35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah wariatka... ale to fakt ciepła wódka może przeszkodzi w zapłodnieniu
psuje humor i skacze prl
moremi wrote:A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".mysza1975, kapturnica, Sabina, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oooo nie !
jakie dłużej
coś planujesz moja panno!
samira wrote:Reni to dobry pomysł bo jak którejś z nas dłużnej nie będzie to zerknie na streszczenie i zaległości odrobionesamira, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...
acha dziś obiecuje wysłać te dwa zdjęcia ze spotkania na szczycie
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:oooo nie !
jakie dłużej
coś planujesz moja panno!
planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą
prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą
prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie
Dobry plan to połowa sukcesu.samira, Simba, Sabina, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
nie fajniekapturnica, mysza1975, Sabina, Mega, Parka, Bursztyn, malgos741, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyacha te które czytały Greya macie zwiastun filmu i oceńcie aktora bo ja sobie go inaczej wyobrażałam ,bardziej przystojnego,bardziej tajemniczego , mam niedosyt
http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski%29-34072
zresztą ta laska tez nie lepsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:55
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Simba a te bóle brzucha ci przeszły ?
samira, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja jestem chyba nienormalna jednak...ale naprawdę nie rozumiem - o co takie piekło robić z tą teściową - zaraz mnie tu zjecie - ale może to wynika z tego, że ja mam zajebisty układ zarówno z ex teściową, jak i z "ala" teściową - tą obecną....
Przyjechała kobieta do syna i do jego rodziny z odległej Polski - chciała z nimi trochę pobyć...syn ją zabrał na miasto - bo jego kobieta nie chciała ich w domu widzieć - no ok..choć dla mnie to już jest dziwaczne i conajmniej aspołeczne...
Urodził się jej wnuk - syn jej syna - a ona nie jest tam miesiącami, zeby mogła poczekać z wizytą miesiąc - nie znają tam nikogo i przyjechali na kilkanaście dni - więc co mają robić? Wiadomo, że babcia chce zobaczyć i pobyć z wnuczkiem choć chwilę, bo za kilka dni wraca do Pl....
Czy naprawdę to coś tak bardzo strasznego, że zaglądnęła do domu swojego syna i wnuka nawet bez zapowiedzi? Ja pierdziele...a co by się stało, gdyby Pusur na kilka godzin ubrała sobie normalne majtki i spędziła z nimi uprzejmie czas??? Oni by sobie wykąpali tego psa w ogrodzie, a potem może wypili wspólnie kawę....Ja nie wiem - ale dla mnie szczerze mówiąc zachowanie Pusura jest bardziej dziwaczne, dzikie i nielogiczne, niż tej kobiety....
A co do teściowej Ewki - to już co innego - ingerencja za duża...
A tesciowa nie mieszka w dalekiej Polsce, tylko rzut beterem w Szwecji. Gdybym chciala, to mialabym ja co weekend. tsciowa zna tu wszystko i wszystkich, ostatnie 25 lat swojego zycia miaszkala w No.
Ale mysle, ze latwo ferowac wyroki nie znajac sytuacji.
Widocznie jestem dziwaczna i nielogiczna, a teraz to na pewno zirytowana tym postem, Boziu idealna.
I nie moglam z nimi spedzic uprzejmie czasu pijac kawe w majtkach, bo 2 godziny pozniej mialam stawic sie w szpitalu z malym na terapie zoltaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:12
-
Alis wrote:Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym
Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.mysza1975, Simba, Alis, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurku nie denerwuj się - złość piękności szkodzi.
Jeżeli chodzi o mnie to byłam rozczarowana banalnością Twojej opowieści, a nie samą sytuacją. Zapowiedzi były bardziej obiecujące i oczekiwałam hitu na miarę relacji z porodu. Po Twoim poście dziewczyny przytoczyły kolejne podobne - samo życie.
Kiedyś pisałaś, że źle znosisz obecność obcych w domu. U mnie w rodzinie jest inaczej. Można wpaść na kawkę czy pogaduchy bez zapowiedzi i nikt nie ma o to pretensji.
Bliska 77, Bozia3, samira, Sabina, kapturnica, Parka, Bursztyn, Lucky, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny