X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie, byl walkowany i nie chce mi sie tego znowu powtarzac, przy odpowiedniej wiedzy da sie i z dziecmi i zgodze sie ze sie nie zgadzamy :) a przekonywac i tak by mi sie nie chcialo :)
    Bursztyn a jak urodzisz dziecko - to własne będziesz ustawiać na wege od początku - czy jaki masz plan? Pytam tak zupełnie z ciekawości...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurza twarz toż to trzeba czekać jeszcze 2 dni
    Bozia3 wrote:
    5 dni trochę mało...ale w środę będzie 7 - dużo testów ma informację, że po 7 dniach wychodzi cosik...:)

Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie nie śmieje ale ja po iui iv też będę szaleć szczać ile się da
    spoko
    paszczakin wrote:
    ze 4 chyba mam, nie wiem, sto lat nie testowalam, moze splesnialy, albo sie przeterminowaly..

sie smiejesz Reni, ale jak bym byla w PL to pewnie machnela bym bete, bo co mi by to szkodzilo.. cos bym z niej wiedziala..
    a sikance sa gowniane, poczekam do 7 dnia po transferze.. Simbie 9 dnia wyzszlo, a u mnie to bedzie odpowiednik..

Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kazdy seks zakazany? przeciez dupa to nie piczkins? ;)
    ostatnio jakiś facio zapchał se do tyłka dezodorant czy coś tam...nie mógł potem tego wyjąć i łaził z tym tydzien, bo wstydził sie iść do lekarza. Wdarło się zakażenie i zmarł...tak więc może niech Paszczakin pobawi się swoim ogrodem czy czymś tam innym...chociaż, żebyśmy do tego testu jakoś dotrwały w zdrowiu....:_

kapturnica, samira, Mega, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie podpowiem Ci to będziesz miała zajęcie na dłużej ;-)
    paszczakin wrote:
    znaczy co, w dloniach kulac?

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn a jak urodzisz dziecko - to własne będziesz ustawiać na wege od początku - czy jaki masz plan? Pytam tak zupełnie z ciekawości...
    jak urodze to wtedy sie bede zastanawiac, a do tego to daaaalekaaa droga, trzba jeszcze zajsc w ciaze w czesniej ;) ...ale podejrzewam ze tak, chociaz ryby moze wlacze

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kto Ci karze seksić?... możesz się tylko nimi bawić ;-)
    reni sie msci za bielizne ;)

Reni, Bozia3, Bursztyn, paszczakin, Sabina, caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ostatnio jakiś facio zapchał se do tyłka dezodorant czy coś tam...nie mógł potem tego wyjąć i łaził z tym tydzien, bo wstydził sie iść do lekarza. Wdarło się zakażenie i zmarł...tak więc może niech Paszczakin pobawi się swoim ogrodem czy czymś tam innym...chociaż, żebyśmy do tego testu jakoś dotrwały w zdrowiu....:_
    hahahah! :)
    mimo wszystko nie podejrzewam Paszczaka ze bedzie sobie do dupy wpychac dezodorant.... ;) (chociaz cholera wie ;) )

paszczakin, Mega, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    07icon_smile4.gif
    EwaT wrote:
    reni sie msci za bielizne ;)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahah! :)
    mimo wszystko nie podejrzewam Paszczaka ze bedzie sobie do dupy wpychac dezodorant.... ;) (chociaz cholera wie ;) )
    no a jak kulki utkną? a Reni widzisz co jej radzi z zawiści...:)
    Paszczak proszę nie baw się żadnymi kulkami i nie słuchaj Reni...idź sobie pokopać w ogrodzie albo co...;)

Bursztyn, paszczakin, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    orgazmy zakazane.. a w seks bez orgazmu to ja sie nie bawie...
    no chyba że za pieniądze ;)

Bozia3, Bursztyn, samira, Reni, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    orgazmy zakazane.. a w seks bez orgazmu to ja sie nie bawie...
    no, w sumie racja

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, ja wychodze z zalozenia ze na tych testach to sa "warunki" przy normalnym zaplodnieniu.. ktore u mnie mialo miejsce 10 dni temu juz ;)
    jak wszytsko idzie dobrze, to przy transferze 5 dnia, 6 jest juz zagniezdzenie.. dlatego moje 7 dni to tak w gruncie rzeczy 12 ;)
    no to może już jutro nieśmiało spróbuj....:) albo jeszcze dziś...najwyżej stracisz parę testów...;)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, ja wychodze z zalozenia ze na tych testach to sa "warunki" przy normalnym zaplodnieniu.. ktore u mnie mialo miejsce 10 dni temu juz ;)
    jak wszytsko idzie dobrze, to przy transferze 5 dnia, 6 jest juz zagniezdzenie.. dlatego moje 7 dni to tak w gruncie rzeczy 12 ;)
    jezeli można każdy organizm mierzyć tą samą miarką

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie w ogrodzie.. toxo!
    Bozia3 wrote:
    no a jak kulki utkną? a Reni widzisz co jej radzi z zawiści...:)
    Paszczak proszę nie baw się żadnymi kulkami i nie słuchaj Reni...idź sobie pokopać w ogrodzie albo co...;)

Bozia3, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie nie w ogrodzie.. toxo!
    ale Ty jesteś złośliwa...:) masakra jakaś :)

paszczakin lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak złośliwa!
    ja tu staję w jej obronie zabraniam grzebania w ogrodzie bo toxo i inne stwory czekają na człowieka a Ty mi tu ze złośliwościami
    Bozia3 wrote:
    ale Ty jesteś złośliwa...:) masakra jakaś :)

paszczakin, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Nie,no z tego, co piszesz, to w takim razie testuj dziś, bo to ... 10 dzień? ( skoro 7 to 12?)
    Nie wytrzymamy jeszcze 2 dni...

Bozia3, Reni, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak keep calm ;)
    Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia??? ;)
    kurka, uziemiona jestem w domu, nie ma prądu i żelazko mi nie działa, nie mam nic poprasowane po przyjeździe, przecież sie nie wypuszczę na miasto w wymietolonych ciuchach...
    Ja juz chyba po owu, apetyt mi wraca, zjadlabym konia z kopytami. A i urlopik owocny był - grille, świeże bułeczki, lody, pizze, hamburgery... 2 kg przez 2 tygodnie mi przybyło... Waga wskazuje 49 kg... echhh...

paszczakin, Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak złośliwa!
    ja tu staję w jej obronie zabraniam grzebania w ogrodzie bo toxo i inne stwory czekają na człowieka a Ty mi tu ze złośliwościami
    najpierw jej proponujesz coś sobie wpychać do tyłka - dla jej wątpliwej przyjemności, potem straszysz toxo - kiedy mogłaby się zrelaksować w ogrodzie...żebyś nie poszła w ślady Ewki sprzed nawrócenia, bo wióry polecą....:)

Mega, EwaT, Bursztyn, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4173 4174 4175 4176 4177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ