35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Przecież nie popsułaś mu samochodu.
Nie powiedziałam, że zły na mnie, tylko zły generalnie. Samochodem jedzie do pracy 50 min, a busem 1,5 godziny. Wróci zmęczony, głodny, ja też w nastrojach płaczkowych, więc może być różnie.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Nie powiedziałam, że zły na mnie, tylko zły generalnie. Samochodem jedzie do pracy 50 min, a busem 1,5 godziny. Wróci zmęczony, głodny, ja też w nastrojach płaczkowych, więc może być różnie.
Kto Ci zabroni?
mysza1975, Bursztyn, paszczakin, Bliska 77, moremi, ania.g, Reni, Sabina, Alis, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:juz wiem- 14.45 transfer.. nosz kurde wiedzialam, ze bedzie pozno, to tak, zeby mi dodac troche stresu do ogolnej puli..
no nic, teoretycznie powinnismy sie wyrobic z powrotem do domu przed przyjazdem rodziny, klucze zostawie jakbycok..
To już wiem, kiedy trzymać kciuki!moremi, paszczakin, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Caly czas wiedzialam, ze o czyms zapomnialam napisac:
Paszcza! Powodzenia w transferze, zapnij pasy dzieciakom i wracajcie szczesliwie do domuJestem z Toba myslami
mysza1975, moremi, Bliska 77, paszczakin, Simba, Sabina, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:juz wiem- 14.45 transfer.. nosz kurde wiedzialam, ze bedzie pozno, to tak, zeby mi dodac troche stresu do ogolnej puli..
no nic, teoretycznie powinnismy sie wyrobic z powrotem do domu przed przyjazdem rodziny, klucze zostawie jakbycok..
Moj transfer mial miejsce dokladnie (co do dnia) 10 lat po tym, jak z M "blizej" sie poznalismymysza1975, Bursztyn, moremi, paszczakin, Sabina, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurku -synek przystojniak.Jeśli chodzi o twoja teściówkę to Cię rozumiem bo ja tez nie chciałabym nalotów na porodówce czy w domu zaraz po powrocie ze szpitala a z drugiej strony Bozia tez ma po części rację.
Alis- dobrze ze trafiłaś na fajną lekarkę i mam nadzieję ze u córci nerki wrócą same do normy,bez radykalnego leczenia.
Bliska- dobrze ze Agatka nie złapała zarazków .
iwcia nie martw się może to pomyłka z Toxo
Bursztynku fajnie ze już jesteś
KKiesa buziak wspierak :*
Reni wg. twego życzenia dostałam kukśtanca od kkiesi na spotkaniu
Żanet ,Bozia tez miałam w ciąży skurcze w łydkach w nocy bardzo silne , mój były wtedy masował i przechodziło,jeszcze doszły duszności (to były dwie dolegliwości co mi 19 lat temu w ciąży dokuczały i nic więcej)
Bursztyn, Alis, Reni, Pusurek, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam sie kawka,
Bozia ciesz sie ze masz takie dobre i była i obecno przyszła teściową. Ja ze swoja mieszkam i niestety nie jest kolorowo, jest wscibska, nie szanuje naszej prywatności, wtraca się we wszystko, potrafi wejść do mas do pokoju kiedy rozmawiamy usiąść i słuchać albo zacząć coś gadać na zupełnie inny temat. Teraz na urlopie dzwoni codziennie z takimi problemami ze np jest burza, jak byla na mieście to spadł deszcz, albo ze ja pszczoła uzadlila. A co roku na wigilię składając nam życzenia mówiła i drugiego (w sensie dziecka) wam nie życzę. Doskonale Pusura rozumiem, okres po porodzie to nie jest najlepszy czas na niezapowiedziane wizyty zwłaszcza z jakimś obcym chłopem
Iwcia trzymam kciuki za wizytę u gina i nie martw sie
Paszczaku ty wiesz... bądź grzecznatrzymam mocno...
Aga mam nadzieje ze sytuacja w domu juz sie unormowala
Miłego dnia wszystkimSimba, mysza1975, Pusurek, Bozia3, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta
serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek
Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975, ania.g, Viv78, malgos741, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Alis fajnie ze trafiłaś na dobra lekarkę dla Weroniki, teraz będzie juz tylko lepiej
Bursztynku a ty coś sie starasz? Męża masz na miejscu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:21
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Parka bój się Boga tyle czasu milczeć! mów co u Ciebie..
Parka wrote:Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzantaserdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:27
Mega, Sabina, Parka, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość