18 mamy czekac na dreszczowca o tesciowej, zartujesz Pusur?! Dawaj teraz, chocby w skrocie
iwcia77, Sabina, mysza1975, Reni, kapturnica, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Witaj
A jak stan hormonów po poronieniu? Robiłaś jakieś badania?
Ja po poronieniu miałam wszystko "rozjechane", ale u mnie to norma.caffe lubi tę wiadomość
bea -
Bursztyn wrote:tak, stresu bylo jak cholera. Bromka mam zamiar zapodac sobie dzis wieczorem po raz pierwszy, tez mam brac po calej tablecie, gienek przepisal mi na 3 miesiace. Moze mi sie libido poprawi po tym?
po prolaktyna tlumi chyba pozadanie...
-
Bursztyn wrote:tak, stresu bylo jak cholera. Bromka mam zamiar zapodac sobie dzis wieczorem po raz pierwszy, tez mam brac po calej tablecie, gienek przepisal mi na 3 miesiace. Moze mi sie libido poprawi po tym?
po prolaktyna tlumi chyba pozadanie...
-
no moja ciocia z Katowic to mi powiedziala ze ona w tym miesiacu ,co ja jestem to juz miala balon a poza tym to ja juz stara na dziecko i dobrze , ze sie mi zdarzylo
( ciocia mysli ze to wpadka:), bo tak kiedys sie zachodzilo bez planowania
)
Bliska 77 wrote:Iwcia, bardzo ladny brzuszek i pamietaj kazdy jest inny, w ciazy ze starsza przytylam ok 8kg a brzuch mialam taaaaki i rozlany na boki, z mlodsza tez na plusie ok 8kg ale brzuch to typowa pilka i z tylu nie bylo widac ze jestem zaciazona i oczywiscie znalazlo zie cale mnostwo wszystko wiedzacych co to wmawiali mi ze z takim brzuszkiem malym to na 100% chlopak i usg sie myliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:42
mysza1975, moremi, Bliska 77, kapturnica, Bozia3, Żanet, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeaa wrote:Właśnie wybieram się do gina żeby porobić badania hormonalne ale nie wiem czy lepiej pójść przed @ i od nowego cyklu robic już hormony czy poczekać i monitorować owulacje najpierwt.
mam nadzieję że szybko się Wam uda
iwcia77, moremi, kapturnica, caffe, beaa lubią tę wiadomość