35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eee ja ją mam tylko rok
miałam ją tylko raz na sobie i już mi wkurza
to co będzie po 25 latach??
EwaT wrote:wiem o czym mówisz
takie sukienki sie nosi do 25lat górawtedy dobrze leżą
paszczakin, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobry
Reni, koszulka na zdjęciu wygląda super. Ja mam jeszcze w okolicy fajną firmę "Etam" i oni też mają super bieliznę. Mam już upatrzone body, po ciąży kupuję. Jest z serii tych modelujących.
Wczoraj był temat karmienia piersią. Prawdopodobnie nie przypadnie Wam moje zdanie w tej kwestii do gustu ale jeśli chodzi o mnie to tym razem zamierzam karmić piersią jak najkrócej i najchętniej od razu dokarmiać z butelki. Moja rodzina na pewno nie zrozumie. Ważne że samiec akceptuje.
Zabrałam się za pranie ciuszków dla małego, coś mnie przeczucie męczy że powinnam to już zrobić...
Bry,
Aniu gniazdowanie się Tobie włączau mnie tez praleczka chodzi na okrągło, ciuszki się piorą w Dzidziusiu
Zaczęłam dziś 9 miesiąc, a to zobowiązuje!
Tak nawiązując do bielizny korygującej, ja marzę o tym, aby mi się majty nie zawijały pod brzuchem, ale co tam jeszcze trochę
Reni - haleczka marzenie !Reni, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Parka, pytalas kiedys mnie o wiek w BE do IVF.. jajka do 45 lat biora, do transferu maks 47.. wiec mlodka jeszcze jestes..
Legal restriction
Since 2007, Belgian legislation has provided an absolute age limit for fertility treatment: An egg retrieval can only take place up till the day before you turn 45. For an embryo transfer, the age limit is 47. In other words, you have to have had your egg retrieval before your 45th birthday in order to qualify for an embryo transfer later (with thawed embryos). As soon as you turn 48, you can no longer be treated in Belgium.
To i tak uwazam, ze dlugo leczą, ciekawe jakie maja efekty z kobitkami w wieku 47 lat i z ich wlasnymi jajeczkami? Cos o tym mowia? -
paszczakin wrote:Ania, a co rodzinie do tego jak ty karmisz swoje dziecie? Jakbys jakies harce weganskie odstawiala, to rozmumiem, bo to niebezpieczne dla dziecka, ale karmienie butla?
A ja nie chcę po raz trzeci przechodzić z męczarnią znikomej ilości pokarmu i dietą cud:chleb, ryż i woda. Po czym przy pierwszej po miesiącu okazało się że toleruje tylko sztuczne dla alergików a przy drugiej było to wiadomo już po dwóch tygodniach. Ale moja rodzinka twierdzi do tej pory że za mało się starałam i już są teksty że teraz to chyba inaczej będzie...Sabina, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Ania, a co rodzinie do tego jak ty karmisz swoje dziecie? Jakbys jakies harce weganskie odstawiala, to rozmumiem, bo to niebezpieczne dla dziecka, ale karmienie butla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:10
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
może kulki analne pomogą?paszczakin wrote:Kurde, strasznie jestem rozproszona i malo efektywna w pracy..
Czytam sobie rozne rzeczy o IVF (rychlo w czas) i sobie nadziei dodaje, bo transfer 5 dniowy ma w niektorych zrodlach prawie 2-krotnie wieksza skutecznosc powodzenia implantacji niz 3-dniowy.
A potem wchodze na watek IVF na forum i sie denerwujeZakazcie mi tam wlazic, .......
aaaaa, niech mnie ktos zdzieli czyms w glowe..
obiecuje tam juz nie wchodzic, wywalilam lnke z ulubionych..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:21
Bursztyn, Sabina, Mega, caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, mysmy juz temat wege i nie wege chyba tu przerobily do ostatniej nitki..
I jesli chodzi o doroslych, to przy odpowiedniej wiedzy sie da, jesli chodzi o dzieciu to moze zgodzmy sie, ze sie nie zgadzamy, bo szkoda klawiszy, nikt nikogo nie przekonaEwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, mysmy juz temat wege i nie wege chyba tu przerobily do ostatniej nitki..
I jesli chodzi o doroslych, to przy odpowiedniej wiedzy sie da, jesli chodzi o dzieciu to moze zgodzmy sie, ze sie nie zgadzamy, bo szkoda klawiszy, nikt nikogo nie przekonaa przekonywac i tak by mi sie nie chcialo
ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a kto Ci karze seksić?... możesz się tylko nimi bawić
paszczakin wrote:obawiam sie.. seks zakazany, to i kulki jakiekolwiek pewnie tez.Bursztyn, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość