35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hmmmm.....moja teściowa:
- powiedziała mi żebym zapomniała o drugim dziecku
- bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialniEwaT, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, mowicie ze slabizna? Powinnam zaparzyc kawke, podac ciasteczka i siasc kolo mamusi w ggaciach z siaty zabawiajac ja rozmowa bogata w szczegoly porodu?
Tego dnia nie bylo mnie niestety na to stac...
Ale tez myslalam, ze po wstepie i reklamie tego odcinka jakies mordobicie bedzie lub branie sie za kudly przynajmniej, a tu nic....mysza1975, Pusurek, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie powinna sie byla baba zwalac bez uprzedzenia i glosu podnosic w nie swojej lepiance, wiec kultury jej brak, to nie ulega watpliwosci. Po uslyszeniu tekstu ze "to nie jest odpowiedni czas na odwiedziny" ja np. po prostu wyszlabym bez slowa a ona rozpetala tym krzykiem burze, klasy kobieta nie ma.
Ale tez myslalam, ze po wstepie i reklamie tego odcinka jakies mordobicie bedzie lub branie sie za kudly przynajmniej, a tu nic....
I nie chcialam byc ta, ktora bedzie wieksza chamka, chociaz slowa: wypad z mojego domu durna babo! cisnely mi sie na usta.
Ale ja naprawde jestem dobrze wychowana.kapturnica lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:hmmmm.....moja teściowa:
- bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialni
moja pierwsza tesciowa zagladala przez dziurke od klucza do naszej sypialni a w ciagu dnia wlazila, wiec zamykalismy sie tam czasem na klucz a ona sie darla ze w dzien takich "rzeczy" sie nie robimysza1975, Pusurek, ania.g, samira, Simba, EwaT, Żanet, Sabina, moremi, Alis, Reni, Bliska 77, Dorka1979, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
Boshhh poplakalam sie ze smiechu
Reni powtorze sie
wymiatasz
Nie zebym sie chwalila ale ja mam zajebista tesciowa..Kurde i posmiac sie i pogadac z nia ..I zaskorniaka otrzymac
Nigdy nie zdarzylo mi sie a znam ja 15lat zeby sie poklocic z nia czy ,na noze isc...Chyba mam szczescie ,ze moja napewno nie wpadnie bez zapowiedzi, nie zrobi inspekcji ani nie wydrze ryjca,,,,
Jak czytam co napisalas Pusur to szoka mam , ze taki z niej babsztyl..
Na Twoim miejscu pewnie pokazala bym jej klamke z drugiej strony z tekstem zeby sprdalala..PowazniePusurek, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dobre!
moja pierwsza tesciowa zagladala przez dziurke od klucza do naszej sypialni a w ciagu dnia wlazila, wiec zamykalismy sie tam czasem na klucz a ona sie darla ze w dzien takich "rzeczy" sie nie robikapturnica, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT napisała:
hmmmm.....moja teściowa:
- bedac na odwiedzinach podczas chrztu wchodziła bez pukania do zamknietej sypialni
Brak slow na takie zachowanie...NaprawdeSabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, sil nie mialam, no!
I nie chcialam byc ta, ktora bedzie wieksza chamka, chociaz slowa: wypad z mojego domu durna babo! cisnely mi sie na usta.
Ale ja naprawde jestem dobrze wychowana.
nie kochasz mamusi
zeby tylko Adas nie wdal sie w babunieSimba, ania.g, Pusurek, Sabina, moremi, mysza1975, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dobre!
moja pierwsza tesciowa zagladala przez dziurke od klucza do naszej sypialni a w ciagu dnia wlazila, wiec zamykalismy sie tam czasem na klucz a ona sie darla ze w dzien takich "rzeczy" sie nie robi
nie wytrzymałabymmysza1975 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie wytrzymałabym
moj byly to mimo wszystko dobr chlop i nadal sie przyjaznimy i zawszde moge na niego liczyc, wiec ogolnie bilans jest dodatni
Sabina, moremi, samira, mysza1975, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No to chyba dobrze sie stalo ,ze nie mieliscie dzieci...Pewnie przy rozwodzie szafowala by nimi zeby podjudzac...
Kurdeee sama mam nadzieje kiedys byc tesciowa Ale nie chcialabym zeby synowa mnie tak nie znosila czy nie trawila.......
Jprdole i jak to zrobic ???mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to chyba dobrze sie stalo ,ze nie mieliscie dzieci...Pewnie przy rozwodzie szafowala by nimi zeby podjudzac...
Kurdeee sama mam nadzieje kiedys byc tesciowa Ale nie chcialabym zeby synowa mnie tak nie znosila czy nie trawila.......
Jprdole i jak to zrobic ???i mieszkac daleko, baaardzo daleko
nie wtracac sie i przysylac pieniadze
Simba, Alis, mysza1975, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:byc fajna tesciowa
i mieszkac daleko, baaardzo daleko
nie wtracac sie i przysylac pieniadze
mission impossibleKazda z nas sie zmieni we wrednego babsztyla na starosc hehehhe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:04
Bursztyn, Simba, moremi, Sabina, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:mission impossible
Kazda z nas sie zmieni we wrednego babsztyla na starosc hehehhe
Ja bym sie chyba nie wpierniczyla corce na porodowke ani 1 dnia do domu po powrocie ze szpitala, chyba ze na jej wyrazna prosbe. Jest jakis savoir vivre mowiacy, ze nie wpieprzamy sie na chate mlodej rodzinie bez zaproszenia. I geny oraz stopien pokrewienstwa ( corka, matka, babka, sasiad czy listonosz- bo ktoz to wie?) nie maja dla mnie znaczenia.
EwaT, moremi, Sabina, Żanet, mysza1975, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Matko jedyna a z czego Ci się tak zrobiło
Pusur, takiej teściowej to nawet wrogowi nie życzę. Całe szczęście, że moja jest fantastycznaprzez 4 lata naszego związku ani razu się nie wp..., nie jęczała synkowi, że ja przecież stara doopa jestem (on przed 30 jeszcze), i w ten weekend będą u nas po raz pierwszy. PIERWSZY! na nasze zaproszenie
Alis, mysza1975, Reni, Sabina, Simba, kapturnica, ania.g, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:piekny Adam
mam zle wiesci zlapalam toxoplasmoserycze jak bobr, jutro ide do ginexa na 10 rano
jestem zalamana
nawet nie iwem skad...
wynik Igm 1,85 wartosci : ujemny ( 0-08), watpliwy ( 0,8-1) , dodatni > 1...co wy na to?
Iwcia, spokojnie, ponoć już sobie z tym medycyna radzi. Najważniejsze, że wiesz i będą mogli cię leczyć.mysza1975, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość