Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu szeroko nogi masz trzymać! a ja kciuki :-)

Mega, Parka, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta :) serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek ;)
    cześć Parka, nie partyzantuj, ujawnij się ;)

Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, trzymam kciuki za transfer i nie denerwuj się rodzinką. Najwyżej się spóźnicie. Powiecie, że korki albo auto nie chciało ruszyć czy coś tam innego. Nic im się nie stanie, jak trochę poczekają :)

Simba - bardzo romantyczna historia z transferem na dziesięciolecie :)

Żanet - mogę cię tylko pocieszyć, że po porodzie przechodzi jak ręką odjął. Prostuję nogi, obciągam palce i nic :) Piękne uczucie.

Iwcia, kiedy masz gina?

Psurek, co tam u ciebie, że cię nie ma?

Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:31

nick nieaktualny, Simba, moremi, Parka, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, ania.g, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie

moremi, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, Bursztyn, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie dziewczyny, moze niektore mnie pamietaja. Podczytuje was z partyzanta :) serdeczne gratulacje dla wsYstkich swiezo upieczonych mam. Paszczak, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. U mnie bez zmian, niestety psuję statystykę 42-latek ;)
    W końcu wlazlas :-) My mamy dobra pamięć ;-)

Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze w katalogu 35+ zaczyna się powoli robić pierdolnik..
    tyle czasu był porządek a teraz tworzą się jakieś wątki, które są powielane z ogólnych
    nie fajnie
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".

Simba, Parka, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Viv78, paszczakin, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta :) Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic :)
    Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...

Simba, nick nieaktualny, Reni, mysza1975, nick nieaktualny, ania.g, Viv78, Niuta, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja w związku z tym chciałam napisać, że będę zakładać kolejne wątki "chujowa pani domu - czy mogę zostać matką?", "starsza od męża", "dojezdzajace do pracy", "nie znoszę ciepłej wódki".
    Jestem za :)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Nie pisalam, bo sie smutalam, ze nic z tego. Najpierw zrobilam sobie totalna przerwe od forum, ale potem zaczelam stopniowo wracac, wreszcie znowu czytam was codziennie od jakiegos tygodnia . Po drodze w dodatku stuknelo mi niedawno 43. PrZestalam mierzyc tempke, no skrzydla totalnie opadly. Ale strasznie fajnie sie was czyta :) Ten watek to sa autentyczne historie super dziewczyn, mozna by swietny serial z tego zrobic :)
    Wybaczcie znikniecie, ale mialam taka potrzebe na psyche ...
    Nie ma sprawy - tylko donies usprawiedliwienie do Pani ;)

Parka, Reni, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie ma sprawy - tylko donies usprawiedliwienie do Pani ;)
    A jak Pani potraktuje małe wagary? :)

Reni, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, czy Ty mialas moze IVF? Bo akurat wtedy bylam na wagarach ...

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, czy Ty mialas moze IVF? Bo akurat wtedy bylam na wagarach ...
    Tak. Sztuk dwie :)

Parka, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi się dzisiaj udało wysprzątać mieszkanie, zrobić większość prania i zabieram się teraz za gotowanie jakiegoś obiadu. Czuję, że wreszcie odzyskuję kontrolę nad własnym życiem. Mam cudowne dziecko - spało dziś od 23 do 7:30. Potem była trochę marudna, ale już znów śpi.[/QUOTE]

przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzin

Simba, Alis, mysza1975, nick nieaktualny, Bozia3, Parka, caffe, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, fajnie ze sie zjawilas ;)

Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak. Sztuk dwie :)
    Congratulejszyn ! Aaa, to Paszczak idzie w Twoje ślady ..., zaczynam łapać
    Ale mnie ominelo, chyba sie cofne do stron sprzed 4 miesiecy (widze na twoim pasku)'. Dzialo sie?
    Dobrze sie czujesz ? Wszystko ok?

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie narzekam, dzieki ;)
    Miewam migreny, ostatnio wiazadla polozyly mnie na trzy dni do lozka, ale ogolnie jest ok ;)

Parka, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka fajnie ze wróciłaś ,klasa się ponownie zapełnia ,nawet nowych mamy :D

mysza1975, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie narzekam, dzieki ;)
    Miewam migreny, ostatnio wiazadla polozyly mnie na trzy dni do lozka, ale ogolnie jest ok ;)
    Simba a te bóle brzucha ci przeszły ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem po wizycie. zrobil usg dowcipne i zagladal paluchami. stwierdzil ze lozysko z przodu i ze jest w trakcie ksztaltownia , wiec sa duze szanse ze bakteria jeszcze nie wyklula macek i nie dotarla do dziecka. to bedzie wiadomo na badaniu usg genetycznym po 22 tyg ciazy. przepisal Rovamycyne, skierowal do guru od toxoplasmozy w szpitalu chorob zakaznych i tropikalnych w sopocie no i powtorka badan IgG , IgM i awidnosc. dzis po 15 zajrze w neta czy juz sa wyniki...tymczasem ten guru jest na urlopie do 19 sierpnia wiec mam dopiero wtedy dzwonic i sie umawiac, ale baba z rejestracji powiedziala zeby zadzwonic rano to jeszcze w ten sam dzien bedzie wizyta.humor mam do dupy, bo Alojz jest tak spanikowany ( naczytal sie w necie po wlosku o toxo)i jest paranoja...

nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, Parka, Bursztyn, caffe, malgos741, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przepraszam co dorzucasz do mleka ze tyle spala, bo moja max to okolo 2 godzin

Wczoraj zjadłam drożdżówkę z makiem. Może to po tym ;)
    Ona jeszcze w płodowym mało się wierciła. Może tak jej zostało. Za to jak się obudzi i zje to nie może zasnąć i nam marudzi przez 2-3 godziny.

Bliska 77, Simba, Bozia3, Mega, Parka, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 4142 4143 4144 4145 4146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ