35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Pusurku nie denerwuj się - złość piękności szkodzi.
Jeżeli chodzi o mnie to byłam rozczarowana banalnością Twojej opowieści, a nie samą sytuacją. Zapowiedzi były bardziej obiecujące i oczekiwałam hitu na miarę relacji z porodu. Po Twoim poście dziewczyny przytoczyły kolejne podobne - samo życie.
Kiedyś pisałaś, że źle znosisz obecność obcych w domu. U mnie w rodzinie jest inaczej. Można wpaść na kawkę czy pogaduchy bez zapowiedzi i nikt nie ma o to pretensji.Simba, Mega, Lucky, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samira - ja też nie lubię takich awanturników w kinie głośnych...no ale co zrobisz...miejsce publiczne...najgorsi są CI mlaskający popcorn i siorbiący colę - jakby się nie można było w ciszy nażreć...na dodatek komentarze na głos i własne przemyślenia to już tragedia...może w ten sposób zwracają na siebie uwagę - cholera wie...
Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:najlepsza była ta laska co napisała ze ona na naszym wątku nic ciekawego dla siebie nie znalazła
mysza1975, Parka, samira, Lucky, Bursztyn, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Boziu, wczoraj odpalilam test owul. od Ciebie, narazie negatyw, dzis nastepny wyprobuje
Milego dnia Baby!kapturnica, mysza1975, Mega, Lucky, Bursztyn, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Parka fajnie ze wróciłaś ,klasa się ponownie zapełnia ,nawet nowych mamy
Tylko, ze boje sie, ze z moja skutecznoscia, to bede klase powtarzac ...
Jestem teraz na urlopie, na ktory jutro przyjezdza moj M, wiec troche podzialamy w wiadomym kierunku. Trzeba bedzie konspiracyjnie, bo jestesmy z dziećmikapturnica, Reni, Mega, samira, mysza1975, Lucky, Sabina, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie narzekam, dzieki
Miewam migreny, ostatnio wiazadla polozyly mnie na trzy dni do lozka, ale ogolnie jest ok
W II trymestrze powinnas nabrac energii i lepiej sie poczuc, czego Ci zyczę. Fajnie ze od razu dwójeczkakapturnica, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusur będę cię bronić jak lwica!
nie wymagajcie od dziewczyny wymeczonej porodem żeby obskakiwala gości kawa i ciasteczkami. Trochę kultury od teściowej też trzeba wymagać, powinna zapytać czy moze wpaść z wizyta i nie Boziu ze jako matka ma prawo o każdej porze dnia i nocy bez zapowiedzi, chodzi tu głównie o jej faceta którego widzieli pierwszy raz w życiu.
I nie zgodzę sie z Toba ze swoich rodziców stawia sie na piedestale a teściów nienawidzi. Moi rodzice cale życie mieli problem z alkoholem i to poważny wszystko do czego doszłam zawdzięczam sobie i pomocy kochanej babci.
Nie da sie tak wszystkiego ocenić ze to jest czarne a to białe, odrobina empatii ze strony teściowej też by sie przydała. No... to koniec wylewania zali, Paszczak kciuki zaciśnięteSimba, samira, mysza1975, ania.g, Lucky, Sabina, Bliska 77, malgos741, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie,szyjka skrucona ale bez rozwarcia. ktg ok,ginka mowila ze moze kolo20 urodze.
mysza1975, Lucky, paszczakin, ania.g, Bozia3, iwcia77, caffe, Sabina, Bliska 77, polarmiś, malgos741, Mega, Parka, moremi, Viv78, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Oby Ci te drobiazgi przyniosły szczęście, choć obstawiam, że bardziej Ci bromek pomoże...
dzis kreska juz wyrazniejsza
Meza nie ma, wiec jesli cos, bedzie musial te 250 km jechac, spedzic ze mna 10 min i wracac nastepne 250
Bozia3, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Simba, Bliska 77, malgos741, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Parka, super Cie "widziec" w koncu. Nie uciekaj wiecej!
Ja juz zaparkowana w lozku.
Tak zescie kciuki trzymaly, ze wszytsko poszlo przepieknie- dzidziol jest z nami.
Ogolem zapladniali 9 (pobrane 11 jajek), 3 na 4 z ICSI sie rozwinely i 4 na 5 z IVF. Jutro beda reszte mrozic (6 dzien po punkcji) i napiszą ile sie udało..
Gosciu co mi transfer robil byl przeuroczy- uparl mi sie kropke na monitorze pokazac, ja na tych monitorach usg nigdy nic nie widze.. Az w koncu paluchem pacnal i mowi- widzisz ta kropke? to zarodek.. Takze pierwsze usg Adasia/Julki zaliczone..
Beta za sto lat, za 2 tygodnie..
Dziekuje Wam moje drogie bardzo za wsparcie, a juz najbardziej mojemu "zawsze pod hangoutem" doradcy najlepszejszemu - Simbie..
mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze jesli sie uda to bedzie kolektywna praca i zasluga
dzis kreska juz wyrazniejsza
Meza nie ma, wiec jesli cos, bedzie musial te 250 km jechac, spedzic ze mna 10 min i wracac nastepne 250
Bursztyn, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Ja po wizycie,szyjka skrucona ale bez rozwarcia. ktg ok,ginka mowila ze moze kolo20 urodze.
koło 20 - to jakby za tydzieńmasz planowaną cesarkę - czy idziesz na żywca?
gosia7122, malgos741, Parka, moremi lubią tę wiadomość