X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, Adamek cudo :)
    Iwcia, opowiem Ci swoją historię z żółtaczką typu C w poprzedniej ciąży. Po pierwszym badaniu miałam wynik pozytywny. Myślałam że zawału dostanę. Lekarz kazał powtórzyć badanie. Drugie wyszło negatywnie. Lekarz na to w takim razie proszę zrobić po raz trzeci to będziemy mieć pewność. Po raz trzeci wyszło znów pozytywnie, w sensie że mam. Załamałam się, ryczałam przez dwa dni. Wszystkie trzy badania robione w tym samym labo Diagnostyki. W końcu ktoś, już nie pamiętam kto powiedział mi żebym pojechała do Warszawy na Wolską i tam w zakaźnym zrobiła badanie po raz czwarty. To był 33 tydzień ciąży, płakałam ze strachu. Powtórzyłam tam dwa razy i okazało się że nie ma żadnej żółtaczki typu C. Lekarz potem się zastanawiał z czego w labo Diagnostyki wyhodowali mi to świństwo...
    Mam nadzieję i trzymam kciuki że w Twoim przypadku to również wina pierdolnika w labo i ze jesteś zdrowa <3

moremi, kapturnica, Pusurek, mysza1975, Sabina, Simba, Żanet, iwcia77, Alis, Bozia3, Bliska 77, Viv78 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki.
    Pusur a gdzie historia o teściowej krew mrożąca?

moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może pora dać sobie spokój i cieszyć z tego co mamy?
    Nie ma mowy. Zapisałaś się tu, to nie ma już odwrotu. Dziewczyny ustawią Cię tu do pionu ;)
    Ania.G są jeszcze krążki nuvaring. Mała dawka hormonów, wyciagasz raz na 21 dni i można pić alko.
    Ewa, ja też jestem za skróceniem :)

Iwcia, Ciebie tulę mocno, bo pewnie jesteś rozdygotana. Dziewczyny mają rację, zdecydowanie za wcześnie, żeby wydać wyrok. Jakoś wydaje mi się, że wszystko się ułoży pomyślnie :) Iwcia, a Ty masz teraz kontakt z jakimiś psami?

kapturnica, ania.g, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, Adamek cudo :)
    Iwcia, opowiem Ci swoją historię z żółtaczką typu C w poprzedniej ciąży. Po pierwszym badaniu miałam wynik pozytywny. Myślałam że zawału dostanę. Lekarz kazał powtórzyć badanie. Drugie wyszło negatywnie. Lekarz na to w takim razie proszę zrobić po raz trzeci to będziemy mieć pewność. Po raz trzeci wyszło znów pozytywnie, w sensie że mam. Załamałam się, ryczałam przez dwa dni. Wszystkie trzy badania robione w tym samym labo Diagnostyki. W końcu ktoś, już nie pamiętam kto powiedział mi żebym pojechała do Warszawy na Wolską i tam w zakaźnym zrobiła badanie po raz czwarty. To był 33 tydzień ciąży, płakałam ze strachu. Powtórzyłam tam dwa razy i okazało się że nie ma żadnej żółtaczki typu C. Lekarz potem się zastanawiał z czego w labo Diagnostyki wyhodowali mi to świństwo...
    Mam nadzieję i trzymam kciuki że w Twoim przypadku to również wina pierdolnika w labo i ze jesteś zdrowa <3
    Booooże....nie do uwierzenia

mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma mowy. Zapisałaś się tu, to nie ma już odwrotu. Dziewczyny ustawią Cię tu do pionu ;)
    Ania.G są jeszcze krążki nuvaring. Mała dawka hormonów, wyciagasz raz na 21 dni i można pić alko.

Iwcia, Ciebie tulę mocno, bo pewnie jesteś rozdygotana. Dziewczyny mają rację, zdecydowanie za wcześnie, żeby wydać wyrok. Jakoś wydaje mi się, że wszystko się ułoży pomyślnie :) Iwcia, a Ty masz teraz kontakt z jakimiś psami?
    skróceniem czego? :)

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek policzyła do 10 i stwierdziła, że historia z teściową nie taka straszna.

kapturnica, EwaT, Pusurek, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e6bd093f232.jpg

EwaT, Sabina, mysza1975, Bursztyn, moremi, Pusurek, Żanet, Simba, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur w kulki z nami leci..Robi to specjalnie coby atmosfere podkrecic =D

mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Jestem ta zjebana po pracy (dziś byłam do 18, plus rozmowy z 13 osobami chorymi na nowotwory - wymiękłam, za miękka jestem) więc tylko napisze, że zgadzam się z przedmówczynią w całej rozciągłości :) Iwcia <3

Pusur - umęczona jestem, ale czekam. Mam nadzieję, że teraz piszesz wielgachnego posta ;)

mysza1975, kapturnica, moremi, Pusurek, Simba, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur zapomniałam - syn pierwsza klasa :) Idealny :) Starajcie sie o Helenkę do pary :)
    Ewa mi też strasznie wylazły włosy, taki urok. Nie pomoże nic ;)

mysza1975, EwaT, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że Pusur Trylogię pisze

Dawaj Pusur w odcinkach..

nie wyczymie ide spać!

mysza1975, EwaT, kapturnica, moremi, Sabina, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jestem no! Toc dziecko male mam, co nie? Nakarmic, umyc i takie tam. Popkorn i cola jest?
    To pisze, dajcie mi 7 minut na story. ;)

moremi, Sabina, ania.g, kapturnica, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, oczywiście, że chodzi o skrócenie włosów :)

Pusur, a Adamek cudny :) zakochałam się :)

A my własnie z pogotowia wróciliśmy. Dorobiłam się zapalenia mięśnia sutkowatego. Znaczy szyja mnie nap...a i to ostro.

Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e841650ff36.gif

ania.g, Sabina, kapturnica, caffe, Pusurek, Simba, Żanet, moremi, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziecko nie zając nie ucieknie.. dawaj!
    Pusurek wrote:
    Kurde jestem no! Toc dziecko male mam, co nie? Nakarmic, umyc i takie tam. Popkorn i cola jest?
    To pisze, dajcie mi 7 minut na story. ;)

kapturnica, Pusurek, Żanet, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poczatku okazalo sie, ze zla tesciowa ktos podmienil i przyjechala jej lepsza kopia. Dosyc mila, kiedy jeszcze bylam w ciazy, ale ja tez sie mega staralam. Chciala co prawda wpakowac sie na porodowke, zachwycona, ze zaraz wnuczka zobaczy, ale ja chlop w ostatniej chwili odciagnal od drzwi. Potem wpadala do szpitala, byla calkiem ok, ale ja tez tez staralam sie byc mila. Trzeba ja bylo za kazdym razem wyrzucac, mowiac, ze koniec odwiedzin, a ona, ze widziala w necie, ze jeszcze ma pol godziny, ale trudno, sciemniara zawsze byla podobno.
    Ale ostatni dzien, to juz byla cala ona.
    Przyjechala z psem, owczarkiem niemieckim z ADHD, ktorego oddala do hotelu niedaleko nas. Wymyslila, ze w dzien wyjazdu wykapie psa u nas w ogrodzie. Co to w ogole za zabawa, to ja nie wiem. Chlop sie zgodzil, bo kiedy o tym rozmawiali, to nikt nie wiedzial, ze Adamek sie urodzi tyle wczesniej. Mialam nadzieje, ze mycia psa jednak nie bedzie, bo to byl nasz 1 dzien w domu po szpitalu, ale sie mylilam. To byl tez dzien , kiedy mielismy jechac na godz 12 do szpitala na badanie krwi.
    Wstaje sobie z rana, dziecko nakarmione lezy tacie na klacie, corka w pizamie przy tv, sielanka. To ja smigam pod prysznic, piling, te klimaty, mysle se, polatam troche po domu w staniku i bez gaci, bo dupke wietrzyc trza, a sami jestesmy. Ide do lazienki do gory, pelen relaks, a tu wpada do nie corka z haslem: Psa kapac przyjechali! Ja narzucam cos na siebie, ale za wiele nie mam, schodze po schodach, a oni juz w domu! Adamek ciagle na klacie tatusia, facet tesciowej stoi w salonie, tesciowa w kibelku na dole, ja w majtach i koszulce na schodach. Stoje i patrze i zaczyna strzelac mnie kurwica, bo zanosi sie na rodzinna sielanke.
    cdn

ania.g, kapturnica, samira, moremi, Bliska 77, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ewa, oczywiście, że chodzi o skrócenie włosów :)

Pusur, a Adamek cudny :) zakochałam się :)

A my własnie z pogotowia wróciliśmy. Dorobiłam się zapalenia mięśnia sutkowatego. Znaczy szyja mnie nap...a i to ostro.
    Matko jedyna a z czego Ci się tak zrobiło

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest Trylogia

"mamusia" dobra jest

spadam z kompa.. ale mam odbiór na komórze więc Pusur pisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 21:14

Sabina, kapturnica, Pusurek, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Pusur w odcinkach będziesz nam tu cykać. Napięcie budujesz czy co ;)

kapturnica, Pusurek, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie no Pusur w odcinkach będziesz nam tu cykać. Napięcie budujesz czy co ;)
    normalnie jak w tasiemcu ,na wspolnej,sie nie mozna kolejnego odcinka doczekac =D

mysza1975, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4136 4137 4138 4139 4140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ