35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:dzisiaj bedzie dzień higieny
małż sie wyspał rano, ja pośpie w dzień on popilnuje bo wolne
u nas placki ziemniaczane ze smietaną
na jutro doprawiam karkówke na grila
po rozmowach stwierdziliśy że wracamy na jakiś czas do uk, w przyszłym roku w czerwcu jak obronie licencjat, szkoda by było to tak zostawić -
nick nieaktualnyWitam serdecznie... Dlugi weekend mam... Jezu odpoczne normalnie... Maly laskawie przespal dzis po raz pierwszy 4 godz. ciurkiem... ale ja go znam... Podpuszcza mnie, pewnie dzisiaj nocka z glowy, a ja sie nastawie, ze moze pospie... Ewa film super!!! Ale ma usteczka sliczne!
EwaT, ania.g, polarmiś, Sabina, mysza1975, Pusurek, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Miśku, lata coś dzisiaj po Twoim niebie?
MartaDidinio, Mega, peppapig, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mam nad glowa korytarz powietrzny wiec ciagle slysze jakies cywilne samoloty, wojskowych jeszcze nie dostrzeglam:-) za to do domu wpadla mi wielka mucha i zakloca cudny spokoj!
Bursztyn, Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Mam nad glowa korytarz powietrzny wiec ciagle slysze jakies cywilne samoloty, wojskowych jeszcze nie dostrzeglam:-) za to do domu wpadla mi wielka mucha i zakloca cudny spokoj!
-
Witajcie
Jestem tu nowa. Mam pytanie do 40-latek i w pobliżu tego wieku: Jakie macie AMH? Ja ostatnio odebrałam wynik i się załamałam, moje AMH 0,42. Zastanawiam się nad sensem starań o dziecko z takim wynikiem...Parka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Witajcie
Jestem tu nowa. Mam pytanie do 40-latek i w pobliżu tego wieku: Jakie macie AMH? Ja ostatnio odebrałam wynik i się załamałam, moje AMH 0,42. Zastanawiam się nad sensem starań o dziecko z takim wynikiem...
badania i rokowania nie zawsze sie sprawdzają
koleżanki mogą potwierdzić, są nawet takie które zaszły w cyklu bezowulacyjnymMartaDidinio, kapturnica, Bozia3, Niuta, ania.g, Sabina, mysza1975, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Witajcie
Jestem tu nowa. Mam pytanie do 40-latek i w pobliżu tego wieku: Jakie macie AMH? Ja ostatnio odebrałam wynik i się załamałam, moje AMH 0,42. Zastanawiam się nad sensem starań o dziecko z takim wynikiem...
Nie załamuj się. Moje AMH wynosi 0,17 i jeszcze żyję
I tak tego nie zmienisz więc po co się zadręczać?
A poza tym doczytałam że niedawno byłaś w ciąży więc jak widzisz nie jest źleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 18:58
ania.g, samira, kapturnica, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:Witajcie
Ja przy o,o19 zaszlam w ciaze choc poronilam. To nie pocieszenie.
A jak sie miewaja inne hormonki?kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość