35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Rano myślałam, że urodzę. Obudził mnie okropny ból podbrzusza. Budzę mojego M i mówię, że nie wiem co się dzieje, więc wyskoczył z łóżka, ubiera się i leci odpalać samochód. Ja do łazienki i okazało się, że to na szczęście tylko jelita i biegunka. No i teraz siedzę w domu i latam na kibel.peppapig, ania.g, samira, Parka, caffe, malgos741, Bliska 77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Chyba, ze ma sie szczescie- rodzilam corke ze znajoma polozna i jak mialam 3 cm rozwarcie to sie mnie pyta: "anastezjolodzy musza zaraz jechac znieczulac kogos do cesarki, jak znieczulenie to albo teraz albo wcale" . Wybralam opcje
"teraz " i jakos porod sie nie zatrzymal, a rodzilam bez bolu i bylo super (poprzednio przy porodzie syna nacierpialam sie, bo podali znieczulenie pozno - wybieram opcje z porodu corkipeppapig, mysza1975, Parka, malgos741, Sabina, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry.
Rano myślałam, że urodzę. Obudził mnie okropny ból podbrzusza. Budzę mojego M i mówię, że nie wiem co się dzieje, więc wyskoczył z łóżka, ubiera się i leci odpalać samochód. Ja do łazienki i okazało się, że to na szczęście tylko jelita i biegunka. No i teraz siedzę w domu i latam na kibel.Zaciskaj nogi, bo jeszcze co najmniej kilka tygodni trzeba wytrzymać..)
peppapig, mysza1975, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja juz w polszy. Gdzie są te upały się pytam?
Miłego dnia, kłamczuchy.peppapig, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jakiego ja stresa przechodzę...nie mierzyłam temp w tym cyklu nie wiem kiedy była owulka ale prawdopodobnie od 14-17 jeśli była...
Teraz właśnie od paru dni mnie morduje,bóle pleców jajnika słabości... dwa dni plamienia i nic... zrobiłam test po minucie nic nie było to poszłam sobie... wracam za 10 minut a tak kreska cieniuteňka druga testowa ale przy niej jakaś plamka różowa.. no do jutra to jajo zniosę !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:58
ania.g, mysza1975, MartaDidinio, samira, Parka, caffe, kapturnica, Simba, malgos741, Bliska 77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny jakiego ja stresa przechodzę...nie mierzyłam temp w tym cyklu nie wiem kiedy była owulka ale prawdopodobnie od 14-17 jeśli była...
Teraz właśnie od paru dni mnie morduje,bóle pleców jajnika słabości... dwa dni plamienia i nic... zrobiłam test po minucie nic nie było to poszłam sobie... wracam za 10 minut a tak kreska cieniuteňka druga testowa ale przy niej jakaś plamka różowa.. no do jutra to jajo zniosę !!!!peppapig, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJutrp powtórze test sikany, bety w mojej dziurze nie zrobie w niedziele a do poniedziałku jeśli ma byc @ to będzie pewnie.. pozostało czekać może wezme tylko luteine... co może mi cykl wydłużyć ale to dla dobra ewentualnej fasolki
mysza1975, malgos741, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppa ja bym poszła do apteki czy marketu i kupiła ze 2 testy. Są takie czułe bardziej i posikaj jeszcze dziś....lub jutro rano...jak nie będzie kresek - to się uspokoisz - bo na teście nie powinno być plamek - może wadliwy test - żebyś się nie przypaliła za bardzo....no a jak wyjdzie cień cienia na innym to bym się już cieszyła..
peppapig, mysza1975, caffe, kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry.
Rano myślałam, że urodzę. Obudził mnie okropny ból podbrzusza. Budzę mojego M i mówię, że nie wiem co się dzieje, więc wyskoczył z łóżka, ubiera się i leci odpalać samochód. Ja do łazienki i okazało się, że to na szczęście tylko jelita i biegunka. No i teraz siedzę w domu i latam na kibel.mysza1975, peppapig, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
peppapig wrote:Cześć dziewczyny jakiego ja stresa przechodzę...nie mierzyłam temp w tym cyklu nie wiem kiedy była owulka ale prawdopodobnie od 14-17 jeśli była...
Teraz właśnie od paru dni mnie morduje,bóle pleców jajnika słabości... dwa dni plamienia i nic... zrobiłam test po minucie nic nie było to poszłam sobie... wracam za 10 minut a tak kreska cieniuteňka druga testowa ale przy niej jakaś plamka różowa.. no do jutra to jajo zniosę !!!!mysza1975, samira, peppapig lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mysza, miarkuj się mamy jeszcze dwa miesiące
O tym pomyślałam, jak poczułam ten ból, że co najmniej do koca września muszę pociągnąć. Ty to przynajmniej gotowa jesteś. A my? Trochę dziedzicznych ciuszków tylko mamy.peppapig, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:O tym pomyślałam, jak poczułam ten ból, że co najmniej do koca września muszę pociągnąć. Ty to przynajmniej gotowa jesteś. A my? Trochę dziedzicznych ciuszków tylko mamy.
mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyEllo! Z pola bitwy:
1. Bilirubina spada, aczkolwiek powoli. Kolejne badanie w poniedzialek.
2. W spadku ma pomoc mleko me, wiec poje dzieciura co 2- 3 godziny. Laktator juz mam do cyckow przyrosniety.
3. Dzis przespalam 2 razy po 2 godziny w nocy, wiec jest zajebiscie! Czuje sie jak skowronek na wiosne, wiec posprzatalam w domu, zrobilam zakupy, pobieglam na spacer z wozkiem, ugotowalam obiad.
4. Gaciory Canpol sa faktycznie rozne - dzis odpakowalam nowa paczke, w ktorej byly 2 rozne - hipy i szorty. Stringow nie bylo w zadnej.
5. Dopiero dzis doszlam do tego, ze moge ogolic bobra! Prawie juz nie mam brzucha, jak wciagne powietrze, to jest zupelnie plaski. Jak na 9 dobe po porodzie, to mysle, ze git. I mowicie, co chcecie, dla mnie to zasluga Chodakowskiej.
6. Seksu mi sie chce, chlopu jeszcze bardziej, ale jak to robic, kiedy piczkins nieczynny do odwolania, a cycki sponiewierane.
7. Dopadl mnie niestety baby blues. Becze o byle co...
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 15:54
MartaDidinio, kapturnica, samira, ania.g, Parka, mama78, malgos741, mysza1975, Bliska 77, Sabina, Mega, moremi, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Peppapig zaciskam mocno kciuki na dwie kreseczki.
Pusurek mleczko dobre na wszystko, niech synuś zdrowieje, ale energię to ty masz.
Iness tęsknimy wszystkie tu za Tobą.
A ja dziś od siódmej do 15 tej w robocie,ale waliłam dziś takie fryzury że ho ho.A teraz na weselu do 4tej rano, jutro będę odsypiać do 15tej.
Pochwalę się wam cichutko ale sama wymieniłam kran w wannie ale jestem z siebie dumna
mama78, Simba, Pusurek, Sabina, ania.g, caffe, samira, peppapig, Mega, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pepa trzymam kciuki za jutrzejszy dzien!!!!!
Pusurku, nie martw sie, ja juz mam za soba placz chociaz pewnie wroci.... z tym seksem to tak jest niestety w naszym przypadku jego brak odbija sie na innych obszarach naszego zycia oczywiscie niegatywnie...
a ja nie wiem co jest grane , bo myslalam ze polog mi sie skonczyl, dwa dni suchosci a dzis, sama nie jestem pewna czy to nie miesiaczka....Pusurek, Simba, Sabina, caffe, malgos741, peppapig, ania.g, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Jestesmy na Dolnym Slasku, w Swieradowie i akurat pod oknem trwa koncert Zlote Przeboje, takze super, bo leze w lozku i jestem na koncercie. Przez te cholerne hormony, nie moglam zjesc kolacji, bo zaczela spiewac Urszula - za ktora nota bene specjalnie nie przepadam - ale jak jej sluchalam, to sie tak wzruszylam (fuck, fuck, fuck), ze nie moglam przelknac kanapki...M sie ze mnie smial, a ja sie smialam i plakalam jednoczesnieUwaga - zaraz Kombii - ide po chusteczki.
Bliska 77, Pusurek, Sabina, caffe, malgos741, samira, mama78, EwaT, peppapig, Mega, moremi, ania.g, Reni, polarmiś, Żanet, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hej laski
Jestesmy na Dolnym Slasku, w Swieradowie i akurat pod oknem trwa koncert Zlote Przeboje, takze super, bo leze w lozku i jestem na koncercie. Przez te cholerne hormony, nie moglam zjesc kolacji, bo zaczela spiewac Urszula - za ktora nota bene specjalnie nie przepadam - ale jak jej sluchalam, to sie tak wzruszylam (fuck, fuck, fuck), ze nie moglam przelknac kanapki...M sie ze mnie smial, a ja sie smialam i plakalam jednoczesnieUwaga - zaraz Kombii - ide po chusteczki.
Simba, samira, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość