Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wiedzę, że byłaś tam .. widziałaś jak Nas obsmarowano?.. ;-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega i co koniec prądu? ;-)
    Mega wrote:
    no masakra, a w komoreczce bateria slaba, oj slaba...

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no...nie posmarujesz, nie pojedziesz...cokolwiek by to nie oznaczalo ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie nie w ogrodzie.. toxo!
    Różyczki też są w ogrodzie :P

Reni, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj małemu kupiłam ciuszki tej firmy. Mają superowe.

http://www.mayoral.pl/int/

ania.g, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    gdzie "tam"? gdzie "tam"? ;)
    no właśnie - gdzie obsmarowano?
    Ja akurat nie mam nic przeciw innym wątkom na tym forum dla starszych kobitek..
    rozumiem, że tutaj jest już trochę kołchoz i ciężko się przebić niektórym. Rozumiem też, że mogą inne osoby drażnić wpisy o istniejących ciażach, czy urodzonych dzieciach..to drażliwe tematy i każdy ma prawo na forum zakładać ile i jakie chce wątki....

chyba, że coś pomieszałam i to nie o to chodzi...

nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

ale to zamawiasz komputerowo?
    kurcze...ja dostałam tyle ciuchów od znajomych po ich dzieciach, że mam już ich po dziurki w nosie...przestały mnie cieszyć zakupy...
    zrobiłam pranie i prasowanie dla Kajtka i mam po brzegi wypełnioną całą komodę do rozmiaru 72...a reszta zalega w piwnicy w torbach....mogłabym spokojnie ubrać trojaczki :)

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzątnęłam, ogarnęłam trzy prania a starsza córka na to że jak się nie uspokoję to mnie przyklei taśmą klejącą do kanapy.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja moim od lat kupuję w te firmie (tylko ze nie przez internet) i uwielbiam ich ciuszki. Jakiś czas temu mało kto znał te firmę i moje dzieci dzięki temu chodziły w ciuchach których nie widziałam u innych dzieci

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mega i co koniec prądu? ;-)
    Nie, włączyli, prasowalam

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Myślę że jesteśmy jedyne w swoim rodzaju ;) Ale nie wszystkim to będzie pasowało. W każdym razie jeśli chodzi o mnie to najlepiej odnajduję się właśnie tu.

Parka, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale to zamawiasz komputerowo?
    kurcze...ja dostałam tyle ciuchów od znajomych po ich dzieciach, że mam już ich po dziurki w nosie...przestały mnie cieszyć zakupy...
    zrobiłam pranie i prasowanie dla Kajtka i mam po brzegi wypełnioną całą komodę do rozmiaru 72...a reszta zalega w piwnicy w torbach....mogłabym spokojnie ubrać trojaczki :)
    Sklep jest blisko mnie. Są rzeczywiście superowe, bardziej niż na obrazkach.

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ja moim od lat kupuję w te firmie (tylko ze nie przez internet) i uwielbiam ich ciuszki. Jakiś czas temu mało kto znał te firmę i moje dzieci dzięki temu chodziły w ciuchach których nie widziałam u innych dzieci
    No ja nie miałam kogo ubierać, więc teraz się będę zachwycała.

Parka lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Myślę że jesteśmy jedyne w swoim rodzaju ;) Ale nie wszystkim to będzie pasowało. W każdym razie jeśli chodzi o mnie to najlepiej odnajduję się właśnie tu.
    To tak jak ja ☺ pomimo przerwy. I nie czuje ze musze się jakoś specjalnie przebijać

moremi, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie - gdzie obsmarowano?
    Ja akurat nie mam nic przeciw innym wątkom na tym forum dla starszych kobitek..
    rozumiem, że tutaj jest już trochę kołchoz i ciężko się przebić niektórym. Rozumiem też, że mogą inne osoby drażnić wpisy o istniejących ciażach, czy urodzonych dzieciach..to drażliwe tematy i każdy ma prawo na forum zakładać ile i jakie chce wątki....

chyba, że coś pomieszałam i to nie o to chodzi...
    Tam wpisy o dzieciach i ciąży najbardziej drażnią babeczke, która jest w ciąży. Ja nie znoszę hipokryzji. Mogła inny powód podać ;)

Żanet, ania.g, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tam wpisy o dzieciach i ciąży najbardziej drażnią babeczke, która jest w ciąży. Ja nie znoszę hipokryzji. Mogła inny powód podać ;)
    Przeczytałam o co biega na tamtym wątku. Zgadzam się z Twoim komentarzem.
    Tu też od początku nie każda była z brzuchem i zdjęć dzieci nie widziałam. Dopiero w tamtym roku tak się posypało w pozytywnym znaczeniu tego słowa.

moremi, Żanet, nick nieaktualny, Parka, ania.g, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tu też od początku nie każda była z brzuchem i zdjęć dzieci nie widziałam. Dopiero w tamtym roku tak się posypało w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
    mam nadzieję, że i ja do sypie (miała być 100% statystyka dziewczyn w ciąży po 42)

moremi, caffe, ania.g, Żanet, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pierwszy powód, bo "one" chcą się skupić na staraniach, a "my" to pitu pitu. Jak widać jednak po czasie nie da się oddzielić starań od przeżyć związanych z szaroscia dnia codziennego.
    Drugi powód podałam wyżej i jest jeszcze glupszy niż pierwszy.
    Tak naprawdę to niczym się nie różnimy (poza wskazaną hipokryzją), a wprowadzony podział jest bardzo sztuczny.
    Zapomniałabym... przecież chodzi o "pierwsze dziecko". Czy muszę się od Was wypisać? ;(

nick nieaktualny, Parka, caffe, ania.g, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, żadnych podziałów. Każde starania, każda ciąża tak samo ważne. Ja np się staram a mam już 2 dzieci , no i co? Dla mnie 3 ciąża byłaby tak samo ważna jak moja pierwsza. (Właściwie to byłaby 4 bo jedna poronilam)

caffe, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, o co chodzi z tym tyłkiem w kształcie odwróconego trójkata po menopauzie ?

EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 4175 4176 4177 4178 4179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ