35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
domyślam się..ale ciesz się, że nie dostałaś wyników prostaty
a tak poważnie to karygodne.. że też nie można wyciągnąć konsekwencjiiwcia77 wrote:no tylko ja osiwialam za takie niechcemisienieiwcia77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
a ty tez kupilas kiecke ? koniecznie musisz sie pochwalic i oczywiscie na sobieReni wrote:Paszczens
Iwcia
a moja siostra w zeszłym tyg zapowiedziała, że bierze w końcu ślub (kościelny)..30.08......2014 r..i mam być świadkową..
słaba jest? dzisiaj pojechałyśmy sukienki obejrzeć i kupiłyśmy.. takie tempomoremi lubi tę wiadomość
-
no z ta prostata to by nie przeszlo
sprobuje sie przejsc do tego labo i zapytac sie skad im wyszedl ten wynik,,,ciekawe co powiedza
Reni wrote:domyślam się..ale ciesz się, że nie dostałaś wyników prostaty
a tak poważnie to karygodne.. że też nie można wyciągnąć konsekwencjimoremi lubi tę wiadomość
-
..musisz poczekac na dziewczyny po cc, ja niestety nic na ten temat nie wiem...Bozia3 wrote:mam takie głupie pytanie - z braku doświadczenia...czy jak ma się cesarkę, to zaraz po niej macica jakoś oczyszcza się przez piczkinsa i normalnie się ma coś na kształt @ - czy nic się od dołu nie wydostaje?
-
Bozia3 wrote:mam takie głupie pytanie - z braku doświadczenia...czy jak ma się cesarkę, to zaraz po niej macica jakoś oczyszcza się przez piczkinsa i normalnie się ma coś na kształt @ - czy nic się od dołu nie wydostaje?
Nie wiem, co mi dokładnie robili, ale wyjęli łożysko. Teraz mam drugi tydzień coś na kształt intensywnego okresu z powodu obkurczania macicy. Mam nadzieję, że brzuch będzie coraz mniejszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 22:03
-
Bozia3 wrote:mam takie głupie pytanie - z braku doświadczenia...czy jak ma się cesarkę, to zaraz po niej macica jakoś oczyszcza się przez piczkinsa i normalnie się ma coś na kształt @ - czy nic się od dołu nie wydostaje?
oczyszcza sie przez około miesiąc , coś jak okres ale bez skrzepów taka wodnista krewBozia3 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Nie wiem, co mi dokładnie robili, ale wyjęli łożysko. Zakładam, że wyczyścili. Teraz mam drugi tydzień coś na kształt intensywnego okresu.
-
mam taka uwage dla tych po cc które planują kupić pas
mnie sie wszystko ładnie obkurczyło bez pasa
ale jeżeli która sie uprze- uważajcie żeby nie za szybko, wg mnie to zaburza gojenie, nosiłam eksperymentalnie bandaz elastyczny jakies 2tyg po cc i tak dziwnie mi sie zrobiło tak jakby ból ciągniecie w środku trudno to opisaćBozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mam takie głupie pytanie - z braku doświadczenia...czy jak ma się cesarkę, to zaraz po niej macica jakoś oczyszcza się przez piczkinsa i normalnie się ma coś na kształt @ - czy nic się od dołu nie wydostaje?
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bozia, a Ty już zdecydowana na cesarkę?
Zobaczymy ile jutro będzie ważyć - zaczęłam 36 tydzieńsamira, mysza1975, EwaT, moremi, Parka, malgos741, Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to trzymam kciuki
zdaj relację koniecznie po - co i jak....a ja po Tobie
Dopiero co Pusurek, za chwile Gosia, a zaraz potem Bozia...., ale zleciało!
Paszczakinku, głęboko wierzę, ze Ci sie uda. Jak to jest z tym transferem ... Ile masz w sobie zarodków, bo z tego co pisalas, to sporo jajeczek wysiedzialas.
Iwcia, super ze masz dobre wyniki, och te nerwy w ciazy o wszystko, i juz tak zostanie - to zamartwianie sie o dziecko
Bozia3, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwcia i Paszczak oklasky
Właśnie opijam te newsy czerwonym winem
Naprawdę nie mogę złożyć wątku "chujowa pani domu"? Potrzebna mi pomoc w sprzątaniukapturnica, mysza1975, Parka, Sabina, Mega, paszczakin, Simba, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
samira wrote:Parka Paszczak pisała ze jeden zarodek podali
Aaa, ok, dzięki, jakaś taka niekumata jestemalbo to stad ze tyle mnie nie bylo i troche na czasie nie jestem
To znaczy ze zwykle podaja jeden, a blizniaki sa stad, ze ten jeden moze sie jeszcze podzielic?
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Aaa, ok, dzięki, jakaś taka niekumata jestem
albo to stad ze tyle mnie nie było i trochę na czasie nie jestem
To znaczy ze zwykle podają jeden, a bliźniaki są stad, ze ten jeden może się jeszcze podzielić?
Kiedyś widziałam w programie o in vitro ze babeczce podali dwa i jeden z nich się podzielił urodziła trojaczki (bliźnięta jednojajowe czyli dwóch chłopców i dziewczynkę do kompletu z drugiego zarodka),fajnie nie
to tak gwoli przypomnienia
jeśli jedna zapłodniona już komórka (z jednego jajka i jednego plemnika) się podzieli na dwa takie same zestawy komórek to będą jednojajowe czyli identyczne bo będą miały ten sam zestaw genów i zawsze ta sama pleć
jeżeli w owulce wyklują się dwie komórki i obie zostaną zapłodnione ,kazda przez swój plemnior to będą dwujajowe bliźnięta podobne do siebie jak rodzeństwo,(no i pleć może być różna )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 23:00
Parka, malgos741, moremi, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość