35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak słyszałam
ja jeszcze seksu nie zaczęłam uprawiać .. więc gdzie taka perwaMega wrote:Paszczak keep calm
Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia???
Mega, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale w sensie ze dzisiaj jeszcze nie zaczęłaś? Nic sie nie martw, zdążyszReni wrote:tak słyszałam
ja jeszcze seksu nie zaczęłam uprawiać .. więc gdzie taka perwa
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
chwilunia.... ja nie kazałam nic wpychać..
nie no co Ty ja nie pójdę w ślady Ewki.. za słaba jestem.. ale Tobie już niedaleko
Bozia3 wrote:najpierw jej proponujesz coś sobie wpychać do tyłka - dla jej wątpliwej przyjemności, potem straszysz toxo - kiedy mogłaby się zrelaksować w ogrodzie...żebyś nie poszła w ślady Ewki sprzed nawrócenia, bo wióry polecą....
Mega lubi tę wiadomość
-
mnieee??? to ja takie uosobienie spokoju...Reni wrote:chwilunia.... ja nie kazałam nic wpychać..
nie no co Ty ja nie pójdę w ślady Ewki.. za słaba jestem.. ale Tobie już niedaleko

ja to dopiero słaba jestem... no chyba, że jak urodzę to we mnie nowy duch walki wstąpi
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
przynajmniej cos sie bedzie dzialoBozia3 wrote:najpierw jej proponujesz coś sobie wpychać do tyłka - dla jej wątpliwej przyjemności, potem straszysz toxo - kiedy mogłaby się zrelaksować w ogrodzie...żebyś nie poszła w ślady Ewki sprzed nawrócenia, bo wióry polecą....

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
cóż... Skoro nie ma prądu to siedzę i sie zajadam ciastem kokosowym... pychota, teściowa upiekla
sorki wszystkie na diecie, karmiące ....
moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kulki, dezodoranty, ogrody....a kto tu jest tak naprawde zlosliwy....?Mega wrote:cóż... Skoro nie ma prądu to siedzę i sie zajadam ciastem kokosowym... pychota, teściowa upiekla
sorki wszystkie na diecie, karmiące ....
Mega, Reni, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
e tam, teraz to spokojnie jest, czytałam wasze wpisy styczniowe - tam to sie działopaszczakin wrote:ej, ej baby- i to ja mam byc spokojna? nie gryzc mi sie tutaj!
-
to sie zacznie biegunka, bo to ciasto od tesciowej, wiadomo- zatrute.....paszczakin wrote:Mega, a jak Ci sie prund w laptopie/komorce skonczy? masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 14:14
paszczakin, Reni, Mega, moremi, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
49 kg ? To przy jakim wzroscie? Jezu.. Tyle, to ja wazylam pod koniec podstawowki..Mega wrote:Paszczak keep calm

Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia???
kurka, uziemiona jestem w domu, nie ma prądu i żelazko mi nie działa, nie mam nic poprasowane po przyjeździe, przecież sie nie wypuszczę na miasto w wymietolonych ciuchach...
Ja juz chyba po owu, apetyt mi wraca, zjadlabym konia z kopytami. A i urlopik owocny był - grille, świeże bułeczki, lody, pizze, hamburgery... 2 kg przez 2 tygodnie mi przybyło... Waga wskazuje 49 kg... echhh...
Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Toz Ty same kosci jestesBursztyn wrote:ja waze 45 przy 164
ale ostatnio mialam duzo stresu i zapier.....nia
Do zajscia w ciaze nie jest dobrze byc bardzo szczuplym....., tak Gdzies czytalam.
Ja mam170 wzrostu i jak schodze ponizej 63 kg to zle wygladam, jak szczapa, wszyscy mi to mowia ....
Mega, moremi, kapturnica, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
szczuplym to dobrze byc, tylko nie chudymParka wrote:Toz Ty same kosci jestes

Do zajscia w ciaze nie jest dobrze byc bardzo szczuplym....., tak Gdzies czytalam.
Ja mam170 wzrostu i jak schodze ponizej 63 kg to zle wygladam, jak szczapa, wszyscy mi to mowia ....
ale ja mam taka budowe, no co zrobisz? nic nie zrobisz
Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no masakra, a w komoreczce bateria slaba, oj slaba...paszczakin wrote:Mega, a jak Ci sie prund w laptopie/komorce skonczy? masakra!
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
ano cale 156 cmParka wrote:49 kg ? To przy jakim wzroscie? Jezu.. Tyle, to ja wazylam pod koniec podstawowki..
Parka, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
myślisz? Ale dziecku też dała, więc może nie... tak sie pocieszam...Bursztyn wrote:to sie zacznie biegunka, bo to ciasto od tesciowej, wiadomo- zatrute.....

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH