35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajta spokój, niech każdy zakłada wątki jakie chce, przecież nie ma obowiązku udzielania się w nich.
Dla jednych dany problem jest duży, a dla innych błahy. Wątek starając się po 35+ wcale nie musi dotyczyć tylko kobiet, prawda?
Weźcie też pod uwagę, ze nie każdy chce się "bratać" z osobami, które tworzą już pewną zżytą grupę na forum. A nasz wątek to już jest niestety, ale pomieszanie z poplątaniem i trudno się osobom, które dołączą teraz doszukać jakiś merytorycznych rozmów (one są sporadyczne). Niech więc każdy żyje swoim życiem, tak jak mu wygodnie.Bozia3, kapturnica, Simba, polarmiś, ania.g, Sabina, malgos741, samira, Alis, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uwazam, ze watki dlugo nieuzywane powinny zanikac (admin), to cos podobno jak meski czlonek- dlugo nieuzywany ponoc maleje
zreszta kazdy inny miesien tez, ostatnio obserwuje to zjawisko rowniez w odniesieniu do mozgu
Żanet, kapturnica, Simba, ania.g, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:właśnie ja dlatego tylko na ten wątek i na porodówkę wchodzę
Aguś, ja tożei nawet nie wiem kiedy forum się tak rozrosło, ba, mam wyrzuty sumienia, że zaglądam na najlepsze forum zbyt rzadko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 18:37
Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A my, czyli te co urodziły, to żeśmy się w ten wątek wpierdoliły trochę, mamy spadać?
caffe, Żanet, Bozia3, Mega, Simba, moremi, Sabina, malgos741, mysza1975, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Uwazam, ze watki dlugo nieuzywane powinny zanikac (admin), to cos podobno jak meski czlonek- dlugo nieuzywany ponoc maleje
zreszta kazdy inny miesien tez, ostatnio obserwuje to zjawisko rowniez w odniesieniu do mozgu
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zywa historia
Nie, no qrwa załamałam sięi już nie ważne co dodasz dalej, liczy się ten pierwszy człon zdania...
To teraz powinnam założyć wątek: MENOPAUZA- blaski i cienieBursztyn, Żanet, kapturnica, Simba, ania.g, moremi, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja chcialam zglosic protest na pusurowego focha na forum..
Foch!Żanet, Bursztyn, Bozia3, Simba, moremi, Sabina, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja chcialam zglosic protest na pusurowego focha na forum..
Foch!Żanet, caffe, Bozia3, kapturnica, moremi, Sabina, samira, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie, no qrwa załamałam się
i już nie ważne co dodasz dalej, liczy się ten pierwszy człon zdania...
To teraz powinnam założyć wątek: MENOPAUZA- blaski i cienie
ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tym temacie
mam w dupie menopauze niech sobie idzie gdzie indziejBursztyn, Bozia3, Simba, ania.g, moremi, Sabina, Żanet, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie, no qrwa załamałam się
i już nie ważne co dodasz dalej, liczy się ten pierwszy człon zdania...
caffe wrote:To teraz powinnam założyć wątek: MENOPAUZA- blaski i cienieewentualnie po nastepnym dziecku
caffe, moremi, Sabina, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czlon- to taki duzy czlonek, nie?
A foch: to fachowa obsługa ch.jaKto jeszcze ma zamiar strzelić focha dzisiaj?
Bursztyn, Bozia3, kapturnica, moremi, samira, mysza1975, Parka, Niuta lubią tę wiadomość