35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:dokladnie, byl walkowany i nie chce mi sie tego znowu powtarzac, przy odpowiedniej wiedzy da sie i z dziecmi i zgodze sie ze sie nie zgadzamy
a przekonywac i tak by mi sie nie chcialo
-
kurza twarz toż to trzeba czekać jeszcze 2 dniBozia3 wrote:5 dni trochę mało...ale w środę będzie 7 - dużo testów ma informację, że po 7 dniach wychodzi cosik...
Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
sie nie śmieje ale ja po iui iv też będę szaleć szczać ile się da
spoko
paszczakin wrote:ze 4 chyba mam, nie wiem, sto lat nie testowalam, moze splesnialy, albo sie przeterminowaly..
sie smiejesz Reni, ale jak bym byla w PL to pewnie machnela bym bete, bo co mi by to szkodzilo.. cos bym z niej wiedziala..
a sikance sa gowniane, poczekam do 7 dnia po transferze.. Simbie 9 dnia wyzszlo, a u mnie to bedzie odpowiednik..Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:kazdy seks zakazany? przeciez dupa to nie piczkins?
kapturnica, samira, Mega, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn a jak urodzisz dziecko - to własne będziesz ustawiać na wege od początku - czy jaki masz plan? Pytam tak zupełnie z ciekawości...
...ale podejrzewam ze tak, chociaz ryby moze wlacze
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ostatnio jakiś facio zapchał se do tyłka dezodorant czy coś tam...nie mógł potem tego wyjąć i łaził z tym tydzien, bo wstydził sie iść do lekarza. Wdarło się zakażenie i zmarł...tak więc może niech Paszczakin pobawi się swoim ogrodem czy czymś tam innym...chociaż, żebyśmy do tego testu jakoś dotrwały w zdrowiu....:_
mimo wszystko nie podejrzewam Paszczaka ze bedzie sobie do dupy wpychac dezodorant....(chociaz cholera wie
)
paszczakin, Mega, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahah!
mimo wszystko nie podejrzewam Paszczaka ze bedzie sobie do dupy wpychac dezodorant....(chociaz cholera wie
)
Paszczak proszę nie baw się żadnymi kulkami i nie słuchaj Reni...idź sobie pokopać w ogrodzie albo co...Bursztyn, paszczakin, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia, ja wychodze z zalozenia ze na tych testach to sa "warunki" przy normalnym zaplodnieniu.. ktore u mnie mialo miejsce 10 dni temu juz
jak wszytsko idzie dobrze, to przy transferze 5 dnia, 6 jest juz zagniezdzenie.. dlatego moje 7 dni to tak w gruncie rzeczy 12albo jeszcze dziś...najwyżej stracisz parę testów...
Reni lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia, ja wychodze z zalozenia ze na tych testach to sa "warunki" przy normalnym zaplodnieniu.. ktore u mnie mialo miejsce 10 dni temu juz
jak wszytsko idzie dobrze, to przy transferze 5 dnia, 6 jest juz zagniezdzenie.. dlatego moje 7 dni to tak w gruncie rzeczy 12 -
nie nie w ogrodzie.. toxo!Bozia3 wrote:no a jak kulki utkną? a Reni widzisz co jej radzi z zawiści...
Paszczak proszę nie baw się żadnymi kulkami i nie słuchaj Reni...idź sobie pokopać w ogrodzie albo co...Bozia3, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak złośliwa!
ja tu staję w jej obronie zabraniam grzebania w ogrodzie bo toxo i inne stwory czekają na człowieka a Ty mi tu ze złośliwościami
Bozia3 wrote:ale Ty jesteś złośliwa...masakra jakaś
paszczakin, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
jak wszytsko idzie dobrze, to przy transferze 5 dnia, 6 jest juz zagniezdzenie.. dlatego moje 7 dni to tak w gruncie rzeczy 12
Nie,no z tego, co piszesz, to w takim razie testuj dziś, bo to ... 10 dzień? ( skoro 7 to 12?)
Nie wytrzymamy jeszcze 2 dni...Bozia3, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszczak keep calm
Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia???
kurka, uziemiona jestem w domu, nie ma prądu i żelazko mi nie działa, nie mam nic poprasowane po przyjeździe, przecież sie nie wypuszczę na miasto w wymietolonych ciuchach...
Ja juz chyba po owu, apetyt mi wraca, zjadlabym konia z kopytami. A i urlopik owocny był - grille, świeże bułeczki, lody, pizze, hamburgery... 2 kg przez 2 tygodnie mi przybyło... Waga wskazuje 49 kg... echhh...paszczakin, Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak złośliwa!
ja tu staję w jej obronie zabraniam grzebania w ogrodzie bo toxo i inne stwory czekają na człowieka a Ty mi tu ze złośliwościamiMega, EwaT, Bursztyn, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość