35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak słyszałam
ja jeszcze seksu nie zaczęłam uprawiać .. więc gdzie taka perwaMega wrote:Paszczak keep calm
Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia???Mega, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak słyszałam
ja jeszcze seksu nie zaczęłam uprawiać .. więc gdzie taka perwamoremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
chwilunia.... ja nie kazałam nic wpychać..
nie no co Ty ja nie pójdę w ślady Ewki.. za słaba jestem.. ale Tobie już niedalekoBozia3 wrote:najpierw jej proponujesz coś sobie wpychać do tyłka - dla jej wątpliwej przyjemności, potem straszysz toxo - kiedy mogłaby się zrelaksować w ogrodzie...żebyś nie poszła w ślady Ewki sprzed nawrócenia, bo wióry polecą....Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:chwilunia.... ja nie kazałam nic wpychać..
nie no co Ty ja nie pójdę w ślady Ewki.. za słaba jestem.. ale Tobie już niedaleko
ja to dopiero słaba jestem... no chyba, że jak urodzę to we mnie nowy duch walki wstąpikapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:najpierw jej proponujesz coś sobie wpychać do tyłka - dla jej wątpliwej przyjemności, potem straszysz toxo - kiedy mogłaby się zrelaksować w ogrodzie...żebyś nie poszła w ślady Ewki sprzed nawrócenia, bo wióry polecą....
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
cóż... Skoro nie ma prądu to siedzę i sie zajadam ciastem kokosowym... pychota, teściowa upiekla
sorki wszystkie na diecie, karmiące ....
moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:cóż... Skoro nie ma prądu to siedzę i sie zajadam ciastem kokosowym... pychota, teściowa upiekla
sorki wszystkie na diecie, karmiące ....
Mega, Reni, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej, ej baby- i to ja mam byc spokojna? nie gryzc mi sie tutaj!
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mega, a jak Ci sie prund w laptopie/komorce skonczy? masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 14:14
paszczakin, Reni, Mega, moremi, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Paszczak keep calm
Reni bielizna wymiata, a te kulki analne to ty tak polecasz z własnego doświadczenia???
kurka, uziemiona jestem w domu, nie ma prądu i żelazko mi nie działa, nie mam nic poprasowane po przyjeździe, przecież sie nie wypuszczę na miasto w wymietolonych ciuchach...
Ja juz chyba po owu, apetyt mi wraca, zjadlabym konia z kopytami. A i urlopik owocny był - grille, świeże bułeczki, lody, pizze, hamburgery... 2 kg przez 2 tygodnie mi przybyło... Waga wskazuje 49 kg... echhh...
Sabina, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja waze 45 przy 164
ale ostatnio mialam duzo stresu i zapier.....nia
Do zajscia w ciaze nie jest dobrze byc bardzo szczuplym....., tak Gdzies czytalam.
Ja mam170 wzrostu i jak schodze ponizej 63 kg to zle wygladam, jak szczapa, wszyscy mi to mowia ....Mega, moremi, kapturnica, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Toz Ty same kosci jestes
Do zajscia w ciaze nie jest dobrze byc bardzo szczuplym....., tak Gdzies czytalam.
Ja mam170 wzrostu i jak schodze ponizej 63 kg to zle wygladam, jak szczapa, wszyscy mi to mowia ....
ale ja mam taka budowe, no co zrobisz? nic nie zrobiszParka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mega, a jak Ci sie prund w laptopie/komorce skonczy? masakra!
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:49 kg ? To przy jakim wzroscie? Jezu.. Tyle, to ja wazylam pod koniec podstawowki..
Parka, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to sie zacznie biegunka, bo to ciasto od tesciowej, wiadomo- zatrute.....
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość