35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Pepa trzymam kciuki za jutrzejszy dzien!!!!!
Pusurku, nie martw sie, ja juz mam za soba placz chociaz pewnie wroci.... z tym seksem to tak jest niestety w naszym przypadku jego brak odbija sie na innych obszarach naszego zycia oczywiscie niegatywnie...
a ja nie wiem co jest grane , bo myslalam ze polog mi sie skonczyl, dwa dni suchosci a dzis, sama nie jestem pewna czy to nie miesiaczka....Bliska 77, peppapig, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ale masz fajne klimaty, jedyne w swoim rodzaju i niezastapione
Nawet potanczylismy w pokoju
No i twixy pierwszy raz w Polsce!
Pusurek, caffe, Bliska 77, malgos741, samira, mama78, Sabina, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Hej laski
Jestesmy na Dolnym Slasku, w Swieradowie i akurat pod oknem trwa koncert Zlote Przeboje, takze super, bo leze w lozku i jestem na koncercie. Przez te cholerne hormony, nie moglam zjesc kolacji, bo zaczela spiewac Urszula - za ktora nota bene specjalnie nie przepadam - ale jak jej sluchalam, to sie tak wzruszylam (fuck, fuck, fuck), ze nie moglam przelknac kanapki...M sie ze mnie smial, a ja sie smialam i plakalam jednoczesnieUwaga - zaraz Kombii - ide po chusteczki.
Baw sie dobrze!
Simba, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Juz miesiaczka? Dzizas, nie za wczesnie? Ja mam nadzieje, ze moja przyjdzie za rok, dosc juz mam podpasek w gaciach.
Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Pusurek, Twój synek jest przesłodki
Dobrze, ze bilirubina spada, moze juz po żoltaczce bedzie za chwilę
Tyle w malego wciskam mleka, ze ta cholerna zoltaczka musi pojsc won wkrotce.
Bliska 77, malgos741, Simba, moremi, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziekuje.
Tyle w malego wciskam mleka, ze ta cholerna zoltaczka musi pojsc won wkrotce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 21:26
Simba, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba ale masz fajnie zabawa w domu i do tego na żywo
Simba, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a u nas za to Bałkanica na weselu
Simba, paszczakin, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Simba ale masz fajnie zabawa w domu i do tego na żywo
Teraz caly ten tlum czeka na pewno az wyjde na balkon i ich pozdrowie. Ale nie chce mi sie...sorry...Bliska 77, samira, caffe, mama78, Mega, moremi, Żanet, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:"W naszych sercach pozostanie zawsze slad" bu hu huu buuu huuuu huuu
Mam tak rozcienczony umysl, ze caly czas mi sie wydaje, ze zaraz przyjda sasiedzi i kaza nam sciszyc muzykeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 21:34
Simba, caffe, promoszka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:pojdzie w cholere, zobaczysz i to bardzo szybko, mojej juz praktycznie wszystko zeszlo, przy cyckowym karmieniu schodzi do 6 tygodni od dolu w gore
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Naprawde, ja znam polska goscinnosc, ale jeszcze nikt na moj przyjazd nie organizowal koncertu pod moim oknem!!!
Teraz caly ten tlum czeka na pewno az wyjde na balkon i ich pozdrowie. Ale nie chce mi sie...sorry...Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA z ta zoltaczka, to tez jakies sciemy. Corka wcale nie miala, powiedzieli mi, ze byc moze dlatego, ze byla duza ( 3800 ) i dobrze jadla. Sasiadka urodzila 4 dni po mnie wielka dziewczynke ( 4490 ) i mala tez jest zolta jak Chinczyk, z tym ze wartosci bilirubiny ma nizsze niz Adamek. Bez pol litra nie rozbierjosz.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój mały w skali "żółtaczkowej" tej do 12 miał 4 i potem 3, także chyba mało i w ogóle wg mego wzroku nie był żółtkiem
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość