35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no tak ale nikt Ci w pracy czy na przyjęciu nie karze się rozbierać
w pracy czy na przyjęciu nie uprawiam seksu
ta bielizna wbraew pozorom wcale nie modeluje ciała moim zdaniem, to tak jakby ktoś do worka nalał tłuszczu i zawiązał, majtki spłaszczją tyłek , co z tego że wydaje sie mniejszy? nie znaczy że jest bardziej seksy, dupa nie musi być mała tutaj chodzi o kształt, co z tego że majciory spłaszczą brzuch kiedy nadmiar tłuszczu wyjdzie na ramionach i nogach? ogólnie moim zdaniem nie chodzi o rozmiar tylko jakość ciała
moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewa,ale co takiego sie stalo? Rozstepownie masz, zgadza sie? Zostalo ci jedynie moze (?) troche schudnac, ale chyba niewiele, moze troche zwyklej gimnastyki i tyle.
mięśnie sa oklapnięte i to mocno co odbija sie na kształcie i ogólnie sylwetce, plus stawy szwankują...starość nie radość -
widać, że nie miałaś styczności z tą bielizną..
rzeczywistość ma się nijak do tego co piszesz..
a jak ktoś ma płaski tyłek to może i dalej będzie mieć..
i nikt nie karze tego nosić na co dzień.. chociaż kto zabroni
p.s. majtki zakładami pod spód swoje, bo to jest halka..
EwaT wrote:w pracy czy na przyjęciu nie uprawiam seksu
ta bielizna wbraew pozorom wcale nie modeluje ciała moim zdaniem, to tak jakby ktoś do worka nalał tłuszczu i zawiązał, majtki spłaszczją tyłek , co z tego że wydaje sie mniejszy? nie znaczy że jest bardziej seksy, dupa nie musi być mała tutaj chodzi o kształt, co z tego że majciory spłaszczą brzuch kiedy nadmiar tłuszczu wyjdzie na ramionach i nogach? ogólnie moim zdaniem nie chodzi o rozmiar tylko jakość ciałaEwaT lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:widać, że nie miałaś styczności z tą bielizną..
rzeczywistość ma się nijak do tego co piszesz..
a jak ktoś ma płaski tyłek to może i dalej będzie mieć..
i nikt nie karze tego nosić na co dzień.. chociaż kto zabroni
p.s. majtki zakładami pod spód swoje, bo to jest halka..
ależ Reni
ja ci nie każe tego nie nosić, noś na zdrowie
to tylko moja opinia, wg mnie to jak makijaż na zaniedbaną ceręReni lubi tę wiadomość
-
cóż..
podtrzymuję swoje zdanie..
nie każda ma idealną sylwetkę i nie zawsze jest to przez zaniedbanie
ja nie uważam, żebym była gruba, bo nie jestem .. ale na super imprezę taką jak ślub mojej siostry zamierzam wyglądać jeszcze bardziej super niż na codzień.. nieskazitelniehahah
haleczka strzał w dziesiątkę i te cycki...
EwaT wrote:ależ Reni
ja ci nie każe tego nie nosić, noś na zdrowie
to tylko moja opinia, wg mnie to jak makijaż na zaniedbaną ceręmoremi, kapturnica, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja..
Tak mnie ten urlop rozleniwił, że nic mi się nie chce....
Triumph dla mnie porażka...zgadzam się z opinią Paszczakina..no ale co kto lubi....
Reni i z tym podwijaniem Paszcza i Ewka też ma rację...miewałam już takie halki, czy majty....Zobaczymy, jaka będzie Twoja opinia po nocnym balowaniu...ale wiem, że różnie bywa...i ta bielizna korygująca albo się podwija, albo wyłazi tłuszcz w innych miejscach - np. w ramionach....no ale ważne Twoje samopoczucie..tylko tak jak piszę - nie po przymierzeniu, a po całej nocy tańców...EwaT, moremi, kapturnica, mysza1975, Żanet, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:cóż..
podtrzymuję swoje zdanie..
nie każda ma idealną sylwetkę i nie zawsze jest to przez zaniedbanie
ja nie uważam, żebym była gruba, bo nie jestem .. ale na super imprezę taką jak ślub mojej siostry zamierzam wyglądać jeszcze bardziej super niż na codzień.. nieskazitelniehahah
haleczka strzał w dziesiątkę i te cycki...Bozia3, Reni, mysza1975, Żanet, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mięśnie sa oklapnięte i to mocno co odbija sie na kształcie i ogólnie sylwetce, plus stawy szwankują...starość nie radość
EwaT, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
ledwo ją naciągnęłam więc nie wiem jak miałaby mi się podwinąć
to nie chodzi, że ma mnie odchudzić nie wiadomo ile.. ale ładnie wyrównać
eh tak to zawsze jest .. człowiek ma doby humor to zawsze go stłamszą zaatakują, chuj bombkę strzelił.. sponiewierają, wpierdolą..
Bozia3 wrote:Witam się i ja..
Reni i z tym podwijaniem Paszcza i Ewka też ma rację...miewałam już takie halki, czy majty....Zobaczymy, jaka będzie Twoja opinia po nocnym balowaniu...ale wiem, że różnie bywa...i ta bielizna korygująca albo się podwija, albo wyłazi tłuszcz w innych miejscach - np. w ramionach....no ale ważne Twoje samopoczucie..tylko tak jak piszę - nie po przymierzeniu, a po całej nocy tańców...EwaT, kapturnica, mysza1975, Sabina, Mega, moremi, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57253cf97512.jpg
paszczakin wrote:oj tam Reni, nie przesadzaj.. my Cie po prostu chcemy uchronic przed rozczarowaniem na tym wlasciwym party.. To wiesz co- wrzuc to na siebie dzis wieczorem i machnij jakis trening guru Pusura.. To bedzie dobry test przed weselem..mysza1975, Bursztyn, Sabina, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
odwodnienie i solarka są niezdrowe
namawiasz mnie do zła!EwaT wrote:Reniusiu, zamiast bielizny wez sie odwodnij troche, nie zryj soli, zainwestuj w masaz i solarke i na jedno wyjdziemoremi, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość
-
takie właśnie obcisłe najbardziej się podwijają - ja się dziwię, że Ty Reni jeszcze nie masz doświadczenia w tym względzie...
Gdyby to było body - to co innego - piczkins trzymałby CI to ustrojstwo jakoś pod kontrolą - a tak - to zatańczysz...rozszerzysz nóżki....i halka pójdzie do góry...Ty najlepiej ubierz to na siebie u wrzuć nam fotę...to coś może będzie można więcej powiedzieć na ten temat....
mysza1975, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:odwodnienie i solarka są niezdrowe
namawiasz mnie do zła!
no niestety fajne ciało to mega ciężka praca a czym jestesmy starsze tym cięższa bo hormony już tak mięśni nie trzymająmysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nie mam doświadczenia, bo mi to nigdy nie było potrzebne.. ale mam fatalną sukienkę z dziwnego materiału, która mnie wkurwia, bo odznacza się wszystko, każde załamanie, nawet pępek.. i chyba dziwkę odwieszę do szafy i kupię nową..
Bozia3 wrote:takie właśnie obcisłe najbardziej się podwijają - ja się dziwię, że Ty Reni jeszcze nie masz doświadczenia w tym względzie...Gdyby to było body - to co innego - piczkins trzymałby CI to ustrojstwo jakoś pod kontrolą - a tak - to zatańczysz...rozszerzysz nóżki....i halka pójdzie do góry...Ty najlepiej ubierz to na siebie u wrzuć nam fotę...to coś może będzie można więcej powiedzieć na ten temat....
Bursztyn, EwaT, Mega, moremi, Alis lubią tę wiadomość
-
Dobry
Reni, koszulka na zdjęciu wygląda super. Ja mam jeszcze w okolicy fajną firmę "Etam" i oni też mają super bieliznę. Mam już upatrzone body, po ciąży kupuję. Jest z serii tych modelujących.
Wczoraj był temat karmienia piersią. Prawdopodobnie nie przypadnie Wam moje zdanie w tej kwestii do gustu ale jeśli chodzi o mnie to tym razem zamierzam karmić piersią jak najkrócej i najchętniej od razu dokarmiać z butelki. Moja rodzina na pewno nie zrozumie. Ważne że samiec akceptuje.
Zabrałam się za pranie ciuszków dla małego, coś mnie przeczucie męczy że powinnam to już zrobić...
Reni, Żanet, Lucky, samira, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:nie mam doświadczenia, bo mi to nigdy nie było potrzebne.. ale mam fatalną sukienkę z dziwnego materiału, która mnie wkurwia, bo odznacza się wszystko, każde załamanie, nawet pępek.. i chyba dziwkę odwieszę do szafy i kupię nową..
wiem o czym mówisz
takie sukienki sie nosi do 25lat górawtedy dobrze leżą
moremi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobry
Reni, koszulka na zdjęciu wygląda super. Ja mam jeszcze w okolicy fajną firmę "Etam" i oni też mają super bieliznę. Mam już upatrzone body, po ciąży kupuję. Jest z serii tych modelujących.
Wczoraj był temat karmienia piersią. Prawdopodobnie nie przypadnie Wam moje zdanie w tej kwestii do gustu ale jeśli chodzi o mnie to tym razem zamierzam karmić piersią jak najkrócej i najchętniej od razu dokarmiać z butelki. Moja rodzina na pewno nie zrozumie. Ważne że samiec akceptuje.
Zabrałam się za pranie ciuszków dla małego, coś mnie przeczucie męczy że powinnam to już zrobić...