35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myslisz że ziaja zaradzi na skarpetoze? cholera jasna psiakrew
Plus moje ulubione zimno - cieple prysznice.
Wiesz, nie czarujmy sie, jak sie ma 40 plus, to ciezko oczekiwac, ze cialo bedzie jak przed 30.Dlatego juz zbieram na zrobienie sobie cyckow za pare lat.
Hmm, tak wlasciwie to zbieram na nowe auto, ale pal licho auto.Reni, mysza1975, EwaT, Bursztyn, Parka, moremi, ania.g, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://www.bielizna-anna.pl/HALKA-MODELUJACE-TRIUMPH-PURE-SENSATION-BODYDRESS-Waniliowa/2434/
ale co ma się podwajać?
ja rzadko chodzę w sukienkach.. praktycznie tylko na weselach
dla mnie koszmarnie wyglądają laski jak widać jak wrzyna się stanik odznaczają się gacie.. i poślad jest podzielony na dwa własnie przez majty
i te fałdki w pasie też nie estetycznie wyglądają czy cellulit .. a tak do takiego cuda można sieknąć cieńką zwiewną kieckę.. ba! nawet obcisłą
jestem zachwycona
paszczakin wrote:firme moja droga, firme
a tak poza tym to zawsze sie zastanawialam czy to sie nie podwija po jakims czasie? Tak seksi kiecka, a pod spodem rulony w pasieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:46
caffe, Bursztyn, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, to Triumph jest? No to sie rozumie, ze cud bielizna.
Rozumiem Twoj zachwyt, chociaz pamietam, ze na forum laski nie przepadaja zata firma. I tego nie rozumiem.
Dzien dobry w ogole panienki!Reni, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a powiem Ci, że też tak mam
przestałam kupować komplety..
też doginam w bawełnianych kupowanych na pęczki
paszczakin wrote:a ja niestety zaobserwowalam zmiane w tej kwestii u siebie- rozsadek nad estetyke.. Zawsze kupowalam sobie gacie w kmplecie do stanikow, jakos mi lepiej tak bylo nawet jesli nie mial mnie nikt ogladac..
a teraz laze w bawelnianych bokserkach non stop, a fikusne majty leza w szufladzie.. bobrowi o wiele lepiej tak
http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s4/elingerie/IMG_1321.jpgmysza1975, caffe, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie wiem o co kaman z tym, że nie przepadają.. ja kupiłam aż 4 różne staniki i jestem w szoku, że tyle udało mi się wybrać..
niestety co wzór to inny rozmiar ale udało się..Pusurek wrote:Reni, to Triumph jest? No to sie rozumie, ze cud bielizna.Rozumiem Twoj zachwyt, chociaz pamietam, ze na forum laski nie przepadaja zata firma. I tego nie rozumiem.
Dzien dobry w ogole panienki!Pusurek lubi tę wiadomość
-
nie będzie bo z tyłu na dolnym szwie ma takie coś silikonowe jak pończochy samonośne i nie ma prawa pójść do góry
dlatego też tak się zachwycam
no i to jest tak obcisłe, że przy zakładaniu trzeba się troszkę namęczyć
ale potem nic nie ciśnie
paszczakin wrote:nie no, zgadzem sie kompletnie.. ale chodzi mi to, ze ten dol koszulki zacznie sie podciagac do gory przy tancach np.. W wersji ekstremum do tego stopnia, ze dol sam bedzie na biodrach a w pasie zwoje..
nie wiem, nigdy nie mailam, dlatego pytam- waskie elastyczne kiecki np tak robia, trzeba je od czasu do czasu przygladzic.. Ale moze w tych koszulinach jest jakis trik i tak nie robia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:55
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah do roboty to ja w spodniach.. wiesz.. jeżdżę wierzchem
paszczakin wrote:no to superancko.. to wbijaj sie Reni w jakas kiecke i zdaj raport z uzytkowania calodziennego.. jutro do roboty npmysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
byś się wstydziła .. my bez ciąży nie wchodzimy w spodnie sprzed zimy a Ty nam w takimi tekstami.. ledwo urodziła i takie rzeczy..Pusurek wrote:Uwaga laski, chwale sie! Wchodze w spodnie sprzed ciazy!! Jupii!
paszczakin, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, Żanet, Mega, Sabina, kapturnica, moremi, Niuta, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiem o co kaman z tym, że nie przepadają.. ja kupiłam aż 4 różne staniki i jestem w szoku, że tyle udało mi się wybrać..
niestety co wzór to inny rozmiar ale udało się..Reni, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chyba chcesz Pusur fale nienawisci wywolac
a tak serio- gratulacje! odwazysz sie zdjecie bebola pokazac?
Niechaj tez brzuch bedzie na chwale Chodakowskiej.
No i prosze o brzuchy reszty panienek, ja pokaze swoj w 11 dobie od porodu, gdzie reszta chetnych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:04
paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ha w tym przypadku i ja złamałabym swoją zasadę
ja np dzisiaj rano zmierzyłam sobie temp, żeby sprawdzić czy na pewno @ idzie
po co mi bety czy testy ciążowe wystarczy termometr
paszczakin wrote:mi tez juz brzuch postymulacyjny sie wciagnal.. masakra to byla jakas, serio- babki w 4 miesiacu mialy totanie mniejsze brzuchy niz ja..
no ale mam nadzieje, ze on za 4 miechy wrocidzis 5 dzien po transferze, jeszcze jakies 4-5 musze zaczekac, zeby sikanca zapodac..
jakbym byla w PL pewnie juz bym jakas bete strzelila, nie wiem jak babki po IVF moga sobie obiecywac "nie zroie bety przed terminem", toz to jakis masochizm jak mozna.. u mnie bez skierowania nie ma mozliwoci..mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
doberek
mnie tam bielizna nie rajcuje bo co jak ją sciągniemy? porażka
stwierdziłam ze mam ciało dosłownie w ruinie i dupa mi oklapła
kupuje hantle takie do 7kg i zaczynam przysiady z obciążeniem koniecznie, jogging i jeszcze pare innych ćwiczen z hantlami na naramienne tricepsik plecki skosne brzucha plus rozciąganie w przeciwnym razie sie szybciutko zestarzeje a dupe bede miała w kształcie odwróconego trójkata jak damy po menopauzie.....strach sie bac!Bursztyn, caffe, moremi, Sabina, ania.g, mysza1975, Pusurek, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczeta
Bede sie musiala dzis wyjatkowo zgodzic z Pusuremze Tryumph tryumfuje, jak dla mnie super, i kroj i wzory no i oczywiscie jakosc - nie do zdarcia, takie mam przynajmniej doswiadczenie
Reniek pokaz sie w jakiejs kiecce
Pusur, brzuch brzuchem- gratuluje oczywiscie, ale jak tam bober? Dalej zieje? Nie musisz pokazywc
Sabina, kciuki za mala
Paszczak, jak sie czujesz?EwaT, moremi, Sabina, mysza1975, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hmm, dzieki, czuje sie jakos tak normalnie..
cos tam kluje, cos ciagnie, cykl jak cykl..jajnory musza dojsc do siebie po stymulacji, ale chyba jest juz lepiej bo tak jak mowilam, nie mam juz takiego bebzona wywalonego.. No i nie moge sie doczekac jakigos testowania, ale za wczesnie jeszcze za wczesnie.. moj potencjalny dzidziul ma dzis 10 dni
ale dopiero 5 sie mosci, wiec sikance nie maja szans nic pokazac..
nie poganiaj maluszka niech sie dobrze rozgości u mamusimysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
no tak ale nikt Ci w pracy czy na przyjęciu nie karze się rozbierać
EwaT wrote:doberek
mnie tam bielizna nie rajcuje bo co jak ją sciągniemy? porażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:28
-
EwaT wrote:doberek
mnie tam bielizna nie rajcuje bo co jak ją sciągniemy? porażka
stwierdziłam ze mam ciało dosłownie w ruinie i dupa mi oklapła
kupuje hantle takie do 7kg i zaczynam przysiady z obciążeniem koniecznie, jogging i jeszcze pare innych ćwiczen z hantlami na naramienne tricepsik plecki skosne brzucha plus rozciąganie w przeciwnym razie sie szybciutko zestarzeje a dupe bede miała w kształcie odwróconego trójkata jak damy po menopauzie.....strach sie bac!