35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny...melduje że minus...
Co więcej pisać...na pierwszym teście jest kreska na dwóch innych nie...
Eh... wygrzebałam zdjęcie mojego Franka...i beczałam po kątach...dziękuję że pamietałyście...
Dalej wszystko mnie pobolewa,nie ma plamienia...poczekamy do terminu @peppapig, Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Peppa nie poddawaj sie, nie trać wiary i nie rozpamiętuj... Przytulam
będzie dobrze, dasz rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:28
peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Smarowałaś je czymś?
Jakies balsamy, na pewno Mustella, ale ona byla zawsze droga, wiec rozne jakies inne. A to bylo 13 lat temu i ciut mniejszy wybor.
Teraz mam Ziaja Mamma mia i to co nie zuzylam podczas ciazy.peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak, ja mam swira na punkcie smarowania.
Jakies balsamy, na pewno Mustella, ale ona byla zawsze droga, wiec rozne jakies inne. A to bylo 13 lat temu i ciut mniejszy wybor.
Teraz mam Ziaja Mamma mia i to co nie zuzylam podczas ciazy.
myslisz że ziaja zaradzi na skarpetoze? cholera jasna psiakrewpeppapig, Sabina, mysza1975, Simba, Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale cisza
Bursztyn jak tam kacor? czym leczysz?
nigdy wiecej takiego szalenstwaEwaT, mysza1975, Simba, kapturnica, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Peppa, przykro mi
Ale tak sobie pomyslalam, ze jesli bedziesz Franka trzymac w avatarze, to nie pozwalasz mu w jakis sposob "let go" - tak jak masz w podpisie. On bedzie zawsze w niebie, ale pozwol przyjsc komus kto moze czeka na toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 22:40
peppapig, Mega, Simba, ania.g, Bozia3, Bliska 77, EwaT, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myslisz że ziaja zaradzi na skarpetoze? cholera jasna psiakrew
Pusur mi też pojawiło się dwukrotnie coś a'la okres podczas karmienia, jedno zaraz po pologu i byłam tym zaskoczona. Potem byłam u gin i ona powiedziała że to nie@ , ze takie plamieniaa czy lekkie krwawienie,to normlna rzecz, gdy się karmi. Może zdarzać się kilka razy. Ja zaczęłam miesiaczkiwac 9 msc po porodzie.
Idę spać. O 4 pobudkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 23:17
Bliska 77, Żanet, Pusurek, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Peppa, przykro mi
Ale tak sobie pomyslalam, ze jesli bedziesz Franka trzymac w avatarze, to nie pozwalasz mu w jakis sposob "let go" - tak jak masz w podpisie. On bedzie zawsze w niebie, ale pozwol przyjsc komus kto moze czeka na to
Jutro ostatni dzień abonamentu, wyjeżdżam znowu mnie nie będzie...ale wrócę...do zobaczeniamysza1975, Mega, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
Jakie szczęście, że był weekend bo nie miałam dużo do nadrabiania.
Wreszcie pogoda dla mnie - słonecznie, ale nie bardzo gorąco. Wybraliśmy sie z moim M na wycieczke do Groty Łokietka i pochodzic trochę po Ojcowskim Parku Narodowym. Dotleniłam się za wszystkie czasy. Będę spać jak dziecko.
Dobranoc!kapturnica, Sabina, Bliska 77, Żanet, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Dwa dni i urlop! Dziś zawiozlam mocz Małej do badania, bo w środę wizyta u nefrologa. Offkors jestem.już obesrana że strachu co wyjdzie
Moi goście prawie się rozjechali, dziś wyjeżdża najmłodszy brat, a do końca wakacji zostaje tylko mój chrzesniak z czego przeszczesliwa jest moja córka, bo się uwielbiająchoć Miłosz to stary byk, ma już 9 lat
Renek bielizna korygujaca ti prawdziwy przyjaciel kobiety, zaraz po diamentachReni, Mega, caffe, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
ale aż tak cudnie?
biedne te chuopy
widzą laskę cycki stoją tyłek fajoski
rozpkaowują ją a tam push up i gacie korygujące hahah
a są jeszcze gatki z wkładkami silikonowymi żeby powiększyć pośladki
czujesz to?Sabina wrote:
Renek bielizna korygujaca ti prawdziwy przyjaciel kobiety, zaraz po diamentachSabina, Mega, Bliska 77, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
oby rozeszło się po kościachSabina wrote:Cześć laski
Dwa dni i urlop! Dziś zawiozlam mocz Małej do badania, bo w środę wizyta u nefrologa. Offkors jestem.już obesrana że strachu co wyjdzieSabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/079cc53aee2b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc60278340f1.jpg
paszczakin wrote:Reni a co to za cudne obciskacze takie magiczne? Zalinkowala bys..
Sabinka, ja tez trzymam kciuki za mala!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 09:52