35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta
serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek
Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Paszczak, trzymam kciuki za transfer i nie denerwuj się rodzinką. Najwyżej się spóźnicie. Powiecie, że korki albo auto nie chciało ruszyć czy coś tam innego. Nic im się nie stanie, jak trochę poczekają
Simba - bardzo romantyczna historia z transferem na dziesięciolecie
Żanet - mogę cię tylko pocieszyć, że po porodzie przechodzi jak ręką odjął. Prostuję nogi, obciągam palce i nicPiękne uczucie.
Iwcia, kiedy masz gina?
Psurek, co tam u ciebie, że cię nie ma?
Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:31
Sabina, Simba, moremi, Parka, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, ania.g, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
nie fajnie
moremi, Simba, samira, mysza1975, Bursztyn, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta
serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek
My mamy dobra pamięć
Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
nie fajnie
Simba, Parka, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Sabina, Bozia3, Mega, Viv78, paszczakin, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta
Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic
Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...Simba, samira, Reni, mysza1975, Sabina, ania.g, Viv78, Niuta, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".
mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta
Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic
Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...Parka, Reni, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.[/QUOTE]
przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzinSimba, Alis, mysza1975, Sabina, Bozia3, Parka, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak. Sztuk dwie
Ale mnie ominelo, chyba sie cofne do stron sprzed 4 miesiecy (widze na twoim pasku)'. Dzialo sie?
Dobrze sie czujesz ? Wszystko ok?
Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...
samira, mysza1975, Pusurek, Bliska 77, Sabina, Bozia3, ania.g, Parka, Bursztyn, caffe, malgos741, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzin
Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym
Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.Bliska 77, Simba, Bozia3, Mega, Parka, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość