35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja moja karmiłam rok i miesiąc i dziecię samo powiedziało dość, a ja bym jeszcze trochę pokarmila, no ale jak nie chciała...
MartaDidinio, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nastepnego razu nie bedzie, juz nigdy wiecej alkoholu do ust nie wezme!
czuje sie nawet ok, poza zmeczeniem itp co jest normalneMega, samira, MartaDidinio, Bursztyn, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesuuuu... i to rozpakowywanie...
zdecydowanie wolę w tamtą stronę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 19:27
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Spoko, wiem, ze zdania sa podzielone, a ja nie chcialam ich na siłe odstawiac. Stad zaczekalam, az beda same gotowe na to. I wtedy poszlo jak z platka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:38
Parka, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:ja moja karmiłam rok i miesiąc i dziecię samo powiedziało dość, a ja bym jeszcze trochę pokarmila, no ale jak nie chciała...
Mialam troche dosyc bo on by ciagnal dalej. Ale stwierdzialammze dwa lata to duzo i tak.
Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Te karmilam do drugiego roku . Przez pierwszy tylko na piersi a w drugim cos przemycalammchoc dziecko bylo niechetne. Cycki nie wisza tzn troszke wisza bo sa ciekie jak sie ma ang DD a niemieckie F - ale skarpety to nie sa.
-
nick nieaktualnyDziewczyny...melduje że minus...
Co więcej pisać...na pierwszym teście jest kreska na dwóch innych nie...
Eh... wygrzebałam zdjęcie mojego Franka...i beczałam po kątach...dziękuję że pamietałyście...
Dalej wszystko mnie pobolewa,nie ma plamienia...poczekamy do terminu @polarmiś, ania.g, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny