35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cf05a4afc93.jpg
Bursztyn wrote:ale ze co?ze z czym? za ludzmi przeciez nie trafisz
Bursztyn, moremi, Bliska 77, Sabina, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jasne!
albo moze orgazm a maz po 40tce?to moze ja zaloze
albo 'Intymne życie Puchatka w świetle najnowszych badań na Stumilowym Lasem'Mega, Alis, Bursztyn, Reni, Żanet, Bliska 77, Bozia3, kapturnica, Simba, moremi, ania.g, Sabina, malgos741, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Emi, ja nawet nie wchodzę na inne wątki. Dobrze mi jest na tym. Część innych dziewczyn też. Jak masz jakieś pytania to może tutaj napisz jeszcze raz.
ja na pszykład wchodze tylko wtedy kiedy Wojtek jest
A.Simba, moremi, Sabina, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
emi80 wrote:Chciałabym coś napisać. Ja jestem autorką tego nietrafnego wątku - mąż po 40 stce. Fakt,macie rację,trochę było to głupie i nieprzemyślane. Dlatego też ze zrozumieniem poprosiłam admina o jego usuniecie. Mimo wszystko chyba nie jest to powód do żartów i kpin na innych forach. Każda z nas ma inne rozterki i problemy. Nie każda potrafi "wylać" to w odpowiedni sposób. Mnie się nie udało co nie musiało spotkać się z taką krytyka. UWAŻAM że zdarzają się dużo głupsze pytania na wielu forach.I jak tu się włączyć do takiej grupy która zjadła Cie na dzień dobry. Wiem że teraz od Was wszystkich usłysze różne rzeczy,ale mimo wszystko musiałam to napisać. pozdrawiam
nie ma cosie spinacBliska 77, kapturnica, Simba, moremi, Sabina, malgos741, samira, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:rozsmieszylnas troche ten tytul, poniewaz tutaj wielu mezow lub nie-mezow jest po 40 tce a wielu z nich zostalo nawet ojcami
nie ma cosie spinac
niektóre nawet matkami zostały po 40
to jest dopiero sztuka!Bursztyn, Mega, Żanet, Bliska 77, Bozia3, kapturnica, Simba, moremi, Sabina, malgos741, samira, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam , jestem spakowana i na dlugi weekend jade na Rodos
naladowac wyczerpane akumulatorki.Stres mi tak dal sie we znaki, ze energia zeszla ze mnie jak z peknietego balonika. wracam w niedziele, nie piszcie za wiele bo potem znowu epeopeje bede miala do nadrobenia, no chyba ze nadworni kronikarze przygotuja skrot wydarzen forumowych
Iwcia, odpocznij po tych stresachdobrze, że wszystko OK
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość