35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A z ta zoltaczka, to tez jakies sciemy. Corka wcale nie miala, powiedzieli mi, ze byc moze dlatego, ze byla duza ( 3800 ) i dobrze jadla. Sasiadka urodzila 4 dni po mnie wielka dziewczynke ( 4490 ) i mala tez jest zolta jak Chinczyk, z tym ze wartosci bilirubiny ma nizsze niz Adamek. Bez pol litra nie rozbierjosz.
Pusurek, Simba, moremi, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:po naszej bylo widac, zarowno jednej jak i drugiej a moj brat mowil ze fajna karnacje maja
Teraz też ma fajną, ciemną karnację i ciemne gęściarne włosy. A maluch będzie chyba blondynkiem
Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mow kiedy bedzie Bajm, to sobie porycze tez.
M tu probuje ogladac Angielska Robote, ale TV nie slychac, wiec mu na biezaco robie podklad dzwiekowy. Okazuje sie, ze to komediamoremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mojemu wyjęłam dzisiaj tę wkładkę z fotelika samochodowego (ta co podtrzymuje główkę, usztywnia plecy i powoduje, że dziecko jest bardziej w pozycji leżącej)bo się już nie mieścił i nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz bardziej tyłeczek spiera jak do siedzenia, a to nie jest wskazane dla takiego malucha. No ale co mam zrobić?
-
caffe wrote:
Córka mojej mamy koleżanki mówiła do niej tak: mamo, dobra, pójdę już spać, ale mi nie śpiewaj...
Czuje, ze u nas bedzie podobnie. Na szczescie M bardzo ladnie spiewa i zna ladne kolysanki rosyjskiemalgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja też śpiewać nie umiem, a pamiętacie utwór Kołysanka?
mysza1975 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej. Mam tym razem zapalenie mięśnia z prawej strony szyi. Niech ktoś mnie dobije ;(
Teściowie jutro jadą do siebie i już się nie mogę doczekać. Jak widzę sporo natrzaskałyście stron, a z komórki to ciężko nadrobić. Wieczorem będę miała laptopa tylko dla siebie
Mega, Simba, ania.g, Parka, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pepa trzymam mocno kciuki, zdaj jutro egzamin na 6.
Simba co za powitanie, no no, sama pobawilabym sie na takiej imprezce. Kumpel od maja obiecuje impreze na 40 urodziny i jakoś nic... a potanczylabym, oj potanczyla
Aga ja przy córce pierwsza miesiączkę po porodzie też dostałam szybciutko mimo ze karmiłam tylko piersią wiec wszystko jest możliwe.
Miłej nocki dziewczynki, bawcie sie dobrze, ja zamierzamSimba, ania.g, Bliska 77, samira, Sabina, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hej. Mam tym razem zapalenie mięśnia z prawej strony szyi. Niech ktoś mnie dobije ;(
Teściowie jutro jadą do siebie i już się nie mogę doczekać. Jak widzę sporo natrzaskałyście stron, a z komórki to ciężko nadrobić. Wieczorem będę miała laptopa tylko dla siebie -
Moremi, współczuję.
Ja nie wiem jak jest z tą żółtaczką. Starsza urodzona 4420, donoszona i miała żółtaczkę. Leżała pod lampami w szpitalu. Młodsza 2810 i wcześniak z 35 tyg i zero żółtaczki. Od czego to zależy ? Ciekawe co będzie teraz.Pusurek, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4