X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak ale nikt Ci w pracy czy na przyjęciu nie karze się rozbierać ;-)

w pracy czy na przyjęciu nie uprawiam seksu ;)
    ta bielizna wbraew pozorom wcale nie modeluje ciała moim zdaniem, to tak jakby ktoś do worka nalał tłuszczu i zawiązał, majtki spłaszczją tyłek , co z tego że wydaje sie mniejszy? nie znaczy że jest bardziej seksy, dupa nie musi być mała tutaj chodzi o kształt, co z tego że majciory spłaszczą brzuch kiedy nadmiar tłuszczu wyjdzie na ramionach i nogach? ogólnie moim zdaniem nie chodzi o rozmiar tylko jakość ciała

moremi lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewa,ale co takiego sie stalo? Rozstepownie masz, zgadza sie? Zostalo ci jedynie moze (?) troche schudnac, ale chyba niewiele, moze troche zwyklej gimnastyki i tyle.

mięśnie sa oklapnięte i to mocno co odbija sie na kształcie i ogólnie sylwetce, plus stawy szwankują...starość nie radość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mięśnie sa oklapnięte i to mocno co odbija sie na kształcie i ogólnie sylwetce, plus stawy szwankują...starość nie radość
    Na stawy musisz koniecznie coś brać, bo to typowy objaw niedoborów po ciąży.

EwaT lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać, że nie miałaś styczności z tą bielizną..
    rzeczywistość ma się nijak do tego co piszesz..
    a jak ktoś ma płaski tyłek to może i dalej będzie mieć..
    i nikt nie karze tego nosić na co dzień.. chociaż kto zabroni
    p.s. majtki zakładami pod spód swoje, bo to jest halka..
    EwaT wrote:
    w pracy czy na przyjęciu nie uprawiam seksu ;)
    ta bielizna wbraew pozorom wcale nie modeluje ciała moim zdaniem, to tak jakby ktoś do worka nalał tłuszczu i zawiązał, majtki spłaszczją tyłek , co z tego że wydaje sie mniejszy? nie znaczy że jest bardziej seksy, dupa nie musi być mała tutaj chodzi o kształt, co z tego że majciory spłaszczą brzuch kiedy nadmiar tłuszczu wyjdzie na ramionach i nogach? ogólnie moim zdaniem nie chodzi o rozmiar tylko jakość ciała

EwaT lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widać, że nie miałaś styczności z tą bielizną..
    rzeczywistość ma się nijak do tego co piszesz..
    a jak ktoś ma płaski tyłek to może i dalej będzie mieć..
    i nikt nie karze tego nosić na co dzień.. chociaż kto zabroni
    p.s. majtki zakładami pod spód swoje, bo to jest halka..

ależ Reni
    ja ci nie każe tego nie nosić, noś na zdrowie
    to tylko moja opinia, wg mnie to jak makijaż na zaniedbaną cerę

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż..
    podtrzymuję swoje zdanie..
    nie każda ma idealną sylwetkę i nie zawsze jest to przez zaniedbanie
    ja nie uważam, żebym była gruba, bo nie jestem .. ale na super imprezę taką jak ślub mojej siostry zamierzam wyglądać jeszcze bardziej super niż na codzień.. nieskazitelnie ;-) hahah
    haleczka strzał w dziesiątkę i te cycki...
    EwaT wrote:
    ależ Reni
    ja ci nie każe tego nie nosić, noś na zdrowie
    to tylko moja opinia, wg mnie to jak makijaż na zaniedbaną cerę

moremi, kapturnica, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja..
    Tak mnie ten urlop rozleniwił, że nic mi się nie chce....
    Triumph dla mnie porażka...zgadzam się z opinią Paszczakina..no ale co kto lubi....
    Reni i z tym podwijaniem Paszcza i Ewka też ma rację...miewałam już takie halki, czy majty....Zobaczymy, jaka będzie Twoja opinia po nocnym balowaniu...ale wiem, że różnie bywa...i ta bielizna korygująca albo się podwija, albo wyłazi tłuszcz w innych miejscach - np. w ramionach....no ale ważne Twoje samopoczucie..tylko tak jak piszę - nie po przymierzeniu, a po całej nocy tańców...

EwaT, moremi, kapturnica, mysza1975, Żanet, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    cóż..
    podtrzymuję swoje zdanie..
    nie każda ma idealną sylwetkę i nie zawsze jest to przez zaniedbanie
    ja nie uważam, żebym była gruba, bo nie jestem .. ale na super imprezę taką jak ślub mojej siostry zamierzam wyglądać jeszcze bardziej super niż na codzień.. nieskazitelnie ;-) hahah
    haleczka strzał w dziesiątkę i te cycki...
    a jak cie ktoś do stodoły na weselu zaciągnie? jak ty to ustrojstwo bedziesz ściągać?

Bozia3, Reni, mysza1975, Żanet, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eee, to sie da szybko naprawic- gimnastyka, 3 miesiace albo mniej i bedziesz wygladac lepiej niz prze ciaza :)

EwaT, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ledwo ją naciągnęłam więc nie wiem jak miałaby mi się podwinąć ;-)
    to nie chodzi, że ma mnie odchudzić nie wiadomo ile.. ale ładnie wyrównać

eh tak to zawsze jest .. człowiek ma doby humor to zawsze go stłamszą zaatakują, chuj bombkę strzelił.. sponiewierają, wpierdolą..
    Bozia3 wrote:
    Witam się i ja..
    Reni i z tym podwijaniem Paszcza i Ewka też ma rację...miewałam już takie halki, czy majty....Zobaczymy, jaka będzie Twoja opinia po nocnym balowaniu...ale wiem, że różnie bywa...i ta bielizna korygująca albo się podwija, albo wyłazi tłuszcz w innych miejscach - np. w ramionach....no ale ważne Twoje samopoczucie..tylko tak jak piszę - nie po przymierzeniu, a po całej nocy tańców...

EwaT, kapturnica, mysza1975, Sabina, Mega, moremi, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój mąż wymierzy mu karę ;-)
    EwaT wrote:
    a jak cie ktoś do stodoły na weselu zaciągnie? jak ty to ustrojstwo bedziesz ściągać?

mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57253cf97512.jpg
    paszczakin wrote:
    oj tam Reni, nie przesadzaj.. my Cie po prostu chcemy uchronic przed rozczarowaniem na tym wlasciwym party.. To wiesz co- wrzuc to na siebie dzis wieczorem i machnij jakis trening guru Pusura.. To bedzie dobry test przed weselem..

mysza1975, Bursztyn, Sabina, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniusiu, zamiast bielizny wez sie odwodnij troche, nie zryj soli, zainwestuj w masaz i solarke i na jedno wyjdzie ;)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odwodnienie i solarka są niezdrowe
    namawiasz mnie do zła!
    EwaT wrote:
    Reniusiu, zamiast bielizny wez sie odwodnij troche, nie zryj soli, zainwestuj w masaz i solarke i na jedno wyjdzie ;)

moremi, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie właśnie obcisłe najbardziej się podwijają - ja się dziwię, że Ty Reni jeszcze nie masz doświadczenia w tym względzie...:) Gdyby to było body - to co innego - piczkins trzymałby CI to ustrojstwo jakoś pod kontrolą - a tak - to zatańczysz...rozszerzysz nóżki....i halka pójdzie do góry...Ty najlepiej ubierz to na siebie u wrzuć nam fotę...to coś może będzie można więcej powiedzieć na ten temat....;)

mysza1975, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odwodnienie i solarka są niezdrowe
    namawiasz mnie do zła!
    życie też jest niezdrowe bo sie kończy śmiercią...troche niezdrowości od czasu do czasu nie zaszkodzi ;)
    no niestety fajne ciało to mega ciężka praca a czym jestesmy starsze tym cięższa bo hormony już tak mięśni nie trzymają :(

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam doświadczenia, bo mi to nigdy nie było potrzebne.. ale mam fatalną sukienkę z dziwnego materiału, która mnie wkurwia, bo odznacza się wszystko, każde załamanie, nawet pępek.. i chyba dziwkę odwieszę do szafy i kupię nową..
    Bozia3 wrote:
    takie właśnie obcisłe najbardziej się podwijają - ja się dziwię, że Ty Reni jeszcze nie masz doświadczenia w tym względzie...:) Gdyby to było body - to co innego - piczkins trzymałby CI to ustrojstwo jakoś pod kontrolą - a tak - to zatańczysz...rozszerzysz nóżki....i halka pójdzie do góry...Ty najlepiej ubierz to na siebie u wrzuć nam fotę...to coś może będzie można więcej powiedzieć na ten temat....;)

Bursztyn, EwaT, Mega, moremi, Alis lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Reni, koszulka na zdjęciu wygląda super. Ja mam jeszcze w okolicy fajną firmę "Etam" i oni też mają super bieliznę. Mam już upatrzone body, po ciąży kupuję. Jest z serii tych modelujących.
    Wczoraj był temat karmienia piersią. Prawdopodobnie nie przypadnie Wam moje zdanie w tej kwestii do gustu ale jeśli chodzi o mnie to tym razem zamierzam karmić piersią jak najkrócej i najchętniej od razu dokarmiać z butelki. Moja rodzina na pewno nie zrozumie. Ważne że samiec akceptuje.
    Zabrałam się za pranie ciuszków dla małego, coś mnie przeczucie męczy że powinnam to już zrobić...

Reni, Żanet, Lucky, samira, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie mam doświadczenia, bo mi to nigdy nie było potrzebne.. ale mam fatalną sukienkę z dziwnego materiału, która mnie wkurwia, bo odznacza się wszystko, każde załamanie, nawet pępek.. i chyba dziwkę odwieszę do szafy i kupię nową..

wiem o czym mówisz
    takie sukienki sie nosi do 25lat góra :) wtedy dobrze leżą

moremi lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry
    Reni, koszulka na zdjęciu wygląda super. Ja mam jeszcze w okolicy fajną firmę "Etam" i oni też mają super bieliznę. Mam już upatrzone body, po ciąży kupuję. Jest z serii tych modelujących.
    Wczoraj był temat karmienia piersią. Prawdopodobnie nie przypadnie Wam moje zdanie w tej kwestii do gustu ale jeśli chodzi o mnie to tym razem zamierzam karmić piersią jak najkrócej i najchętniej od razu dokarmiać z butelki. Moja rodzina na pewno nie zrozumie. Ważne że samiec akceptuje.
    Zabrałam się za pranie ciuszków dla małego, coś mnie przeczucie męczy że powinnam to już zrobić...
    a dlaczego jesli można zapytać?

‹‹ 4171 4172 4173 4174 4175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ