X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu taka cisza? weeekend się skończył taak?

mysza1975 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myslisz że ziaja zaradzi na skarpetoze? cholera jasna psiakrew ;)
    Na pewno nie zaszkodzi. ;) Plus moje ulubione zimno - cieple prysznice.
    Wiesz, nie czarujmy sie, jak sie ma 40 plus, to ciezko oczekiwac, ze cialo bedzie jak przed 30. ;) Dlatego juz zbieram na zrobienie sobie cyckow za pare lat. ;)
    Hmm, tak wlasciwie to zbieram na nowe auto, ale pal licho auto. ;) :P

Reni, mysza1975, EwaT, Bursztyn, Parka, moremi, ania.g, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, bielizna klasa. Ja sie jaram moimi staniczkami do karmienia, piekne sa i mieciutkie, nie ma jednak, jak kupic sobie cos piknego z bielizny. :)

Reni, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bielizna-anna.pl/HALKA-MODELUJACE-TRIUMPH-PURE-SENSATION-BODYDRESS-Waniliowa/2434/

ale co ma się podwajać?
    ja rzadko chodzę w sukienkach.. praktycznie tylko na weselach ;-)
    dla mnie koszmarnie wyglądają laski jak widać jak wrzyna się stanik odznaczają się gacie.. i poślad jest podzielony na dwa własnie przez majty
    i te fałdki w pasie też nie estetycznie wyglądają czy cellulit .. a tak do takiego cuda można sieknąć cieńką zwiewną kieckę.. ba! nawet obcisłą :-)

jestem zachwycona :-)
    paszczakin wrote:
    firme moja droga, firme ;)

a tak poza tym to zawsze sie zastanawialam czy to sie nie podwija po jakims czasie? Tak seksi kiecka, a pod spodem rulony w pasie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:46

caffe, Bursztyn, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, to Triumph jest? No to sie rozumie, ze cud bielizna. :) Rozumiem Twoj zachwyt, chociaz pamietam, ze na forum laski nie przepadaja zata firma. I tego nie rozumiem. ;)

Dzien dobry w ogole panienki! :)

Reni, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiem Ci, że też tak mam
    przestałam kupować komplety..
    też doginam w bawełnianych kupowanych na pęczki ;-)
    paszczakin wrote:
    a ja niestety zaobserwowalam zmiane w tej kwestii u siebie- rozsadek nad estetyke.. Zawsze kupowalam sobie gacie w kmplecie do stanikow, jakos mi lepiej tak bylo nawet jesli nie mial mnie nikt ogladac..

a teraz laze w bawelnianych bokserkach non stop, a fikusne majty leza w szufladzie.. bobrowi o wiele lepiej tak ;)

http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s4/elingerie/IMG_1321.jpg

mysza1975, caffe, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem o co kaman z tym, że nie przepadają.. ja kupiłam aż 4 różne staniki i jestem w szoku, że tyle udało mi się wybrać..
    niestety co wzór to inny rozmiar ale udało się..
    Pusurek wrote:
    Reni, to Triumph jest? No to sie rozumie, ze cud bielizna. :) Rozumiem Twoj zachwyt, chociaz pamietam, ze na forum laski nie przepadaja zata firma. I tego nie rozumiem. ;)

Dzien dobry w ogole panienki! :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będzie bo z tyłu na dolnym szwie ma takie coś silikonowe jak pończochy samonośne i nie ma prawa pójść do góry
    dlatego też tak się zachwycam :-)
    no i to jest tak obcisłe, że przy zakładaniu trzeba się troszkę namęczyć :-)
    ale potem nic nie ciśnie
    paszczakin wrote:
    nie no, zgadzem sie kompletnie.. ale chodzi mi to, ze ten dol koszulki zacznie sie podciagac do gory przy tancach np.. W wersji ekstremum do tego stopnia, ze dol sam bedzie na biodrach a w pasie zwoje..

nie wiem, nigdy nie mailam, dlatego pytam- waskie elastyczne kiecki np tak robia, trzeba je od czasu do czasu przygladzic.. Ale moze w tych koszulinach jest jakis trik i tak nie robia..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:55

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga laski, chwale sie! Wchodze w spodnie sprzed ciazy!! Jupii! :D

Reni, paszczakin, mysza1975, Żanet, Mega, moremi, ania.g, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah do roboty to ja w spodniach.. wiesz.. jeżdżę wierzchem ;-)
    paszczakin wrote:
    no to superancko.. to wbijaj sie Reni w jakas kiecke i zdaj raport z uzytkowania calodziennego.. jutro do roboty np ;)

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byś się wstydziła .. my bez ciąży nie wchodzimy w spodnie sprzed zimy a Ty nam w takimi tekstami.. ledwo urodziła i takie rzeczy..
    Pusurek wrote:
    Uwaga laski, chwale sie! Wchodze w spodnie sprzed ciazy!! Jupii! :D

paszczakin, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, Żanet, Mega, Sabina, kapturnica, moremi, Niuta, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem o co kaman z tym, że nie przepadają.. ja kupiłam aż 4 różne staniki i jestem w szoku, że tyle udało mi się wybrać..
    niestety co wzór to inny rozmiar ale udało się..
    To jest prawda z rozmiarowka, do model to inny rozmiar. Ja kupuje czesto takie same modele tylko inne kolory, jesli szukam czegos na cito. A reszte niestety trzeba mierzyc. Pamietam ostatnie zakupy - spocona, rozczochrana, z wielkim brzuchem, przymierzam staniki obijajac sie w kabince. Kuzynka donosi nowe staniki. Z chyba 10 wybralam 2, ale za to genialne. :)

Reni, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chyba chcesz Pusur fale nienawisci wywolac ;)

a tak serio- gratulacje! odwazysz sie zdjecie bebola pokazac?
    Pokaze. Jeno ze szpitala musimy wrocic, bo zaraz jedziemy na kolejne badanie.
    Niechaj tez brzuch bedzie na chwale Chodakowskiej. :P

No i prosze o brzuchy reszty panienek, ja pokaze swoj w 11 dobie od porodu, gdzie reszta chetnych? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:04

paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha w tym przypadku i ja złamałabym swoją zasadę ;-)

ja np dzisiaj rano zmierzyłam sobie temp, żeby sprawdzić czy na pewno @ idzie :-)
    po co mi bety czy testy ciążowe wystarczy termometr ;-)
    paszczakin wrote:
    mi tez juz brzuch postymulacyjny sie wciagnal.. masakra to byla jakas, serio- babki w 4 miesiacu mialy totanie mniejsze brzuchy niz ja..

no ale mam nadzieje, ze on za 4 miechy wroci ;) dzis 5 dzien po transferze, jeszcze jakies 4-5 musze zaczekac, zeby sikanca zapodac..
    jakbym byla w PL pewnie juz bym jakas bete strzelila, nie wiem jak babki po IVF moga sobie obiecywac "nie zroie bety przed terminem", toz to jakis masochizm jak mozna.. u mnie bez skierowania nie ma mozliwoci..

mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek
    mnie tam bielizna nie rajcuje bo co jak ją sciągniemy? porażka
    stwierdziłam ze mam ciało dosłownie w ruinie i dupa mi oklapła
    kupuje hantle takie do 7kg i zaczynam przysiady z obciążeniem koniecznie, jogging i jeszcze pare innych ćwiczen z hantlami na naramienne tricepsik plecki skosne brzucha plus rozciąganie w przeciwnym razie sie szybciutko zestarzeje a dupe bede miała w kształcie odwróconego trójkata jak damy po menopauzie.....strach sie bac!

Bursztyn, caffe, moremi, Sabina, ania.g, mysza1975, Pusurek, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta

Bede sie musiala dzis wyjatkowo zgodzic z Pusurem ;) ze Tryumph tryumfuje, jak dla mnie super, i kroj i wzory no i oczywiscie jakosc - nie do zdarcia, takie mam przynajmniej doswiadczenie :)
    Reniek pokaz sie w jakiejs kiecce :)
    Pusur, brzuch brzuchem- gratuluje oczywiscie, ale jak tam bober? Dalej zieje? Nie musisz pokazywc ;)
    Sabina, kciuki za mala
    Paszczak, jak sie czujesz?

EwaT, moremi, Sabina, mysza1975, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hmm, dzieki, czuje sie jakos tak normalnie.. ;)
    cos tam kluje, cos ciagnie, cykl jak cykl.. ;) jajnory musza dojsc do siebie po stymulacji, ale chyba jest juz lepiej bo tak jak mowilam, nie mam juz takiego bebzona wywalonego.. No i nie moge sie doczekac jakigos testowania, ale za wczesnie jeszcze za wczesnie.. moj potencjalny dzidziul ma dzis 10 dni ;) ale dopiero 5 sie mosci, wiec sikance nie maja szans nic pokazac..

nie poganiaj maluszka niech sie dobrze rozgości u mamusi ;)

mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale nikt Ci w pracy czy na przyjęciu nie karze się rozbierać ;-)
    EwaT wrote:
    doberek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:28

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale potem będę musiała Was zabić ;-)
    Bursztyn wrote:
    Reniek pokaz sie w jakiejs kiecce :)

paszczakin, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    doberek
    stwierdziłam ze mam ciało dosłownie w ruinie i dupa mi oklapła
    kupuje hantle takie do 7kg i zaczynam przysiady z obciążeniem koniecznie, jogging i jeszcze pare innych ćwiczen z hantlami na naramienne tricepsik plecki skosne brzucha plus rozciąganie w przeciwnym razie sie szybciutko zestarzeje a dupe bede miała w kształcie odwróconego trójkata jak damy po menopauzie.....strach sie bac!
    Ewa,ale co takiego sie stalo? Rozstepownie masz, zgadza sie? Zostalo ci jedynie moze (?) troche schudnac, ale chyba niewiele, moze troche zwyklej gimnastyki i tyle.

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4170 4171 4172 4173 4174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ