35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale akcja była w nocy
śpimy sobie smacznie, ja przytulona do Rogala, Facet obok chrapie, no i postanowiłam w nocy przewrócić sie na bok, a że to ostatnio trudne, to wyprostowałam kolana (Caffe mówiła, żeby tego nie robić) złapał mnie potworny skurcz łydki, wykręciło mi nogę, nie mogłam poruszyć stopą ani do góry ani na dół, a jaki ból... Odruchowo kładę łapkę na klatę faceta i mówię: pomocy, auuu auuu, boli! Jak sie zerwał na nogi, normalnie przepuszcza wszystkie drzemki zanim wstanie, a tu podskoczył i pyta czy rodzę? Ja pokazując moją wykręconą nogę mówię : noga boli, ruszyć nią nie mogę, chwycił sie za masaż i przeszło
Na koniec akcji mówi: Jesu jak mnie wystraszyłaś, myślałem, że rodzisz
Miłego DzionkaReni, kapturnica, ania.g, caffe, Simba, Viv78, Bliska 77, mysza1975, samira, Bursztyn, moremi, iwcia77, mama78, polarmiś, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
haha ja też
aaa i jeszcze będę z za firanki sąsiadów podglądać.. może zostanę tzw. poduszkowcem ..będę zalegać w oknie i zwracać uwagę sąsiadom, że srają mi psami pod oknem..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f977a225b6b9.jpg lub http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f106616030e.jpg
będę przeganiać bachory laską
haha
dzień dobry
Bursztyn wrote:ja juz sie zmienilamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 08:44
Żanet, kapturnica, ania.g, Sabina, Simba, Bliska 77, mysza1975, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Alis, w końcu dobre wieści
Reni, w bloku nie mieszkam ale też mam monitorning. Zawsze jak przejeżdża sąsiad to zwalnia koło nas maksymalnie i patrzy co się u nas wyprawiaReni, Bliska 77, mysza1975, moremi, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no w domkach jednorodzinnych i na wsiach monitoring jest na wysokim poziomie..
ochrona czasami osobiście potrafi przyjść sprawdzić kto przyjechał
ania.g wrote:Dzień dobry
Alis, w końcu dobre wieści
Reni, w bloku nie mieszkam ale też mam monitorning. Zawsze jak przejeżdża sąsiad to zwalnia koło nas maksymalnie i patrzy co się u nas wyprawiaSabina, caffe, ania.g, Simba, Bliska 77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Dziewczyny, ale akcja była w nocy
śpimy sobie smacznie, ja przytulona do Rogala, Facet obok chrapie, no i postanowiłam w nocy przewrócić sie na bok, a że to ostatnio trudne, to wyprostowałam kolana (Caffe mówiła, żeby tego nie robić) złapał mnie potworny skurcz łydki, wykręciło mi nogę, nie mogłam poruszyć stopą ani do góry ani na dół, a jaki ból... Odruchowo kładę łapkę na klatę faceta i mówię: pomocy, auuu auuu, boli! Jak sie zerwał na nogi, normalnie przepuszcza wszystkie drzemki zanim wstanie, a tu podskoczył i pyta czy rodzę? Ja pokazując moją wykręconą nogę mówię : noga boli, ruszyć nią nie mogę, chwycił sie za masaż i przeszło
Miłego Dzionka
Następnym razem, jeśli teraz tego nie zrobiłas, weź zadrzyj palce do góry, powinno trochę pomóc
Odnośnie porannej pobudki coś mi się przypomniało.
Wtedy w niedzielę gdy rano myślałam, ze mi wody odeszły poszłam obudzić mojego m przekonana, że zaczyna się poród.
Wchodzę do sypialni i mówię do niego:
- (ja) chyba musimy jechać...
- (mąż) jak to, przecież dzisiaj jest niedziela...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:15
Reni, ania.g, Simba, Sabina, Viv78, Żanet, Bliska 77, Bozia3, mysza1975, samira, Bursztyn, moremi, Alis, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
pytanie do Pandy...
czy przypadkiem nie wybrałaś się na wakacje do Chin?
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/cudowne-narodziny-w-chinskim-zoo-zobaczcie-kto-przyszedl-na-swiat,130029,1,0.html
Sabina, mysza1975, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Andzia ja nie wiem kiedy Ty nadgonisz klasę
co z Twoimi staraniami? coś działacie w tym kierunku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:26
mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki !
Pozdrawiam gorąco!
Znów mam duże zaległości,i całkowity brak czasu,ale myślami jestem z Wami!mysza1975, Alis, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Miłego Dzionka
No to mieliście próbę generalnąSimba, Żanet lubią tę wiadomość
-
A w ogóle dzień dobry!
Choć u nas zaczął się ch..owo. Auto nie odpaliło, mój M grzebał w nim godzinkę i w końcu pojechał do pracy busem, zły jak pies. Aż się boje jego powrotu. Coś specjalnego na kolację muszę przygotować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:14
Bozia3, Alis, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Miłego Dzionka
Żanet - ja to miałam takie akcje już miesiąc temu. Dodatkowo dopadało mnie to po kilka razy w nocy - najwięcej to 7 razy. Zażywałam wtedy duże dawki furagini na pęcherz i pewnie ona wypłukiwała mi wszystko z organizmu.
Mój też się zrywał kilka razy na akcje. ALe ja osobiście wolałam, żeby mnie nikt nie rozmasowywał, bo chyba bym skopała, jakby mnie ktoś dotknął....
Zażywaj aspargin, ale tak po 4 tabletki dziennie i tak jak pisała caffe staraj się nie prostować gwałtownie nóg w nocy. Zaginanie palców do góy pomaga, ale w słabszych przypadkach, w tych ostrzejszych trzeba wstać z łóżka i na bosaka po zimnej podłodze rozchodzić to dziadostwo- co nie zawsze łatwo się udaje.....
Mnie teraz trochę te skurczy przeszły, ale wciąż wsuwam tabletki....wiem, że niedługo powinnam odstawić, bo magnez pod sam koniec ciązy niewskazany - bo on hamuje skurcze nie tylko w łydkach.
Żanet lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A w ogóle dzień dobry!
Choć u nas zaczął się h..owo. Auto nie odpaliło, mój M grzebał w nim godzinkę i w końcu pojechał do pracy busem, zły jak pies. Aż się boje jego powrotu. Coś specjalnego na kolację muszę przygotować.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hej baby.. widze, ze sie dzialo..
z jednej strony rozumiem pusurka, ze wkurzajaca baba to nie jest dobry sposob na spedzenie pierwszego dnia w domu, z drugiej strony rozumiem, ze chciala poznac wnuka.. Ja tez bym wdziala majty i troche posiedziala. Troche
Ale ja jesli chodzi o rodzine to jestem malo asertywna, co widac na dzisiejszym przykladzie.. Za jakies 3-4h bedziemy we trojke, a za nastepne 5 juz w szóstkę.. Rodzina juz na granicy PL-DE
Trzymam kciuki za powodzenie
mysza1975, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A w ogóle dzień dobry!
Choć u nas zaczął się ch..owo. Auto nie odpaliło, mój M grzebał w nim godzinkę i w końcu pojechał do pracy busem, zły jak pies. Aż się boje jego powrotu. Coś specjalnego na kolację muszę przygotować.Simba, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry
Wzielam pol bromka wieczorem, ok 2 godz. przed snem i akurat kiedy zaczelo lekko bujac- zasnelam. Narazie jest ok i mam nadzieje ze juz tak zostanie.
Alis, cudna wiadomosc
Aga, jak atmosfera w domu?
Boziu, wczoraj odpalilam test owul. od Ciebie, narazie negatyw, dzis nastepny wyprobuje
Milego dnia Baby!mysza1975, ania.g, moremi, Alis, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość