35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
nie fajnie
jestem za zrobieniem czystki, tylko ze chyba usunac moze ten kto zalozyl. A propos, Sairko- mamy 2 watki zafasolowanych i starajacych sie, w tym jeden nieaktualny chyba juz, moze by sie go pozbyc?ania.g, mysza1975, samira, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dokladnie tak
jestem za zrobieniem czystki, tylko ze chyba usunac moze ten kto zalozyl. A propos, Sairko- mamy 2 watki zafasolowanych i starajacych sie, w tym jeden nieaktualny chyba juz, moze by sie go pozbyc?mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:dokladnie tak
jestem za zrobieniem czystki, tylko ze chyba usunac moze ten kto zalozyl. A propos, Sairko- mamy 2 watki zafasolowanych i starajacych sie, w tym jeden nieaktualny chyba juz, moze by sie go pozbyc?kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:chyba tak się nie da...każdy ma prawo założyć wątek i od czystek to są admini i autorzy wątków...a na tym forum raczej admini nie wtrącają się w to i tych wątków może być ile wlezie..
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY! ktora moze niech otwiera szampana!- wyniki toxo NEGATYWNE! NIE MAM TOXO HURRA!
Wyniki badań laboratoryjnych
Profil: Infekcje Wynik j.m. Wartość referencyjna
Przeciwciała anty - Toxoplasma gondii IgG
0 _ IU/ml
Wartość referencyjna:
index:
ujemny: <4
wątpliwy: 4 - <8
dodatni: >=8
metoda ELFA
Przeciwciała anty - Toxoplasma gondii IgM
0.060 _
Wartość referencyjna:
index:
ujemny: <0.55
wątpliwy: 0.55 - <0.65
dodatni: >=0.65
metoda ELFA
Awidność przeciwciał IgG przeciwko Toxoplasma gondii
Komentarz: Oznaczenia nie wykonano z powodu braku stwierdzonej obecności przeciwciał klasy IgG anty - Toxoplasma gondii
* _
Wartość referencyjna:
_
Komentarz:
Przeciwciała anty-Toksoplasma gondii: Nie stwierdzono obecności przeciwciał klasy IgM i IgG przeciwko Toksoplasma gondii.
Wykonał:
mgr Mirosława Adamik
mgr Katarzyna Wiśniewska ( 13-08-2014 )
Zatwierdził:
mgr Mirosława Adamik dnia 13-08-2014
Diagnosta Laboratoryjny - 05700
ania.g, Sabina, samira, mysza1975, paszczakin, kapturnica, Simba, Pusurek, malgos741, Reni, mama78, Parka, moremi, Viv78, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwcia, tak wlasnie myslalam ze bedzie, ale juz nie chcialam nic pisac
cos mi mowilo ze nie masz dziadaA Twojemu Alojzemu nalezy sie w ryj za to Cie nakrecal, bo grzebanie w necie mogl zostawic dla siebie.
iwcia77, Sabina, mysza1975, kapturnica, Simba, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
A SKAD WIEDZIALAS?Bursztyn wrote:Iwcia, tak wlasnie myslalam ze bedzie, ale juz nie chcialam nic pisac
cos mi mowilo ze nie masz dziadaA Twojemu Alojzemu nalezy sie w ryj za to Cie nakrecal, bo grzebanie w necie mogl zostawic dla siebie.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:DZIEWCZYNY! ktora moze niech otwiera szampana!- wyniki toxo NEGATYWNE! NIE MAM TOXO HURRA!
Wyniki badań laboratoryjnych
Profil: Infekcje Wynik j.m. Wartość referencyjna
Przeciwciała anty - Toxoplasma gondii IgG
0 _ IU/ml
Wartość referencyjna:
index:
ujemny: <4
wątpliwy: 4 - <8
dodatni: >=8
metoda ELFA
Przeciwciała anty - Toxoplasma gondii IgM
0.060 _
Wartość referencyjna:
index:
ujemny: <0.55
wątpliwy: 0.55 - <0.65
dodatni: >=0.65
metoda ELFA
Awidność przeciwciał IgG przeciwko Toxoplasma gondii
Komentarz: Oznaczenia nie wykonano z powodu braku stwierdzonej obecności przeciwciał klasy IgG anty - Toxoplasma gondii
* _
Wartość referencyjna:
_
Komentarz:
Przeciwciała anty-Toksoplasma gondii: Nie stwierdzono obecności przeciwciał klasy IgM i IgG przeciwko Toksoplasma gondii.
Wykonał:
mgr Mirosława Adamik
mgr Katarzyna Wiśniewska ( 13-08-2014 )
Zatwierdził:
mgr Mirosława Adamik dnia 13-08-2014
Diagnosta Laboratoryjny - 05700mysza1975 lubi tę wiadomość