X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu szeroko nogi masz trzymać! a ja kciuki :-)

Mega, Parka, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta :) serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek ;)
    cześć Parka, nie partyzantuj, ujawnij się ;)

Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, trzymam kciuki za transfer i nie denerwuj się rodzinką. Najwyżej się spóźnicie. Powiecie, że korki albo auto nie chciało ruszyć czy coś tam innego. Nic im się nie stanie, jak trochę poczekają :)

Simba - bardzo romantyczna historia z transferem na dziesięciolecie :)

Żanet - mogę cię tylko pocieszyć, że po porodzie przechodzi jak ręką odjął. Prostuję nogi, obciągam palce i nic :) Piękne uczucie.

Iwcia, kiedy masz gina?

Psurek, co tam u ciebie, że cię nie ma?

Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:31

Sabina, Simba, moremi, Parka, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, ania.g, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie

moremi, Simba, samira, mysza1975, Bursztyn, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta :) serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek ;)
    W końcu wlazlas :-) My mamy dobra pamięć ;-)

Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".

Simba, Parka, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Sabina, Bozia3, Mega, Viv78, paszczakin, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta :) Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic :)
    Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...

Simba, samira, Reni, mysza1975, Sabina, ania.g, Viv78, Niuta, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".
    Jestem za :)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta :) Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic :)
    Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...
    Nie ma sprawy - tylko donies usprawiedliwienie do Pani ;)

Parka, Reni, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie ma sprawy - tylko donies usprawiedliwienie do Pani ;)
    A jak Pani potraktuje małe wagary? :)

Reni, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, czy Ty mialas moze IVF? Bo akurat wtedy bylam na wagarach ...

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, czy Ty mialas moze IVF? Bo akurat wtedy bylam na wagarach ...
    Tak. Sztuk dwie :)

Parka, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.[/QUOTE]

przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzin

Simba, Alis, mysza1975, Sabina, Bozia3, Parka, caffe, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, fajnie ze sie zjawilas ;)

Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak. Sztuk dwie :)
    Congratulejszyn ! Aaa, to Paszczak idzie w Twoje ślady ..., zaczynam łapać
    Ale mnie ominelo, chyba sie cofne do stron sprzed 4 miesiecy (widze na twoim pasku)'. Dzialo sie?
    Dobrze sie czujesz ? Wszystko ok?

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie narzekam, dzieki ;)
    Miewam migreny, ostatnio wiazadla polozyly mnie na trzy dni do lozka, ale ogolnie jest ok ;)

Parka, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka fajnie ze wróciłaś ,klasa się ponownie zapełnia ,nawet nowych mamy :D

mysza1975, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie narzekam, dzieki ;)
    Miewam migreny, ostatnio wiazadla polozyly mnie na trzy dni do lozka, ale ogolnie jest ok ;)
    Simba a te bóle brzucha ci przeszły ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...

samira, mysza1975, Pusurek, Bliska 77, Sabina, Bozia3, ania.g, Parka, Bursztyn, caffe, malgos741, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzin

Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym ;)
    Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.

Bliska 77, Simba, Bozia3, Mega, Parka, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 4142 4143 4144 4145 4146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ