X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu- kciukam tez za transfer :)

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah wariatka... ale to fakt ciepła wódka może przeszkodzi w zapłodnieniu ;-) psuje humor i skacze prl ;-)
    moremi wrote:
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".

mysza1975, kapturnica, Sabina, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    streścisz ostatnie 3000 stron ;-)
    Parka wrote:
    A jak Pani potraktuje małe wagary? :)

samira, mysza1975, Simba, Parka, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni to dobry pomysł bo jak którejś z nas dłużnej nie będzie to zerknie na streszczenie i zaległości odrobione :P

mysza1975, kapturnica, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo nie !
    jakie dłużej
    coś planujesz moja panno!
    samira wrote:
    Reni to dobry pomysł bo jak którejś z nas dłużnej nie będzie to zerknie na streszczenie i zaległości odrobione :P

samira, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...
    to pocieszające ,będzie dobrze <3

acha dziś obiecuje wysłać te dwa zdjęcia ze spotkania na szczycie :D

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oooo nie !
    jakie dłużej
    coś planujesz moja panno!

planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą :P
    prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie ;)

mysza1975, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    planuje dostać pracę ,schudnąć, zajść w ciążę naturalnie bądź z rządowa pomocą :P
    prze pani ja tak ogólnie ,streszczenie to zawsze jakaś mała pomoc naukowa no nie ;)

Dobry plan to połowa sukcesu.

samira, Simba, Sabina, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie
    najlepsza była ta laska co napisała ze ona na naszym wątku nic ciekawego dla siebie nie znalazła ;)

kapturnica, mysza1975, Sabina, Mega, Parka, Bursztyn, malgos741, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry plan to połowa sukcesu.
    niby tak ,chociaż często zmienia się kolejność :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia trzymam w kciuki zeby wsio bylo ok..Bo musi byc ok!!!!

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha te które czytały Greya macie zwiastun filmu i oceńcie aktora bo ja sobie go inaczej wyobrażałam ,bardziej przystojnego,bardziej tajemniczego , mam niedosyt :P

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski%29-34072

zresztą ta laska tez nie lepsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:55

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Simba a te bóle brzucha ci przeszły ?
    No to wlasnie wiazadla byly. Przeszly czesciowo - troche mnie jeszcze ciagna, szczegolnie w nocy, albo rano jak wstaje, ale da sie zyc. Najwazniejsze, ze przestalo mnie ciagnac w okolicy pepka, bo wtedy nie moglam chodzic wyprostowana.

samira, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja pierdziu - te kary to naprawde nie przelewki.

mysza1975, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jestem chyba nienormalna jednak...ale naprawdę nie rozumiem - o co takie piekło robić z tą teściową - zaraz mnie tu zjecie - ale może to wynika z tego, że ja mam zajebisty układ zarówno z ex teściową, jak i z "ala" teściową - tą obecną....
    Przyjechała kobieta do syna i do jego rodziny z odległej Polski - chciała z nimi trochę pobyć...syn ją zabrał na miasto - bo jego kobieta nie chciała ich w domu widzieć - no ok..choć dla mnie to już jest dziwaczne i conajmniej aspołeczne...
    Urodził się jej wnuk - syn jej syna - a ona nie jest tam miesiącami, zeby mogła poczekać z wizytą miesiąc - nie znają tam nikogo i przyjechali na kilkanaście dni - więc co mają robić? Wiadomo, że babcia chce zobaczyć i pobyć z wnuczkiem choć chwilę, bo za kilka dni wraca do Pl....
    Czy naprawdę to coś tak bardzo strasznego, że zaglądnęła do domu swojego syna i wnuka nawet bez zapowiedzi? Ja pierdziele...a co by się stało, gdyby Pusur na kilka godzin ubrała sobie normalne majtki i spędziła z nimi uprzejmie czas??? Oni by sobie wykąpali tego psa w ogrodzie, a potem może wypili wspólnie kawę....Ja nie wiem - ale dla mnie szczerze mówiąc zachowanie Pusura jest bardziej dziwaczne, dzikie i nielogiczne, niż tej kobiety....

A co do teściowej Ewki - to już co innego - ingerencja za duża...
    Nie chce mi sie ciagnac tematu tesciowej, jestesmy tu bardzo rozne. Jesli jej syn nie jest wielkim fanem swojej matki ( bo nie jest ), to dlaczego ja mam byc? Nie kumam.
    A tesciowa nie mieszka w dalekiej Polsce, tylko rzut beterem w Szwecji. Gdybym chciala, to mialabym ja co weekend. tsciowa zna tu wszystko i wszystkich, ostatnie 25 lat swojego zycia miaszkala w No.
    Ale mysle, ze latwo ferowac wyroki nie znajac sytuacji.
    Widocznie jestem dziwaczna i nielogiczna, a teraz to na pewno zirytowana tym postem, Boziu idealna.
    I nie moglam z nimi spedzic uprzejmie czasu pijac kawe w majtkach, bo 2 godziny pozniej mialam stawic sie w szpitalu z malym na terapie zoltaczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:12

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym ;)
    Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.
    mak, czyli jednak stare sposoby usypiania dzieci, no nie wpadlam na to ;)

mysza1975, Simba, Alis, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka - trzymam kciuki, jestes juz w fachowych rekach.
    Paszczak - udanego transferu! :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku nie denerwuj się - złość piękności szkodzi.

Jeżeli chodzi o mnie to byłam rozczarowana banalnością Twojej opowieści, a nie samą sytuacją. Zapowiedzi były bardziej obiecujące i oczekiwałam hitu na miarę relacji z porodu. Po Twoim poście dziewczyny przytoczyły kolejne podobne - samo życie.
    Kiedyś pisałaś, że źle znosisz obecność obcych w domu. U mnie w rodzinie jest inaczej. Można wpaść na kawkę czy pogaduchy bez zapowiedzi i nikt nie ma o to pretensji.

Bliska 77, Bozia3, samira, Sabina, kapturnica, Parka, Bursztyn, Lucky, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, bedzie dobrze, nie stersuj sie, no wiem ze sie latwo mowi ale postaraj sie

mysza1975, iwcia77, Sabina, Mega, Lucky, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu to ja już siedzę i nic nie robię tylko czymie kciuki <3
    Iwcia za Ciebie również <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:15

mysza1975, iwcia77, Mega, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 4143 4144 4145 4146 4147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ