35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki Mega za info, wlasnie tak sie zdarza, zobaczymy czy sie rozkreci ta malpa niemalpa
Caffe, tez bym sie zastanawala z tym fotelikiem ale skork sie nie miescil to tez bez sensu na sile "upychac", rowniez niewskazane
spokojnej nocy dziewczynyMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek!
A ja spiewam ( bo ladnie spiewam), ale dzieciom podobno wcale nie przeszkadza, ze sie np. falszuje. Simbo, spiewaj zatem.
U nas leci repertuar kolysanel klasycznych + piosenki z Akademii Pana Kleksa.Adamkowi najbardziej podoba sie Ksiezyc raz odwiedzil staw.
Dzis w nocnym szale sciagania mleka zapedzilam sie troche ( mialam maly zastoj i chcialam go sciagnac ) i zaczelam sciagac krew. Przy corce mialam tak nie raz, kiedy zle chwycila, ale zeby sie zalatwic laktatorem? Teraz siedze w salonie z golym cyckiem na wierzchu jak jakas amazonka i mam nadzieje, ze do kolejnego karmienia sie troche podgoi.
Milego dnia!ania.g, Bliska 77, Simba, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
O matko jedyna Pusur, współczuję takiej akcji z cyckiem.
Peppa, melduj!
Dieta bez cukru i innych świństw przynosi efekt. Odkąd na niej jestem spadł mi kilogram i od wagi sprzed ciąży mam 9 na plusie i tak stoi w miejscu od ok dwóch tygodni.Pusurek, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnywitajcie laski
miłej niedzieli
Pepa czekamy na plusa
Pusurku zapunktowałaś u mojego G tym jak napisałaś ze dzieciom nie przeszkadza ze się fałszuje ,przeczytałam mu to zdanie i powiedział ze jak będzie dzidzia to będzie śpiewał a mnie już uszy bolą hehe
a i współczuje akcji z cycem
Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
dochodze do siebie po piatkowej imprezie. Az wstyd sie przyznac ile wypilam wiec spuszcze na to zaslone milczenie zeby nie gorszyc.
Widze, ze czekamy na odpalenie testu, Pepa dawaj!
Pusur, wspolczuje bardzo cyckowej sprawy, mam nadzieje ze szybko wroci do formy
Aga, jak sie czujesz?
U mnie ze spiewem jak u Simby, pogoda sie psuje...to moze przeze mnie te deszcze...?ania.g, Pusurek, EwaT, Mega, Bliska 77, Simba, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, czy ktoś wie co u Peppy? Moze w niedzielę trudniej jej znalezc sklep z testami?
Do dzis pamietam ten bol cyckow na poczatku karmienia. Az gwiazdy widzialam jak synek zlapal piers za plytko. I niestety, karmienie dwojeczki kazde po prawie 2 lata przynioslo skutek w postaci wiszacych skarpet zamiast cyckow. Mam nadzieje ze dzieciaki przynajmniej na tym skorzystalyMega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:I niestety, karmienie dwojeczki kazde po prawie 2 lata przynioslo skutek w postaci wiszacych skarpet zamiast cyckow.
Ale po co az 2 lata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:25
Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o Jezu!
Ale po co az 2 lata?
Bo sie male odstawic nie chcialya jak juz dziecko zalapie karmienie, to dla matki jest duzo wygodniej. Oczywiscie inne jedzonko kiedy trzeba tez bylo wprowadzane, ale popijanie z piersi na dlugo im pozostalo. To bylo tez na pocieszenie,np. po upadkach i innych tragediach, łagodziło ból, no i uodparniało.
Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Bo sie male odstawic nie chcialy
a jak juz dziecko zalapie karmienie, to dla matki jest duzo wygodniej. Oczywiscie inne jedzonko kiedy trzeba tez bylo wprowadzane, ale popijanie z piersi na dlugo im pozostalo. To bylo tez na pocieszenie,np. po upadkach i innych tragediach, łagodziło ból, no i uodparniało.
moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry
dochodze do siebie po piatkowej imprezie. Az wstyd sie przyznac ile wypilam wiec spuszcze na to zaslone milczenie zeby nie gorszyc.
Pusur, wspolczuje bardzo cyckowej sprawy, mam nadzieje ze szybko wroci do formyZimne piwko z sokiem chodzi za mna. I Pronce Polo, ktorych na chacie pelno, a ja nie moge.
Bursztyn, moremi, Mega, Bliska 77, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka, ja tez karmilam dlugo, ponad rok i 10 miesiecy. I bylo super. Teraz tez myslalam, ze bedzie tak easy, ale jak mlody nie zalapie, ze cycki sa fajniejsze niz butla, to drastycznie skrocimy ten czas.
Parka, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Parka, ja tez karmilam dlugo, ponad rok i 10 miesiecy. I bylo super. Teraz tez myslalam, ze bedzie tak easy, ale jak mlody nie zalapie, ze cycki sa fajniejsze niz butla, to drastycznie skrocimy ten czas.
On jeszcze jest bardzo malutki, a poczatki chyba zawsze sa trudne. Byle by je przetrwac i starac sie nie dokarmiac butla, bo z butli mu latwiej leci, wiec moze sie maly rozleniwic (a wiadomo, jak to z chlopami jestPusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ktos nie pije, by mogl pic ktos, jak mowi poeta. Nastepnym razem walnij browara, za te, co nie moga.
Zimne piwko z sokiem chodzi za mna. I Pronce Polo, ktorych na chacie pelno, a ja nie moge.
moremi, EwaT, Mega, Bliska 77, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:On jeszcze jest bardzo malutki, a poczatki chyba zawsze sa trudne. Byle by je przetrwac i starac sie nie dokarmiac butla, bo z butli mu latwiej leci, wiec moze sie maly rozleniwic (a wiadomo, jak to z chlopami jest
Cycka tez bierze, ale raczej do pociumkania na noc. Ale jestem zawzieta i nie odpuszcze, odkarmimy go troche i wywalamy butle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 13:01
moremi, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Dziewuszki!
Pusurek, ja tez na butli wyladowalam, ale dlatego,z e do pracy musialam wrocic...Maly nie mial problemu z cycem i butla na zmiane... Jak byl cyc, to cyc, a jak butla to tez nie gardzil i odwrotnie....Starszego karmilam 1,5 roku, ale potem cycki poszly pod noz- mialam klasyczne skarpety z piaskiem...Po ostatniej ciazy jest ok, chociaz po plastyce ciaza niewskazana, ale wygladaja ladnie...Pusurek wrote:NO niestety, lecimy z butli, ale Avent, ich smoczki sa naprawde podobne do cycka. Nie dalabym rady karmic go z kubeczka co 3 godz, bo on pije 80 ml, co trwaloby wieki.
Cycka tez bierze, ale raczej do pociumkania na noc. Ale jestem zawzieta i nie odpuszcze, odkarmimy go troche i wywalamy butle.Pusurek, moremi, Parka, mysza1975, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość