35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie dodalam w temacie winniczkow, że ktoregos dnia maz glosno wyrazal zdumienie ze one jednak nie przywiazuja sie do miejsca:-) gdyby wiedzial o mojej wredocie:-)
Sabina, Reni, MartaDidinio, kapturnica, caffe, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Haha padłam
P.s. Dzień dobry
polarmiś wrote:E tam oryginal, świr. On nie wie ze ja wyp.....te winniczki za plot- tam dzika dzialka jest:-) kwiaty mi zzeraja.kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Co do slimorow u mnie na wale zapieprzaja takie wielkie, że muszę skolowac siodło
Nie wiem jak Wy z Wwy odebralyscie te loty ale jak w czwartek ćwiczyli centralnie nad moją pracą to myślałam przez chwilę, ze może Putin.. Dziwne uczucie, ten hałas, ten dźwięk. Współczuje tym podczas wojny jak były naloty.polarmiś, kapturnica, caffe, Sabina, mysza1975, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam to samo.. strzelam nimi za plot. Ja popadam w zdumienie, ze to takie duże w jeden sezon rośnie... Toz takim winniczkiem zabić można... U nas nawet gmina zorganizowała skup winniczków... Jakos mnie to nie ruszyłopolarmiś wrote:Nie dodalam w temacie winniczkow, że ktoregos dnia maz glosno wyrazal zdumienie ze one jednak nie przywiazuja sie do miejsca:-) gdyby wiedzial o mojej wredocie:-)
Pusurek, kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:a... i mi te kloce wchodzą na rolety... Juz mi się raz jedna zaciela bo się skubany wkręcił po złości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:01
kapturnica, caffe, mysza1975, Simba, MartaDidinio, Niuta lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Ja mam to samo.. strzelam nimi za plot. Ja popadam w zdumienie, ze to takie duże w jeden sezon rośnie... Toz takim winniczkiem zabić można... U nas nawet gmina zorganizowała skup winniczków... Jakos mnie to nie ruszyłoMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł kobity,ja wróciłam z wakacji i zdycham dosłownie..było tak fajnie,czułam się cudnie aż tu jakby ktoś mnie w pysk trzasnął..od wczoraj słabo,ból brzucha,od dzisiaj jeszcze gorzej,siódme poty,ścisk cycek i brzucha... stawiam że to ciota nadchodzi....
Nadrobie czytanie i wracam .......ania.g, mysza1975, Mega, Simba, malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:To swiadczy o ilosci a nie o jakosci jajek. Na pocieszenie.
Ja przy o,o19 zaszlam w ciaze choc poronilam. To nie pocieszenie.
A jak sie miewaja inne hormonki?
W styczniu były w normie, w kolejnym cyklu zamierzam powtórzyć badania.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie laseczki jestem w trakcie nadrabiania zaległości bo jestem nad morzem i nie ma tu neta tylko trochę z komórki lecę. Ale chciałam się przywitać jak wrócę 20 to będę miała niezłą lekturę
Parka, mysza1975, peppapig, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim..Ponadrabiam co pisalyscie i zabieram sie za generalne porzadki..Malz juz wyjechal , az do listopada
Ehhhh trzeba sie jakos pogodzic z tym...Paszczaczku jak tam sie czujesz ??Kciuki nadal zacisniete za ciebie.
Urlopowiczkom zycze udanego wypoczynku..A swiezo upiecoznym mamusia duzo sil i cierpliwosci......Parka, mysza1975, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:I tak do konca .... Na szczescie mam jeszcze 2 tygodnie wolnego od zmartwien wszelakich. W prace zaangazawona jestem po uszy. Do endokrynologa ide 25 wrzesnia ale ogolnie z dnia na dzien obojetnieje na staranka.
Dzień dobry, nadrabiam wczorajsze czytanie. M przyjechał i trza mu poświecic troche czasu, zeby sie poczuł dopieszczony.
Polarmisiu, ja tak od 3 lat raz obojętnieję, raz sie napalam i tak w kółko.... Mam wrazenie, ze sama nie wiem czego chce, tzn chce, ale po paru bezowocnych cyklach odechciewa mi sie
polarmiś, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ania niezły hardcore! Sami zastanawialiśmy się nad krwią pępowinową jak Mała miała się urodzić, ale daliśmy spokoj. 1/3 krwi dziecka, masakra!
Mój syn miał pobraną krew pępowinową, 11 lat temu i do dzisiaj jest przechowywana . w sumie, to odpukać, aby nie było rozterek, czy mozna ja do czegos uzyc.
Zaskoczyl mnie fragment w poscie ani.g, ze to pobranie krwi pepowinowej moze powodowac choroby, do ktorych to pobranie zostAlo wykonane. O co tu chodzi?
-
Bozia3 wrote:aa - dopytałam jeszcze ginki o ten moment podania znieczulenia w kręgosłup - bo pamiętam 12 lat temu, że musiałam mieć już spore rozwarcie i mocno rozkręcony poród, żeby je dostać - a u Pusurka to poszło równo z oksytocyną od razu na początku....
No więc w PL nic się nie zmieniło - nie dają od razu - tylko czekają do rozkręcenia akcji i dopiero wtedy walą igłę w kręgosłup. Jednoczesne podanie oksytocyny i znieczulenia mogłoby w ogóle ten poród zahamować...
Więc co kraj to obyczaj...
Chyba, ze ma sie szczescie- rodzilam corke ze znajoma polozna i jak mialam 3 cm rozwarcie to sie mnie pyta: "anastezjolodzy musza zaraz jechac znieczulac kogos do cesarki, jak znieczulenie to albo teraz albo wcale" . Wybralam opcje
"teraz " i jakos porod sie nie zatrzymal, a rodzilam bez bolu i bylo super (poprzednio przy porodzie syna nacierpialam sie, bo podali znieczulenie pozno - wybieram opcje z porodu corki
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Mój syn miał pobraną krew pępowinową, 11 lat temu i do dzisiaj jest przechowywana . w sumie, to odpukać, aby nie było rozterek, czy mozna ja do czegos uzyc.
Zaskoczyl mnie fragment w poscie ani.g, ze to pobranie krwi pepowinowej moze powodowac choroby, do ktorych to pobranie zostAlo wykonane. O co tu chodzi?mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
Simba, jakie upały, gdzieDzisiaj poczułam jesień w powietrzu...
Wczoraj po ok godzinnym spacerze miałam taki nacisk na szyjkę i nie tyle ból co dyskomfort że już myślałam że coś jest nie halo. Po nocy wszystko się uspokoiło.
mysza1975, Parka, peppapig, Simba, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4