35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamusia wychodzi w koncu z lazienki i leci do salonu, do Adamka. No to ja grzeje w dol po schodach, w tych majtach z siaty i rzucam mega spokojnym glosem: "To chyba nie jest najlepsza chwila na odwiedziny. " I ide sobie godnie kaczym krokiem do kuchni. I zaczyna sie jatka. Tesciowa do chlopa w krzyk, ze jak tak mozna sie odzywac, ze co to jest za wychowanie, ze co to za kultura. To ja z kuchni, z przeciez kapac psa mieli. No to ona z dziobem, ze mieli, ale ma klopoty z zoladkiem, dlatego przyszla do lazienki. I krzyczy do chlopa hasla: "Co to sa osoba jest w ogole? Jak ona tak smie do mnie mowic?" Chlop na to z luzem w glosie, ze o co jej chodzi. A ona, ze przeciez nie przeszkadza, ze widzi, ze ja moze bede karmic, ale jest to normalna dla niej sytuacja, ze ona sie nie krepuje ( ale ja sie krepuje - odpowiedzialam jej ), ze przeciez nie sa obcymi ludzmi ( kurwa, uwielbiam ten argument, widze ja 3 raz w zyciu, jej faceta 1 i jestesmy jedna wielka, szczesliwa rodzina ). Pokrzyczala jeszcze ciut, zawinela sie i poszla. Jej facet za nia, szepczac nam: do widzenia, zajebiscie skrepowany sytuacja, chociaz nie rozumial ani slowa. Mam nadzieje, ze ja zostawi.
Mysle wiec, ze mam ja na jakis czas z glowy.
Btw, w kibelku nie bylo czuc wizyty osoby z klopotami zoladkowymi, wiec sciemniala starucha, jak zawsze.
No i jak? Bylam dla mamusi zbyt surowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 21:25
Reni, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Pierwszy odcinek nie zrobił na mnie wrażenia, ale liczę, że akcja się rozkręci.
Pusur, przyspiesz i podkrec troche ten Klan bo salatka mi sie konczy i bede zmuszona przelaczyc na inny kanalmysza1975, Pusurek, kapturnica, Simba, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
w poprzednim odcinku.. dziecko na klacie.. pusur w gaciach , mamusia w kiblu jej facet w salonie..
Pusura mauż - otwarte !
Mamusia - dzień-dobry czy mogę wykąpać psa ? jeżeli przeszkadzam to mogę wrócić później !
Pusur - (przerywa pilingowanie )
- Nie proszę , rób to co do ciebie należy ( przesiada się na fotel po chwili zaczyna czytać )
Facet mamusi do Pusura Mauża - mogę pościelić pana łóżko ?
Pusura Mauż - tak ! jeżeli chcesz
Facet mamusi - (bierze się do pracy )mysza1975, Pusurek, Bursztyn, caffe, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:w poprzednim odcinku.. dziecko na klacie.. pusur w gaciach , mamusia w kiblu jej facet w salonie..
Pusura mauż - otwarte !
Mamusia - dzień-dobry czy mogę wykąpać psa ? jeżeli przeszkadzam to mogę wrócić później !
Pusur - (przerywa pilingowanie )
- Nie proszę , rób to co do ciebie należy ( przesiada się na fotel po chwili zaczyna czytać )
Facet mamusi do Pusura Mauża - mogę pościelić pana łóżko ?
Pusura Mauż - tak ! jeżeli chcesz
Facet mamusi - (bierze się do pracy )Siedze i wyje!
Witkacy jak nic!
kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Spodziewałam się jakiegoś mega numeru ze strony teściowej, a tu normalka, jak to z teściową.
Ale moze jak Twoja tesciowa przyjedzie, a Ty bedziesz latac w gaciach z siaty, to inaczej to odczujesz.
ania.g lubi tę wiadomość
-
Pusurze, nie mysl prosze, ze bronie Twojej tesciowej- wszak tesciowka to wrog, ale w tym przypadku moze ciut za ostro ja potraktowalas, chciala wkoncu troche swoich genow hy hy hy
obejrzec
ale fakt, drzec kopary nie powinna bylamysza1975, Sabina, moremi, Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:eeee krwi nie było
treski nie latały
słabizna
mogłaś ją chociaż podpalić
Tego dnia nie bylo mnie niestety na to stac...kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
wystarczyło
Mamusia raczy wypieradalać z chaty
musze wietrzyć bobra a krępuję się i założyć nogę na nogę jak w nagim instynkcie potem zmienić
potem do jej typa.. wyjechać, że ma szczęście, że wziął sobie emerytkę to nie będzie musiał przechodzić tego wszystkiego i wylać mu najbardziej krwisty opis porodu, pękającego piczkinsa itd..
Pusurek wrote:Kurde, mowicie ze slabizna? Powinnam zaparzyc kawke, podac ciasteczka i siasc kolo mamusi w ggaciach z siaty zabawiajac ja rozmowa bogata w szczegoly porodu?
Tego dnia nie bylo mnie niestety na to stac...ania.g, Pusurek, mysza1975, kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, moremi, Alis, Dorka1979, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDizas, laski, ale wy mnie przerazacie. Przychodzi obca baba do mojego domu, wrzeszczy do mojego chlopa o moim nedznym wychowaniu i kulturze, a dla was to slabizna i w ogole norma?
Chryste krolu, ide sie napic spirytusu do pepka...ania.g, Reni, kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, moremi, Alis lubią tę wiadomość
-
Mnie też krępuje jak się ktoś gapi kiedy cyckiem karmię a taką miałam akcję przy drugim dziecku z teściową właśnie w szpitalu. Wrrrr..... Teraz zapowiedziałam szanownemu samcowi że sobie nie życzę spędów w szpitalu nawet rodzinnych! Bo pogryzę !
kapturnica, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
hmmmm.....moja teściowa:
- powiedziała mi żebym zapomniała o drugim dziecku
- bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialniPusurek, Bursztyn, samira, Simba, Żanet, Sabina, moremi, polarmiś, Alis, Bliska 77, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wystarczyło
Mamusia raczy wypieradalać z chaty
musze wietrzyć bobra a krępuję się i założyć nogę na nogę jak w nagim instynkcie potem zmienić
potem do jej typa.. wyjechać, że ma szczęście, że wziął sobie emerytkę to nie będzie musiał przechodzić tego wszystkiego i wylać mu najbardziej krwisty opis porodu, pękającego piczkinsa itd..
Ale Reni, siedze i leje z Twoich komentarzy, lzy mi leca po plecach, chlop przebiera nogami z ciekawosci co jest grane, corka sie martwi, ze sie udusze ze smiechu, bo nie moge oddechu zlapac.
A fotke piczkinsa to jeszcze moge jej wyslac, zanim ja z zemsty w fejsbuka wywale.mysza1975, EwaT, kapturnica, samira, Sabina, moremi, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny