35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dokladnie tak
jestem za zrobieniem czystki, tylko ze chyba usunac moze ten kto zalozyl. A propos, Sairko- mamy 2 watki zafasolowanych i starajacych sie, w tym jeden nieaktualny chyba juz, moze by sie go pozbyc?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Bursztynku też jestem za ,tylko to jest niewykonalne,możemy jedynie wykasowac posty
no chyba zeby poprosic admina
no trudno
bedziemy siedziec w balaganiesamira lubi tę wiadomość
-
Poczytalam..
I tak paszczaczku kciuki dalej scisniete teraz jak juz jestes w dwupaku to trzymam do testu.....
Iwcia a nie mowilam ,ze bedzie dobrze? Bo musialo byc dobrze..A tego co robil badania i wykazal toxo to za jaja powiesic na slupie za Twoje nerwy!!!mysza1975, samira, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czyli nawet ten kto zaklada watek, nie moze go usunac...
no chyba zeby poprosic admina
no trudno
bedziemy siedziec w balaganie -
nick nieaktualny
-
Gosia, juz niedlugo
Samira, tez nie znosze wszelkiego rodzaju chamstwa a jednoczesnie obawiam sie go a do kina kd pewnego czasu po prostu nie chodze, niezamykajace sie jadaczki i wpieprzacze popcornu doprowadzaja mnie do szalu....
Paszczak, super wiesci, dwa tygodnie zleca jak nie wiadomo co, caly czas kciuki trzymamysamira, Bozia3, Sabina, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobra, Paszczak w dwupaku - moge spokojnie jechać na urlop
Prawie nic nie gotowe, no cóż, taki mam klimat. Moze mieć w tym udział ostatnia ksiazka Katarzyny Bondy - Pochłaniacz - strasznie wciągająca lektura
Okej, okej, trochę poprasuje...
Iwcia - wiedziałamsamira, ania.g, Sabina, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Parka, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia super.. Bardzo się ciesze!
Ciekawe jak można w labie tak zamieszać wyniki..iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
w końcu komp dotarł do mnie
Paszczaku dwie krechy to mur-beton
Iwcia dobrze że badania dobre, no i jaki piękny brzusio.
Parka dawno cię tu nie było, też odpoczęłam od mierzenia tempki ale od forum nie bo dziewczyny jak narkotyk wciągają. A teraz jak miałam mierzyć to zapominałam.
Gosia już bliżej niż dalej, trzymie kciuki za 20tego.kapturnica, mysza1975, iwcia77, Sabina, samira, Parka, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Paszczens
Iwcia
a moja siostra w zeszłym tyg zapowiedziała, że bierze w końcu ślub (kościelny)..30.08......2014 r..i mam być świadkową..
słaba jest? dzisiaj pojechałyśmy sukienki obejrzeć i kupiłyśmy.. takie tempomysza1975, iwcia77, Bozia3, Sabina, Simba, Alis, caffe, samira, Mega, Parka, moremi, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Samira trzeba było pani powiedzieć, że też w ryj dać możesz dać
mam dżołka
- Dlaczego Polacy nie chodzą do teatru?
- Bo się wystarczająco naklaszczą w czarterach.Bozia3, iwcia77, mysza1975, Simba, caffe, samira, moremi, Parka, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość