Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu- kciukam tez za transfer :)

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah wariatka... ale to fakt ciepła wódka może przeszkodzi w zapłodnieniu ;-) psuje humor i skacze prl ;-)
    moremi wrote:
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".

mysza1975, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    streścisz ostatnie 3000 stron ;-)
    Parka wrote:
    A jak Pani potraktuje małe wagary? :)

nick nieaktualny, mysza1975, Simba, Parka, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni to dobry pomysł bo jak którejś z nas dłużnej nie będzie to zerknie na streszczenie i zaległości odrobione :P

mysza1975, kapturnica, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo nie !
    jakie dłużej
    coś planujesz moja panno!
    samira wrote:
    Reni to dobry pomysł bo jak którejś z nas dłużnej nie będzie to zerknie na streszczenie i zaległości odrobione :P

nick nieaktualny, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...
    to pocieszające ,będzie dobrze <3

acha dziś obiecuje wysłać te dwa zdjęcia ze spotkania na szczycie :D

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oooo nie !
    jakie dłużej
    coś planujesz moja panno!

planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą :P
    prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie ;)

mysza1975, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą :P
    prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie ;)

Dobry plan to połowa sukcesu.

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie
    najlepsza była ta laska co napisała ze ona na naszym wątku nic ciekawego dla siebie nie znalazła ;)

kapturnica, mysza1975, nick nieaktualny, Mega, Parka, Bursztyn, malgos741, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry plan to połowa sukcesu.
    niby tak ,chociaż często zmienia się kolejność :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia trzymam w kciuki zeby wsio bylo ok..Bo musi byc ok!!!!

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha te które czytały Greya macie zwiastun filmu i oceńcie aktora bo ja sobie go inaczej wyobrażałam ,bardziej przystojnego,bardziej tajemniczego , mam niedosyt :P

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski%29-34072

zresztą ta laska tez nie lepsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:55

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Simba a te bóle brzucha ci przeszły ?
    No to wlasnie wiazadla byly. Przeszly czesciowo - troche mnie jeszcze ciagna, szczegolnie w nocy, albo rano jak wstaje, ale da sie zyc. Najwazniejsze, ze przestalo mnie ciagnac w okolicy pepka, bo wtedy nie moglam chodzic wyprostowana.

nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja pierdziu - te kary to naprawde nie przelewki.

mysza1975, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jestem chyba nienormalna jednak...ale naprawdę nie rozumiem - o co takie piekło robić z tą teściową - zaraz mnie tu zjecie - ale może to wynika z tego, że ja mam zajebisty układ zarówno z ex teściową, jak i z "ala" teściową - tą obecną....
    Przyjechała kobieta do syna i do jego rodziny z odległej Polski - chciała z nimi trochę pobyć...syn ją zabrał na miasto - bo jego kobieta nie chciała ich w domu widzieć - no ok..choć dla mnie to już jest dziwaczne i conajmniej aspołeczne...
    Urodził się jej wnuk - syn jej syna - a ona nie jest tam miesiącami, zeby mogła poczekać z wizytą miesiąc - nie znają tam nikogo i przyjechali na kilkanaście dni - więc co mają robić? Wiadomo, że babcia chce zobaczyć i pobyć z wnuczkiem choć chwilę, bo za kilka dni wraca do Pl....
    Czy naprawdę to coś tak bardzo strasznego, że zaglądnęła do domu swojego syna i wnuka nawet bez zapowiedzi? Ja pierdziele...a co by się stało, gdyby Pusur na kilka godzin ubrała sobie normalne majtki i spędziła z nimi uprzejmie czas??? Oni by sobie wykąpali tego psa w ogrodzie, a potem może wypili wspólnie kawę....Ja nie wiem - ale dla mnie szczerze mówiąc zachowanie Pusura jest bardziej dziwaczne, dzikie i nielogiczne, niż tej kobiety....

A co do teściowej Ewki - to już co innego - ingerencja za duża...
    Nie chce mi sie ciagnac tematu tesciowej, jestesmy tu bardzo rozne. Jesli jej syn nie jest wielkim fanem swojej matki ( bo nie jest ), to dlaczego ja mam byc? Nie kumam.
    A tesciowa nie mieszka w dalekiej Polsce, tylko rzut beterem w Szwecji. Gdybym chciala, to mialabym ja co weekend. tsciowa zna tu wszystko i wszystkich, ostatnie 25 lat swojego zycia miaszkala w No.
    Ale mysle, ze latwo ferowac wyroki nie znajac sytuacji.
    Widocznie jestem dziwaczna i nielogiczna, a teraz to na pewno zirytowana tym postem, Boziu idealna.
    I nie moglam z nimi spedzic uprzejmie czasu pijac kawe w majtkach, bo 2 godziny pozniej mialam stawic sie w szpitalu z malym na terapie zoltaczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:12

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym ;)
    Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.
    mak, czyli jednak stare sposoby usypiania dzieci, no nie wpadlam na to ;)

mysza1975, Simba, Alis, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka - trzymam kciuki, jestes juz w fachowych rekach.
    Paszczak - udanego transferu! :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku nie denerwuj się - złość piękności szkodzi.

Jeżeli chodzi o mnie to byłam rozczarowana banalnością Twojej opowieści, a nie samą sytuacją. Zapowiedzi były bardziej obiecujące i oczekiwałam hitu na miarę relacji z porodu. Po Twoim poście dziewczyny przytoczyły kolejne podobne - samo życie.
    Kiedyś pisałaś, że źle znosisz obecność obcych w domu. U mnie w rodzinie jest inaczej. Można wpaść na kawkę czy pogaduchy bez zapowiedzi i nikt nie ma o to pretensji.

Bliska 77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Parka, Bursztyn, Lucky, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, bedzie dobrze, nie stersuj sie, no wiem ze sie latwo mowi ale postaraj sie

mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Lucky, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu to ja już siedzę i nic nie robię tylko czymie kciuki <3
    Iwcia za Ciebie również <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:15

mysza1975, iwcia77, Mega, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 4143 4144 4145 4146 4147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ