X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    normalnie jak w tasiemcu ,na wspolnej,sie nie mozna kolejnego odcinka doczekac =D

Pierwszy odcinek nie zrobił na mnie wrażenia, ale liczę, że akcja się rozkręci.

kapturnica, Bursztyn, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia wychodzi w koncu z lazienki i leci do salonu, do Adamka. No to ja grzeje w dol po schodach, w tych majtach z siaty i rzucam mega spokojnym glosem: "To chyba nie jest najlepsza chwila na odwiedziny. " I ide sobie godnie kaczym krokiem do kuchni. I zaczyna sie jatka. Tesciowa do chlopa w krzyk, ze jak tak mozna sie odzywac, ze co to jest za wychowanie, ze co to za kultura. To ja z kuchni, z przeciez kapac psa mieli. No to ona z dziobem, ze mieli, ale ma klopoty z zoladkiem, dlatego przyszla do lazienki. I krzyczy do chlopa hasla: "Co to sa osoba jest w ogole? Jak ona tak smie do mnie mowic?" Chlop na to z luzem w glosie, ze o co jej chodzi. A ona, ze przeciez nie przeszkadza, ze widzi, ze ja moze bede karmic, ale jest to normalna dla niej sytuacja, ze ona sie nie krepuje ( ale ja sie krepuje - odpowiedzialam jej ), ze przeciez nie sa obcymi ludzmi ( kurwa, uwielbiam ten argument, widze ja 3 raz w zyciu, jej faceta 1 i jestesmy jedna wielka, szczesliwa rodzina ). Pokrzyczala jeszcze ciut, zawinela sie i poszla. Jej facet za nia, szepczac nam: do widzenia, zajebiscie skrepowany sytuacja, chociaz nie rozumial ani slowa. Mam nadzieje, ze ja zostawi. ;)
    Mysle wiec, ze mam ja na jakis czas z glowy.

Btw, w kibelku nie bylo czuc wizyty osoby z klopotami zoladkowymi, wiec sciemniala starucha, jak zawsze. ;) :P

No i jak? Bylam dla mamusi zbyt surowa? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 21:25

Reni, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Pierwszy odcinek nie zrobił na mnie wrażenia, ale liczę, że akcja się rozkręci.
    no wlasnie...
    Pusur, przyspiesz i podkrec troche ten Klan bo salatka mi sie konczy i bede zmuszona przelaczyc na inny kanal ;)

mysza1975, Pusurek, kapturnica, Simba, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poprzednim odcinku.. dziecko na klacie.. pusur w gaciach , mamusia w kiblu jej facet w salonie..

Pusura mauż - otwarte !
    Mamusia - dzień-dobry czy mogę wykąpać psa ? jeżeli przeszkadzam to mogę wrócić później !
    Pusur - (przerywa pilingowanie )
    - Nie proszę , rób to co do ciebie należy ( przesiada się na fotel po chwili zaczyna czytać )
    Facet mamusi do Pusura Mauża - mogę pościelić pana łóżko ?
    Pusura Mauż - tak ! jeżeli chcesz
    Facet mamusi - (bierze się do pracy )

mysza1975, Pusurek, Bursztyn, caffe, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spodziewałam się jakiegoś mega numeru ze strony teściowej, a tu normalka, jak to z teściową.

kapturnica, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee krwi nie było

treski nie latały

słabizna

mogłaś ją chociaż podpalić

mysza1975, Pusurek, caffe, Bursztyn, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w poprzednim odcinku.. dziecko na klacie.. pusur w gaciach , mamusia w kiblu jej facet w salonie..

Pusura mauż - otwarte !
    Mamusia - dzień-dobry czy mogę wykąpać psa ? jeżeli przeszkadzam to mogę wrócić później !
    Pusur - (przerywa pilingowanie )
    - Nie proszę , rób to co do ciebie należy ( przesiada się na fotel po chwili zaczyna czytać )
    Facet mamusi do Pusura Mauża - mogę pościelić pana łóżko ?
    Pusura Mauż - tak ! jeżeli chcesz
    Facet mamusi - (bierze się do pracy )
    Reni, zryczalam sie ze smiechu! :D Siedze i wyje! :D
    Witkacy jak nic! :D

kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Spodziewałam się jakiegoś mega numeru ze strony teściowej, a tu normalka, jak to z teściową.
    Musisz byc mega tolerancyjna, :D Ale moze jak Twoja tesciowa przyjedzie, a Ty bedziesz latac w gaciach z siaty, to inaczej to odczujesz. ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurze, nie mysl prosze, ze bronie Twojej tesciowej- wszak tesciowka to wrog, ale w tym przypadku moze ciut za ostro ja potraktowalas, chciala wkoncu troche swoich genow hy hy hy :P ;) obejrzec :)
    ale fakt, drzec kopary nie powinna byla

mysza1975, Sabina, moremi, Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanghead.gif
    Pusurek wrote:
    Reni, zryczalam sie ze smiechu! :D Siedze i wyje! :D
    Witkacy jak nic! :D

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, całkiem delikatnie się z nią obeszłaś. Co za durna baba z tej Twojej teściowej.

Pusurek, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeee krwi nie było

treski nie latały

słabizna

mogłaś ją chociaż podpalić
    Kurde, mowicie ze slabizna? Powinnam zaparzyc kawke, podac ciasteczka i siasc kolo mamusi w ggaciach z siaty zabawiajac ja rozmowa bogata w szczegoly porodu? ;)
    Tego dnia nie bylo mnie niestety na to stac... ;)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wystarczyło
    Mamusia raczy wypieradalać z chaty
    musze wietrzyć bobra a krępuję się i założyć nogę na nogę jak w nagim instynkcie potem zmienić
    potem do jej typa.. wyjechać, że ma szczęście, że wziął sobie emerytkę to nie będzie musiał przechodzić tego wszystkiego i wylać mu najbardziej krwisty opis porodu, pękającego piczkinsa itd..

Pusurek wrote:
    Kurde, mowicie ze slabizna? Powinnam zaparzyc kawke, podac ciasteczka i siasc kolo mamusi w ggaciach z siaty zabawiajac ja rozmowa bogata w szczegoly porodu? ;)
    Tego dnia nie bylo mnie niestety na to stac... ;)

ania.g, Pusurek, mysza1975, kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, moremi, Alis, Dorka1979, caffe, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dizas, laski, ale wy mnie przerazacie. Przychodzi obca baba do mojego domu, wrzeszczy do mojego chlopa o moim nedznym wychowaniu i kulturze, a dla was to slabizna i w ogole norma?
    Chryste krolu, ide sie napic spirytusu do pepka... ;)

ania.g, Reni, kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, moremi, Alis lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też krępuje jak się ktoś gapi kiedy cyckiem karmię a taką miałam akcję przy drugim dziecku z teściową właśnie w szpitalu. Wrrrr..... Teraz zapowiedziałam szanownemu samcowi że sobie nie życzę spędów w szpitalu nawet rodzinnych! Bo pogryzę !

kapturnica, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jej facet za nia, szepczac nam: do widzenia, zajebiscie skrepowany sytuacja, chociaz nie rozumial ani slowa.
    a to on nie Polak?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm.....moja teściowa:
    - powiedziała mi żebym zapomniała o drugim dziecku
    - bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialni

Pusurek, Bursztyn, samira, Simba, Żanet, Sabina, moremi, polarmiś, Alis, Bliska 77, caffe, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wystarczyło
    Mamusia raczy wypieradalać z chaty
    musze wietrzyć bobra a krępuję się i założyć nogę na nogę jak w nagim instynkcie potem zmienić
    potem do jej typa.. wyjechać, że ma szczęście, że wziął sobie emerytkę to nie będzie musiał przechodzić tego wszystkiego i wylać mu najbardziej krwisty opis porodu, pękającego piczkinsa itd..
    Zrobie to przy Helence! :D
    Ale Reni, siedze i leje z Twoich komentarzy, lzy mi leca po plecach, chlop przebiera nogami z ciekawosci co jest grane, corka sie martwi, ze sie udusze ze smiechu, bo nie moge oddechu zlapac.
    A fotke piczkinsa to jeszcze moge jej wyslac, zanim ja z zemsty w fejsbuka wywale. ;)

mysza1975, EwaT, kapturnica, samira, Sabina, moremi, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hmmmm.....moja teściowa:
    - powiedziała mi żebym zapomniała o drugim dziecku
    - bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialni
    Brak mi słów...

EwaT, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a to on nie Polak?
    On to Szwed, stary kawaler i naprawde milo wygladal, ale zawstydzony byl chyba szpitalno - domowa sytuacja.

EwaT, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 4137 4138 4139 4140 4141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ