35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no cóż.. mi się wydaje co miesiąc, że jestem w ciąży
i tak już 21 cykl .. da się do tego przyzwyczaić
beaa wrote:Macie racje Dziewczyny że trzeba wyluzować ale człowiek tak jakoś się nakręca.W ostatnia ciąże zaszłam w pierwszym cyklu chociaż powtarzałam mężusiowi że na pewno nie będzie tak hop siup .No i nie napalałam się tak bardzo.Mega, kapturnica, Parka, Sabina, moremi, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
Heloł Lejdis
U nas leje tak, ze sie odechciewa czegokolwiek, po pieknej pogodzie w PL jest to przezycie prawie traumatyczne.
Simba, Iwcia wspanialego wyjazdu Wam zycze
A reszcie udanego pobytu tam gdzie saMega, kapturnica, Parka, samira, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
A ja na urlopie, do dziś sama z dziećmi, ale od dziś z mężem (i z dziećmi - to sie nie zmienia).bedzie za jakies 4 godziny, a ja juz nie moge sie doczekac. Jestesmy 13 lat malzenstwem i na co dzien normalka, ale jak sie rozstajemy to straaaaasznie za nim tęsknię (obecnie nie widzimy sie 6 dni)nietstey zostaje z nami do poniedziałku. Przy moich tasiemcowych cyklach (miedzy 31 a 49 dni -takie obserwacje na OF od pazdziernika) to szanse ze te najblizsze dni beda z owulacja sa nikle.
Paszczak - moze glupie pytanie (nie smiejcie sie) - ale czy ta gorna granica 44 lat to z aktualnymi jajeczkami czy z mrozaczkami
sprzed kilku lat?
Beaa - przy 40 to ja jeszcze bylam spoko, szanse naprawde duze. Wiec do dziela i bez czarnych mysli, proszękapturnica, Sabina, ania.g, moremi, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kawa musi być, pogoda do bani... ale mimo wszystko miłego dnia. Mój urlopik powoli dobiega końca niestety, zaczynającym i wyjeżdżającym udanego wypoczynku.
kapturnica, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A my w niedziele 12 rocznice ślubu będziemy obchodzić...
kapturnica, Parka, Sabina, Alis, moremi, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My poswietujemy razem... pakując się do domu i sprzątając chatkę przed wyjazdem... ale wieczorem... kto wie
Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no, coraz lepiej, witki opadaja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 15:14
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Sabina, Mega, Bliska 77, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przykro mi, to nie ja. Mogę założyć wątek "mąż przed 30"?
ja wole starszych ale moze byc rowniez kochanek przed 20 tkaSimba, Bliska 77, ania.g, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moremi, odpowiedz Twoja rzadzi
niemniej ja caly czas czekam na Twoj watek..
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:a moze kochanek po 30tce, albo kochanek po 40 tce....
ja wole starszych ale moze byc rowniez kochanek przed 20 tkaBursztyn, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!